maanantai 5. maaliskuuta 2012

Höpsöt pöllöt. Tuollaisia ajattelin virkata ja värkätä tuleviin myyjäisiin. Ja siksipä blogi on ihan hunningolla -suunnittelen myyntijuttuja ja virkkaan vapaahetkinä (ja haittaahan tietysti myös muu elämä tätä bloggausta :D).
Hintoja olen pyöritellyt mielessäni, mitähän noista pyytäisi? Ovat aika pieniä ja suht helppotekoisia.
Olisin kiitollinen mielipiteistänne!
25 kommenttia:

 1. Hintaa en osaa sanoa, mutta mulle tuli aivan kauhea pöllökuume nyt! Onko ohje salainen vai saisiko vähän ohjetta tai vihjeitä silmukkamääristä ja silmukkatyypistä? Kaunistaa jälkeä olet tehnyt! :)

  VastaaPoista
 2. Ihania, ihania pöllöjä! ;)
  Kauhean vaikea sanoa hintaa. Odotan mielenkiinnolla muiden ehdotuksia. Ehkä saan siitä vähän osviittaa omiin kanasiinkin. :)

  VastaaPoista
 3. Hintaa en osaa sanoa minäkään, mutta aivan ihastuttavia pöllösiä olet tehnyt! :)

  VastaaPoista
 4. i guess depends. i assume they are cotton. do they have some sort of rattle inside them also or are they just softies? they would be perfect for babies if the eyes are safety eyes.
  i am not sure how tall they are. so maybe i would ask something between 1-3 euros?

  VastaaPoista
 5. Hu-huu :) Ihania pöllöjä,vaikka ovatkin pieniä kyllä niissä on kuitenkin aika paljon "näpertelemistä",joten koska itsekkin teen käsitöitä,virkkaan & ompelen ym. sanoisin hinnaksi 5-7 € !!

  VastaaPoista
 6. No onpas suloisia pöllöjä! Ihanhan tässä miettii että pitääkö helsinkiläisen raahautua Espooseen myyjäisiin! :D
  Kyllä mä noista 5-10 euroa pyytäisin, koosta riippuen toki. :)

  VastaaPoista
 7. Jos ovat tulitikkurasian kokoisia tai pienempiä, 1-3€. Appelsiininkokoisesta 7-10€ :)

  VastaaPoista
 8. Kivoja pöllöjä. Ei kannata alihinnoitella omaa työtä. Käsintehty on arvokkaampi kuin jostain krääsäkaupasta ostettu vastaava. Hintoja on tosiaan vaikeaa ehdotella kun koko ei ole selvillä, mutta jos pienin on esim. kananmunan kokoinen, maksaisin siitä 6 e (mutta jos ei sun mielestä kata työmäärää ja suunnittelua niin laita enemmän). Kokoeroista riippuen voisi eroa olla 2-3 e. Onnea myyjäisiin ja mukavaa kevättä! :)

  VastaaPoista
 9. Ne on niin söpöjä! Mietis tosiaan, että matskuihin menee varmaan se euro/pöllö (sulla ei tainnut olla mitkään alekorilangat käytössä), ja siihen sitten jotain vaivan palkkaakin... Sanoisin että 6-8 euroa.

  ps. Otatko tuon kökön sanavahvistuksen pois...

  VastaaPoista
 10. Hei haloo, ei voi siis olla totta että ehdotetaan 1-3 euroa. Vai luinko oikein.

  Sanoisin tota 6-8e koosta ja yksityiskohdista riippuen. 6e on aika vähän siihen nähden, mitä mä olen nähnyt sun niihin pistävän aikaa, mutta toisaalta voi olla että 8e:lla ei sitten käy kauppa...

  Ja mulla ei ole edelleenkään mitään myyntiin. OStin eilen kyllä korttimatskuja, mutta saa nähdä saanko niistä tehtyä mitään.

