lauantai 11. elokuuta 2012Hilda on oppinut kesällä seisomaan ja sitä taitoa harjoitetaan ahkerasti. Kaikenlainen kiipeäminen ja kurkottelu on myös ihanaa. No melkein kaikki, mitä tapahtuu ja mitä tehdään, on Hildasta kivaa! Paitsi pukeminen. Ja vaipanvaihto.
Vaikka ihan ykkösjuttu Hildan mielestä on kuitenkin hauu-va. Hauva on ensimmäinen sana aamulla ja viimeinen illalla :) Hauvaa etsitään, ihmetellään ja opetellaan paijaamaan nätisti. Hauva itse on kohtalaisen kiusaantunut tästä vauvan alituiseen osoittamasta huomiosta. Välillä se sietää ystävyydenosoituksia, mutta useimmiten pakenee omaan luolaansa sohvan alle tai loikkaa karkuun, kun Hildan kädet lähestyvät valmiina nappaamaan kiinni. Mielenkiinnolla odotan, millaiset kaverukset noista kahdesta vielä tuleekaan!

Oli vielä laitettava kuva, kun kesän virkkaussaldolle tupsahti lisäystä. Nämäkin tyypit matkaavat tänään uuteen kotiin :)

Hauskaa viikonloppua!10 kommenttia:

 1. Ihania pöllöjä ja suloinen tyttö!

  VastaaPoista
 2. Oijoijoi miten ihania pöllöjä!!! Onko jossain ohje vai oletko tehnyt omasta päästä? Voiko sinulta tilata? On ehkä pakko saada :)

  VastaaPoista
 3. Ihana pieni tyttönen! Ja nuo pöllöt on myös tosi kivoja. Täytyy kokeilla itsekin virkkailla tuommoisia. Yksi ihana asia blogeissa on juuri se, että niistä saa niin kivoja ideoita. :)

  VastaaPoista
 4. Jo vain on suloinen nappisilmä, kerrassaan söpö!

  VastaaPoista
 5. voi että on söpönen pikku tyttö <3

  VastaaPoista
 6. Ihana Hippe! Varsinainen tönöttäjä :)

  VastaaPoista
 7. Söpö tyttö ja mitkä ripset! Noi pöllöt on kans aika söpöjä :)

  VastaaPoista
 8. Hilda on niin suloinen♥
  Mä katsoin kans samaa haalaria Lindexillä 86 kokoa.Oli sit jo menny kun olin aikeissa käydä se hakemassa.
  Meidän lyllykkä on kans ihan hulluna koiriin.
  Nukkuuko muuten Hilda yöt hyvin?

  VastaaPoista
 9. Netta, kiitos :)

  Rauhantuomari, kiitos! Olen tehnyt noi omasta päästä. Lähempänä joulua voi olla, että otan jokusen tilauksen vastaan...?

  Maria, kiitos. Ei kun vaan virkkaamaan. Oon aivan samaa mieltä, ideat on blogien suola!

  Ansku, kiitos :)

  Laura, kiitos sullekin <3

  Tuire, kiitti :)

  Sari, joo, pikku tönöttäjä se siinä :)

  EAF, kiitos, äitinsä ripset perinyt heh ;)

  Sannu, kiitos! Harmi kun haalari ehti mennä. Ootko katsonu Lindexin nettikaupasta? Toi on mun suosikki! Hassua kun vauvat on niin hauvojen perään. Paitsi että Hilda ei osaa haukkua, kun Onni ei hauku, ulvoo välillä ja sitä Hilda sit yrittää matkia :D Kyllä se nukkuu ihan hyvin, paitsi nyt viime ajat, kun on vihdoin saanut ekat hampulit ylös ja alas, niin huomasi sen yöllä kyllä. Rauhottui onneks kun annoin Panadolia yöksi. Nukkuuko Lyyti?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)