torstai 13. syyskuuta 2012

Hildan gårdagens


Hildan mekko Miniature. Liberty-kankainen tyynynpäällinen on mun suosikkilistan kärjessä.

Hippe 8kk poseeraa DecoraFramen suloisessa kehyksessä. Laventelinväriset kynttilät löytö Tiimarista.

Oltiin eilen jokavuotisessa perhekuvauksessa koko porukka, koiraa myöten. Pikku mahatautipotilaskin jaksoi poseerata perhe- ja yksivuotiskuvien verran. Mahatauti on onneksi jo hellittänyt, eikä muita sairastuneita ole -toivon hartaasti, että pysytään terveinä, sillä huomenna olisi tarkoitus mennä Habitareen
Kuvausasuna Hippulaisella oli tuo ihanainen velourkolttu. Uskoisin, että siitä tulee suosikki varsinkin sitten, kun Hilda oppii kävelemään -vielä mennään nelivedolla ;)


Muistuttaisin vielä tuosta pian päättyvästä lukijatutkimuksesta -siinä on sinulle oivallinen mahdollisuus voittaa 50 euron arvoinen lahjakortti, jolla pääsee shoppaamaan mm. Vilalle, H&M:lle, Kicksiin tai Suomalaiseen Kirjakauppaan. Ja mulle oivallinen tilaisuus saada tietoa siitä, mikä teitä blogini lukijoita kiinnostaa. Kiitos siis, jos jaksat vastata <3 p="p">


4 kommenttia:

 1. Minä en löydä kyselyyn osallistumis painiketta mistään? Näkyykös se muilla?

  VastaaPoista
 2. Mulla ei näy, mutta osallistuin kyselyyn jo toisessa blogissa ja silloin ei kuulemma enää näy muissa blogeissa... Hassu yleistutkimus meistä kaikkien blogien lukijoista.

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia :)
  Pikaista paranemista sinne!

  VastaaPoista
 4. Moikka Tähtianis&Nonna, joo se kysely näkyy kaikille vain kerran ja kuulemma siten häiritään teitä lukijoita mahdollisimman vähän. Mutta kiitos aikomuksesta ;)

  Ja AnnaO, kiitti! Täällä ollaan jo kunnossa, jee!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)