torstai 6. lokakuuta 2011

Kirppisjuttuja


Meinasin jättää nämä kirppisaarrekuvat laittamatta, mutta laitoin kuitenkin, kun lupasin. Olis nimittäin ollut kivampi, jos kuvat olisi olleet sellaiset, että esineet on jo oikeasti käytössä...vaikka en tiedä, tuleeko noi punasävyiset purkki ja kippo mihinkään järkikäyttöön ikuna. Ihastus on jo laantunut, luulen. Aarteiden kirja 2 sitävastoin tulee olemaan ja on jo ollutkin ahkerassa käytössä. Ihania vanhoja satuja ja loruja, tykkään ja lapsetkin tykkäävät!

Pari kivaa vaatetta löytyi siltä reissulta myös, mutta niitä en jaksanut kuvata. Niin ja pieni säkkituoli, säkkityyny oikeastaan, johon ajattelin ommella kauniimman päällisen. Sen saa sit koira tai lapset, katsotaan, kenelle päätynee.

Noi yläkuvan langat korissa ei muuten ole kirppislöytöjä, vaan ekaluokkalaisen mössykkää varten hankitut. Herkkuvärejä! Korista pidän, mutta se joutunee mustan maalisudin käsittelyyn.

Olen haudutellut ajatusta blogikirppiksestä. Lastenvaatteita, ehkä jotain sisustusjuttuja (jos raaskin luopua mistään, hih -toi ed peittokin oli tuskallinen ;) ja mitä nyt sattuu ylimääräisenä olemaan. Tarkoitus on laittaa kirppis pystyyn lähiaikoina. Tervetuloa sit ostoksille :)

Nyt siivoushommiin, huomenna olis kässäkokous täällä meillä, ja pyörremyrsky nimeltä 'Kolme Lasta Ja Koira' on viskonut, riepottanut ja unohtanut kaikki tavarat ja vaatteet miten sattuu. Työtä loppupäiväksi, ehheh. No, lopputulos palkitsee! Tehokasta päivää kaikille :)

7 kommenttia:

 1. Ihanuuksia <3 Huh,onneksi peitto on jo myyty...teki niin mieli...ja peittoja on jo liiaksi ;D

  VastaaPoista
 2. Kässäkokous, pääsenkö mukaan!!? No taitaa nuo kilsat tossa välissä vähän rajottaa.. :D Tekis mieli itsekin perustaa joku kässärinki, ois niin kiva yhessä värkätä.

  Sä löydät aina tosi kivoja juttuja kirpulta. Toi pilkullinen purkki on aika ihku!

  VastaaPoista
 3. Nina, kiitos :) Peittoja on mullakin ihan liikaa ja oon päättänyt, että uuden voi hankkia vain, jos yksi vanhoista lähtee...

  Teija, joo, tuu mukaan :) Hitsit kun onkin niitä kilometrejä välissä!
  Pilkkupurkki on varmaan mun joulupurkki. Nyt joutui kaappiin piiloon ;)

  VastaaPoista
 4. Blogikirppis vaan pystyyn. Eiköhän sulla myytävää riitä! =)

  Älä nyt turhaan siellä huhki, ei meitä haittaa pieni sekasotku!

  Arvaa kuka löysi lisää keltaisia retrolakanoita Uffista kampaajareissulla?

  VastaaPoista
 5. Nonna, näkisitpä niin et sanois pieneksi sekasotkuksi.
  Kauhee määrä leluja ja tavaraa. Lapsia uhattu ettei joulupukki tuo yhtään lelua lahjaksi...Mä oon ihan raivona tän tavaramäärän takia! Fidaan taitaa lähtee taas tavaraa.
  Ah odotan näkeväni sun löydöt!
  Ses imorgon :)

  VastaaPoista
 6. Kirppislöydöt on parhautta! Ja blogikirppis pystyyn vaan! :)

  VastaaPoista
 7. Herkullisen näköinen kori ja kukallinen kippo! Olen itse nappaillut noita kukallisia emalikippoja mukaan, kun niitä on tullut edullisesti kirppiksillä vastaan. Yhdessäkään ei ole valitettavasti ollut kantta, mutta ne ovat löytäneet onneksi uuden elämän kukkapurkkeina. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)