tiistai 29. maaliskuuta 2011








Voi kun tämä loputon talvi jo loppuisi! Normaalioloissa olisin varmaankin jo kuukausi sitten repinyt hiukset päästäni kun kevät ei tule, mutta nyt tämän raskauden aiheuttama väsymys on taittanut terän kiivaimmalta kevätkuumeelta.
Siis tähän saakka. Havahduin vihdoin siihen, kun kesäaika alkoi ja ulkona on metri lunta. En muista vastaavaa ihan lähivuosilta!? Perjantaina on huhtikuu ja monestihan huhtikuussa on jo ollut lämpimiä päiviä, maaliskuussa on yleensä löytänyt ekat leskenlehdet, nähnyt ekat viluiset kärpäset lämmittelemässä aurinkoisella seinällä...vaan ei tänä vuonna! Plääh. Kevätihmistä ah-dis-taaaa!!!! Äkkiä lämpöä, aurinkoa, perhosia ja kukkasia, kiitos.

Blogi on taas ollut hunningolla ja muutenkin olen ollut huono blogiystävä, kun iltaisin nukkumatti kutsuu enkä jaksa istua koneella (paitsi tänään sinnittelen hetken vaikka tekis mieli olla jo peiton alla lukemassa Laura Honkasalon Eropaperit -kirjaa, joka on muuten hyvä!). Parannan taasen tapojani, kunhan väsymys hellittää ja jaksan jälleen notkua netissä.

Mukavia ja toivottavasti pian lämpimiä kevätpäiviä! 



perjantai 11. maaliskuuta 2011

Arvonnan voittaja...

...On numerolla 20 kommentoinut Kaisa. Onnea onnea! Lähetätkö minulle yhteystietosi niin välitän ne edelleen Ramsignille. Kiitos kaikille osanottajille. Kiitos myös postauehdotuksista, laitan varmasti juttua lastenhuoneista, ehkä valaisimista, käsitöistäkin kunhan taas inspiraatio palailee, ja muistakin toiveista joita en nyt millään muista!

Ja edelliseen kommentoineille iso kiitos yhteisesti :) Kyllä mua ilahdutti ja naurattikin...
Jos meillä olisi ollut joku talo/muuttoprojekti meneillään, en varmaan olisi pystynyt sitä innostukseltani salailemaan! Ainakaan näin kauaa...oliskin se vanha talo!
Vointi senkun kohenee ja odotan jo innolla maanantaita kun pääsen vihdoin takaisin töihin. Normaalielämään. Ainakin hetkeksi ennenkuin massu kasvaa ja tulee tielle ;)

Nyt toivotan parhainta viikonloppua ihan jokaiselle!

 




tiistai 8. maaliskuuta 2011









Moi taas :) Tulin kertomaan, että arvonta jatkuu vielä huomisen. Joten jos joku halukas ei ole vielä osallistunut, niin tämä ja huominen päivä on aikaa.

Tuossa kuvissa hiukan vihjettä tähän pitkään hiljaisuuteeni - eli meille tulee vauva loppukesällä jos vain kaikki menee hyvin. Raskauspahoinvointi iski taas kerran jalat alta...Olen elänyt sohvalla muutaman kuukauden, liikahtanut sieltä vain pakolliset ja lisäksi kipaissut vähän väliä oksentamaan. Onneksi kokoaikainen pahoinvointi alkaa olla jo takanapäin ja varmaan loppuu pian kokonaan. Ruokakin maistuu jo Hesen kanawrapin muodossa, niitä on saatava vähintään kerran päivässä...että tällaista mä täällä oon alkuvuoden puuhaillut ;)

Ihanaa naistenpäivää kaikille ihanille naisille!