sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Tänä viikonloppuna......olin ajatellut laittaa tänne kuvia syysasuisesta kuistista, josta muuten jaksan olla yhä suorastaan lapsellisen innoissani! Sinne on kiva suunnitella ja laittaa dekoreerausta -toisin oli vielä viime syksynä kun kuisti oli hämähäkkien ja pölyn valtakunta.
Viikolla haalin callunoita ja muita syksyisiä kasveja ja laittelin kuistia vauvan unihetkinä. Tarkoitus oli lakaista kuisti viimeistä nurkkaa myöten nyt viikonloppuna ja räpsiä kuvia. Mutta: Pahaksi onneksi mies kiikutti veneeltä mahtimäärän patjoja ja ikeakasseja täynnä tavaraa ja mihinkäs muuallekaan ne jäivät kuin kuistille odottamaan talvisijoitustaan. (Joka muuten on ihan tuskaa joka vuosi, mihin ihmeeseen kaikki on viimekin vuonna muka mahtunut?!?)

Pääsin eilen yllättäen viettämään iltaa, mutten suinkaan mihinkään baariin vaan Lisa Williamsia katsomaan yhdessä kaukana asuvan ystävän kanssa. Ystävän ystävälle tuli työkiireitä joten mulle järjestyi tilaisuus lähteä mukaan. Hiukan erikoisempi illanviettotapa, muttei ollenkaan huono -ja olipa niin kiva päivittää kuulumiset ystävän kanssa :) Hyvän mielen ilta, sanoisin!

Hyvää mieltä toivotan myös juuri sinulle!

10 kommenttia:

 1. Kiva että pääsit tuulettumaan! Ja vielä kivampi nähdä kaukasempaa ystävää.

  Venehommia ei meillä tänä syksynä, kun ei laskettu koko paattia. Ensi keväänä sit taas. Huoh, mitähän se touhu mahtaa olla tuommosen vajaa 1-veen kanssa??

  VastaaPoista
 2. Teija, kyllä se tekee hyvää irrottautua kotiympyröistä joskus vaiks kotona kivaa onkin!
  Meillä ei kauheesti veneilty kesällä, ei huvittanu yhtään könytä ison mahan kanssa veneessä. Ens kesä on varmaan aikamoista veneellä, vauva just sen ikäinen et pitää päästä liikkeelle, muttei vielä ymmärrä, miksei voi mennä vapaasti...

  VastaaPoista
 3. Ärsyttää myös kaikki tavaravuoret, jotka ilmestyy ja täyttää järkevät paikat! meillä on iso ongelma harrastustavaroiden kanssa, joita täytyy kuivatella ja vievät paljon tilaa. Ihania kuvia sait silti! Söpöliini kurkkii!

  VastaaPoista
 4. Hetki itselle,ystävän kanssa antaa aika paljon =)

  VastaaPoista
 5. Selma, joo säilytystilaa lisää kiitos :) Välillä ajattelen kauhulla jos olis neljä lätkää pelaavaa poikaa näissä neliöissä ;) sitä hikisten tavaroiden määrää ja tilanpuutetta!
  Onni on linssilude ja äärettömän utelias tyyppi!

  Nina, olet niin oikeassa :)

  VastaaPoista
 6. Mukavata menoa ja kauniita kuvia taas ihastelemassa! :)
  terkkuloin Taina

  VastaaPoista
 7. Kyllä tavaroiden kanssa on aina vähän niin että toisen kohdan kun siivoaa niin tavarat löytyvät vaan sitten taas toisesta kohtaa..ainakin mulla..mutta,iloista alkanutta viikkoa Sinulle! Ja ihanat kuvat postauksessa!!

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Aivannnnn ihania raikkaita kuvia sulla blogi pullollaan!! :)

  VastaaPoista
 10. Eksyin tänne jostain ja voi miten ihana terassi teillä on. Meiltä puuttuu vielä kaiteet ja vähän muutakin :), mutta nautin terassista jo nyt. Teillä on ihanasti tilaa pöydän ympärillä, se on ihan luksusta kun usein terassit on niin kapeita. Mukavaa syksyä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)