keskiviikko 7. joulukuuta 2011


Makuuhuoneessakin on hiukan joulua; punaisia ripauksia, hyasintti ja tähti ikkunassa. Laitettiin tuohon vauvan kopan vasemmalle puolelle toinenkin patja pieniä yöhiippailijoita varten. Jos paha uni yllättää, saa tulla joko äidin tai isin viereen sivuvaunupatjalle!

Hilda-päivitys: onneksi pitkät valvomiset jäivät muutamaan päivään, ja uni maistuu sopivissa pätkissä. Hildakin on taas oma aurinkoinen itsensä <3

Huomenna on ikävä-päivä. Nimittäin vauva-ikävä ja vauvallakin kenties mua ikävä: ollaan koko päivä erossa. Sniff. Aamusta myöhään iltaan.
No kyllä me kestetään, Hilda isin hellässä huomassa ja mä kaverin kanssa Köpiksessä! Lennetään sinne aamukoneella ja palataan iltalennolla. Plan on hakea fillari vuokraamosta heti aamusta ja polkaista nauttimaan hyvä brunssi uudessa The Laundromat Cafessa Gammel Kongevejllä. Ainakin Tivolin joulumarkkinoille mennään, ja tapettiasioissa Retro Villaan. Ja sataan muuhunkin kauppaan ;)

Nyt mä alan vihdoin tehdä jotain lähdön eteen (-huomaan, että tämä arjen pyöritys vie tehokkaasti kaiken ajan ja hyvät aikomukset yhden jos toisenkin ajatuksen toteuttamisesta valuvat kuin hiekka sormien välistä, mutta sitähän tää lapsiperheen elo on ;). Jos vaikka printtais lentolipun, miettisi vaatteet, haalisi passin, kartan ja tärkeät osoitteet kassiin. Ajoissa nukkumaan. Huomenna kohti seikkailuja! Palaan reissuraportin kanssa...
15 kommenttia:

 1. Ihanan ihanaa reissua teille! Nauttikaa! Muista katsoa välillä takavasemmalle, että M pysyy vauhdissa mukana...

  ps. ja perjantaina nähdään pikkujouluissa!

  VastaaPoista
 2. Niin kaunista kodissanne! Ja kaunis lapsukainenkin :) Ihanaa reissua!

  VastaaPoista
 3. Joo, mä hain sen lehden ja juttu on aivan ihana, kuten odotinkin!
  Sulla onkin ihana päivä huomenna tiedossa!! Oikein mukavaa matkapäivää! Nauttikaahan! :)

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa ihanalta! Ota mut mukaan;)

  Kaunis makkari:)

  VastaaPoista
 5. Teillä on niin kaunis ja seesteinen tunnelma. Ihanaa matkaa, eropäivä tekee vain hyvää...etenkin äidin hyvinnoinnille! NAUTI!

  VastaaPoista
 6. Mitä, köpikseen!!! Ihanaa reissua!! :))) Ja täällähän se vauva-arki taas sit odottaa palatessa, jotenka nauti täysin rinnoin!! (kuvainnollisesti.. toivottavasti ei muuten tissit haittaa, en ees tiedä sun imetyspolitiikkaa! :D)

  VastaaPoista
 7. Ihanaa köpiksen reissua! Kerro sitten kaikki parhaat paikat. Pyörä on varmasti hyvä idea.
  Teidän kotia lehdestä voi selata aina uudelleen ja uudelleen. :)

  VastaaPoista
 8. Reissuraporttia odotellessa! Vinkkaa parhaat kaupat,kadut yms, pliis! Olen lähdössä mieheni kanssa Köpikseen tammikuussa. Aiemmin olen viettänyt vain muutamia tunteja kaupungissa, joten vinkkejäsi kaivataan.

  VastaaPoista
 9. Hyvältä kuulostaa, kivaa reissua!

  VastaaPoista
 10. Oi! Voi kunpa itsekin pääsisin joskus Tanskaan <3

  Oikein ihanaa ja rentouttavaa reissua teille! Nauttikaa! :)

  VastaaPoista
 11. Aah, kuulostaa ihanalta. Hyvää reissua ja tehkää hyviä löytöjä!

  VastaaPoista
 12. Moikkis, pikapikaa kommenttia! Oon kyllä niin surkea bloggaaja nykyään, että mut sais erottaa tästä yhteisöstä pois... Mutta siis, Ihanaa reissua, nauti omasta ajasta! Minäkin bongasin tuttuja lehdestä ;) Tuo vauvan koppa on kyllä suloinen ja teidän pesäkolonne muutenkin kauniin lisäksi käytännöllinen.

  VastaaPoista
 13. Ihana vauvan koppa!
  Rentouttavaa matkaa!

  Hanna(-Maija)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)