  P.S: OTa sanavahvistus veks, jookosta :-)

  VastaaPoista
 11. Lisään siis vielä, että ei kai kukaan oikeasti myisi eurolla omaa käsityötä, jonhon on mennyt aikaa noin 1-2 tuntia ja minkä matskut maksavat jo enemmän.. Ostaahan kaikki haluavat halvalla, mutta mitä ideaa kaiken väkertämisessä sitten olisi. Eli liian halvalla myymisessä ei ole sitten mitään järkeä jos ei lahjaksi halua antaa tai tehdä hyväntekeväisyystyötä. Ugh. Olen puhunut.(Vaihteeksi :-) Niin sitähän sää kysyit.

  Olen nyt yrittänyt muuten 7 kertaa laittaa noita sanavahvistuksia eikä tätä saa läpi. AAARGH.

  VastaaPoista
 12. Minä olisin ainakin heti valmis maksamaan pienestä 5-6 euroa ja isommasta 7-8 euroa. Tosi kivoja! Pitäisköhän kipaista ostamaan lankaa...

  VastaaPoista
 13. Ihania pöllöjä, joista muuteskin tykkään tosi paljon ja niitä keräilen. Hinta... jaa-a, mikähän se sitten olisi. Kannattaa vähän miettiä myös, miten paljon sulla menee aikaa yhden tekemiseen. Pienistä ei ehkä kovin montaa euroa voi pyytää, mutta isommista jo varmaan jotain 10 euroa voisi olla hyvä. Kauniita ovat kyllä! Ja missä olikaan nämä myyjäiset?

  VastaaPoista
 14. Ihannii böllöjä. Täällä on yritetty tehä pöllöi myös - hattuun!
  Käsintehty on aina arvokkaampaa, ja tietysti se näkyy hinnassa. Kyl nyt 6eeroo vois hyvin pyytää.
  Kerro sit mihin summaan päädyit :)

  VastaaPoista
 15. Oi mitä ihania pöllöjä, kyllä 8-15 e koosta riippuen maksaisin!

  VastaaPoista
 16. Wautsi, kiitos ihan jokaiselle kommentista :) Ja etenkin hinta-arvioista. Eurolla tahi kolmella en noista pöllöistä luovu, koska tosiaan lankakin maksaa ja aikani on arvokkaampaa kuin 0,5-2,5e/tunti ;)
  Hinta asettunee jonnekin 4-8euron paikkeille koosta riippuen!

  Ja myyjäiset on sama asia kuin tuo sivupalkin kevättori! Tervetuloa sinne! Mitään ostopakkoa ei sit ole :) ...ja onhan siellä kirppiskin!

  p.s. miten ton sanavahvistuksen saa pois? oon kyllä yrittänyt, mutta en löydä asetuksista sitä kohtaa!

  VastaaPoista
 17. Ihanat pöllöt! Mä laittaisin ihan mini kokoiselle varmaan 3e ja sitten ehkä 5e ja 8e Minin täytyy kyllä olla TOSI mini. 4-8-10 ois varmaan myös ihan hyvä?
  Vaikeaa on hinnoittelu!

  Jos joku ehdottaa 1-3e niin ei kyllä ymmärrä käsitöistä mitään... anteeksi tuohtunut kommenttini...

  vielä kerran: HUIPPU SULOISIA<3

  VastaaPoista
 18. Mä en kyllä tiedä, että jääkö sulla niitä myyntiin, koska meidän tytöt ovat taineet varailla niitä aika paljon :) Ja noilla sun hinnoilla tullaan varmasti hakemaan omamme pois :)

  VastaaPoista
 19. heips vielä, toi sanavahvistus on ikävä juu, mullakin oli se, toivottavasti sain pois. Piti mennä johonkin vanhaan blogger muotoiluun eli joku sellainen tän nykyisen edeltäjä, jota siis näköjään jollain tasolla vielä ylläpidetään, ja sitä kautta sain (toivottavasti) pois.

  SIIS NIIN IHANAT PÖLLÖT<3

  VastaaPoista
 20. Ihania! ♥
  En osaa hintaa sanoa, miettisin sitä että kauanko aikaa meni tekemiseen, minkä hinnan laitat omalle työllesi ja tarvikkeille?

  VastaaPoista
 21. sulosia! Ehkä pitäisi vihdoin alkaa toteuttamaan omiakin "pöllösuunnitelmia".:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)