perjantai 28. lokakuuta 2011

Kirppisasiaa ja perjantain asut :)



Heippa!

Blogikirppis on avattu, tuolta ed.postauksen kuvasta klikkaamalla pääset katsastamaan tarjontaa.

Koska se on mun eka blogikirppis en heti tajunnut laittaa jokaista tuotetta omalla postauksellaan, ja niinpäs sinne tuli heti tuplavaraus yhdestä lastenvaatteesta (joka muuten on vaalean liila eikä harmaa, kuten kuvasta saattaa saada käsityksen, pahoittelut tästäkin, etten kertonut oikeaa väriä...)eri kommenttibokseihin. Nyt laitan tuon kyseisen paidan varaukseen sille, kenen kommentti on ajallisesti ensimmäinen. Tästä lähtien tuotteen voipi varata vain ja ainoastaan sen omassa kommenttiboksissa jookos! 
Tulossa on vielä lisää myytävää, tää ip humpsahti vallan bloppiksen parissa ja vielä jäi tangolle vaatteita. Pyydän myös armoa lähetysten suhteen; pyrin pakkaamaan ja lähettämään tuotteet mahd.pian. Palaan blogikirppiksen pariin varmaan vasta sunnuntaina, koska viikonloppu on tohinaa täynnä; kässäiltaa, talkoita, myöhäisiä rapujuhlia.

Mukavaa ja rentoa viikonvaihdetta :)

p.s. kiitos kaikille kommentteja jättäneille ja sorppa kun en ole niihin kaikkiin saanut vastattua. Joku kyseli, mistä on tuo liila virkattu pehmo -se on Köpiksestä, Lisbeth Dahlin mallistoa! 

8 kommenttia:

 1. Ihanat perjantaiasut teillä molemmilla :)

  Tuolta aiemmasta postauksestasi bongasin hurmaavan vaaleanlilan pinnatuolin! ♥ Oletko itse maalannut? Maalin sävyn perään olisin vain kysellyt...se on täydellinen!

  Iloa viikonloppuunne!

  VastaaPoista
 2. Ihana toi killisilmä! :)
  Happy weekend!

  VastaaPoista
 3. Voi herran pieksut. <3 :) Pöksythän ovat ihan täydelliset söpöt.

  VastaaPoista
 4. Voi mikä söpöliini!!! Nuo pöksyt, tahtoo! Mistä olet hankkinut? :)

  VastaaPoista
 5. Mari, kiitos :)
  Pinnatuolin värikoodia voit tiedustelle Apinalandian Nonnalta, nimittäin sain tuota ihanaa maalia hänen varastoistaan :)

  Teija, thanks, äitinä en voi muuta kuin yhtyä kommenttiisi ;)

  SJ, kiitti! Ihanat on mustakin :)

  A, kiitti! Pöksyt on Noanoan sortsit ja ne on ostettu Lillis nettiputiikista. Siel oli vielä niitä ja mega-alessa vielä! Klikkaamaan vaan samikset teidän nyytille :)

  VastaaPoista
 6. Olet kyllä vastuussa valtavan vauvakuumeen levittämisestä näilllä ihanilla kuvilla! IIIIIIIIIIIIIhana tytär! ei ku siis kaikki tyttäret!

  VastaaPoista
 7. eka kertaa blogissasi vierailen ja taisin jäädä koukkuun :) Meillä on muuten melkein saman ikäinen neiti ku teillä, syntyi 30.8 eli viikon ikäero teidän neitiin! <3

  VastaaPoista
 8. Selma, kiitos <3 ja hei oikeestaan: kiitos, samoin!

  Anskuli, tervetuloa vaan vierailemaan täällä! Ja vauvaonnitteluja sinne :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)