lauantai 1. lokakuuta 2011

Perjantaina meillä treffasi neljät samanikäiset ystävykset: äidit ja kolme paria tyttöjä (sekä tietysti uusi tulokas). Sitä iloisen tyttöenergian määrää! Oli kiva viettää päivää yhdessä pitkästä aikaa. Päivittää kuulumisia -ihan kaikkea ei ehtinyt-, syödä hyvin, nauraa, juoda hiukan kuohuvaa, katsoa teatterikoulua käyvän kaveriparin hassunhauska esitys. 
Olen tänään ihastellut vauvan saamaa kaunista vaatesettiä ja nautiskellut rotinakassin viimeisiä antimia päiväkahvilla. Kiitos S hauskasta seurasta ja tuomisista! 

Nyt olo on tähänkin päivään tyytyväinen: Koti siivottu ja järjestyksessä, eka juoksulenkki yli vuoteen sinnitelty sisulla -tästä se taas lähtee, massu täpötäynnä miehen leipomaa pizzaa, sauna lämpimänä.

Kodikasta ja viihtyisää lauantai-iltaa :)

p.s. kirppisaarteetkin on kuvattu, niistä sit seuraavaksi! 


14 kommenttia:

 1. Ihana pikkuinen. :) Sun kuvat täällä blogissa on tosi hyviä. Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Muuten naureskelin illalla, että meidän ne aamutreffaukset puistossakin oli aika hauskat: Kaikilla neljästä paitsi yhdellä oli neljä lasta! Aika hyvin nykyaikana, kun se ei ole ihan "tavallista" :-) Tuli vaan illalla mieleen ja hymyilytti, että tämmöinen yhdistävä juttu! Ihanat pullat ja ihanat kuvat... Tuota naulakkoa olen minäkin miettinyt. Meillä on se isompi seinäversio pojilla, mut toi pikkuinen on ihana ja söpö!

  VastaaPoista
 3. mukavia kuulumisia ja ihania kuvia. :)

  VastaaPoista
 4. Tuollaisista tapaamisista saa energiaa pitkäksi aikaa :)

  Vauva on ihana ja vaatteet söpöisiä.

  Mukavaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
 5. Täällä ihastelen omaa vauvaa odotellessa... Aivan ihanat vauvanvaatteet olet saanut! Kuvasi ovat kauniita, millä muokkaat niitä?

  VastaaPoista
 6. Voi miten suloinen on <3 Ystävien kanssa jaetut hetket on kyllä parhaita!

  VastaaPoista
 7. On tuo kyllä niiin sulonen nöpönenä.. <3

  Ja kuulosti aivan ihanalta nuo treffit!!

  VastaaPoista
 8. kuulostaa ja näyttää niin hyvältä!

  VastaaPoista
 9. Hei

  Jostakin toisesta blogista tänne löysin ja WAU! Parissa illassa luin koko blogin läpi ja ihailin kuvia ja kotianne, jaksamistanne pienten lasten ohella remontoida ja sisustaa. Moni asia kolahti täysin, osasta sai ideoita ja osat jää vielä haaveilu asteelle, "vielä se minäkin" :D Mutta se on varma, että unelmoida pitää jatkossakin, koska sitä saa mitä tilaa ja tulen tänne jatkossakin!

  VastaaPoista
 10. Tänään eksyin blogiisi ja taidanpa seurata jatkossakin.=) Meillä myös neljä tyttöä, joista nuorin syntyi kesäkuussa. Täytti eilen neljä kuukautta. "Vanhan tutun" Hanniksen kommenttiin viitaten meidän tuttavapiirissä on tällä hetkellä kaksi muutakin perhettä, jotka kasvavat nelilapsisiksi ihan lähiviikkoina molemmat. Tuntuu olevan yleistymään päin nämä nelilapsiset perheet muutenkin. Kohta ei olla "outoja" ollenkaan.=D

  VastaaPoista
 11. Nina, kiitos :)

  Laura, kiitos! Toivottavasti omakin viikonloppusi sujui kivasti :)

  Hannis, joo me ollaan varsinaisia suurperheellisiä ;D Vaikka kai se täällä meidän kylällä on suht normia, ainakin asukaspuiston henkilökunta on joskus maininnut, että monilla koululaisilla on isohkot perheet...Tykkään kans tuosta naulakosta!

  Taina, kiitos :)

  Merja, kiitos! Olet niin oikeassa!

  A, kiitos! Kohta se on nyytti sylissä sullakin :) Muokkaan kuvia Picasalla ja Picknickillä.

  Nonnukka, kiitos! Olen samaa mieltä :)

  Teija, kiitos, nöpönenä tosiaan :) =yks vauvan lempinimistä ;) Ja treffit oli tosi kivat, mitä nyt hiukan oli päänsärkyä parin skumppalasillisen jälkeen...

  Selma, kiitos :)

  Maisa, kiva kun löysit tänne ja kai viihdyitkin :) Remppajuttuja tänne tulee vielä jotain, koska ei ole valmista vieläkään ;) ja nyt kun on tuo pieni viivyttäjäkin perheessä... Tervetuloa takaisinkin! Ja kiitos kommentistasi :)

  Erja, kiva kun eksyit tänne :) Tervetuloa :) Mä luulen myös, että nelilapsiset perheet ei ole pian outoja ollenkaan. Kiva, kun jätit kommentin :)

  VastaaPoista
 12. Ihana söpöläinen!
  Sinulla on kaunis blogi!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)