perjantai 7. syyskuuta 2012

Löytöjä ja perjantain tunnelmia

Huomatkaa Onni, joka kärkkyy syöttötuolin liepeillä pudonneita ruoanpaloja...ja niitähän riittää!

Oho, siistiä! Sanoi lapsi, kun tuli alakertaan ;D mutta ikeakassirojukasan jämät on jyrätty kuvan ulkopuolelle, förstås.

Seinähylly nro 4. Löytö Akselista, pilkkahintaan.


Pakuria jauheena.  Vanhan kansan ihmerohto! 

Raakapatukoita ja tyrnijauhetta. Raakasuklaamulpereita, inkamarjoja, mulpereita ja hampunsiemeniä illan herkkulautasella.

Paitapusero. Tykkään noista röyhelöistä, ja takana on solmittavat nauhat. Akselin löytö tämäkin.

Ankaraa koristreeniä kieli keskellä suuta!
 
 
Akseli-viikko on sujunut aivan mielettömänsupermahtavanhyvin.
Kyllä taas kannatti nähdä hinnoitelun vaiva ja roudata kamppeet sinne. Ja kestää ikeakassi-hintalappu-silppu-rojukasa -sekasotkua kotona. Tänään pitäisi taas viedä täydennystä. Oon niin iloinen!
Tein sieltä pari kivaa löytöä: paitapuseron ja lokerohyllyn. Nyt olis vain neljä tuollaista lokeroa uudistettavana.
 
Muita löytöjä on sitten nuo terveelliset herkut. Olen toivoton makean ystävä, ja elämä ilman herkkuja on...ainakin mulle kestämätöntä! Monia karkinkorvikkeita olen kokeillut, mutta paras löytö on tähän mennessä nuo ruskeat papanan (!) näköiset, jotka ovat kuivattuja mulpereita eli silkkiäismarjoja raakasuklaalla päällystettyinä. Ihan kuin söisi suklaarusinoita, nam. Raakapatukat ovat kaikki myös olleet hyvänmakuisia, tosin noita kaikkia kuvassa olevia en ole ennen maistellut. Parasta on tietysti se, ettei noiden syömisestä seuraa huonoa oloa! Tilasin herkkuja ja muutakin terveellistä Ruohonjuuren nettikaupasta, jossa on muuten nyt postimaksut vain euron.
 
Tunnelmista sen verran, että sain kunnian tulla kutsutuksi uuteen, lokakuussa julkaistavaan Inspiration-blogikonseptiin mukaan, eikä tarvinnut kauaa miettiä, lähdenkö. Luvassa on inspiraatiota ja ideoita niin muodin, kauneuden, ruoan, sisustuksen kuin lifestylenkin maailmoista kolmensadan blogin voimin.
Bloginpito on ollut hiukan tahmeaa viime kuukaudet, joten tämä juttu tuli nyt niin tarpeeseen! Eli tunnelmat on aikas mukavat täällä. Lokakuuta odotellessa siis :)
 
TNS-Gallup toteuttaa täällä minunkin blogissani  lähiaikoina lukijatutkimusta, johon osallistuvat voivat voittaa lahjakortin, joka käy useaan eri liikkeeseen. Lahjakortteja arvotaan pop-up ikkunaan avautuvaan tutkimukseen osallistuneiden kesken 10 kpl.
 
Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua! Peace&Love!

8 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä olet tehnyt! Ja kiitos vinkistä, pitääpä kokeilla raakasuklaamulpereita! :)
  Onnittelut uuteen blogi-konseptiin pääsystä! :)

  VastaaPoista
 2. Nuo pikkunaposteltavat herätti myös tämän karppaajan mielenkiinnon, kiitti siis vinkistä =)

  Rattoisaa perjantai-iltaa sinne!

  VastaaPoista
 3. Kivat on tunnelmat ja kuvat ja herkut ja myyntisi Akselissa. Ihanaa kun saa tavaraa nurkista pois! :)

  VastaaPoista
 4. siisti perjantai-tunnelma :)
  tuo lokerikko näyttää kivalle! jotain samantapaista toivoisin joskus omalle kohdallekin tulevan..
  Me saatiin viime jouluna pakurijauhetta "joulupukilta". jonkun verran juotiin teenä, mutta loput meni mummille, joka uskoo sen parantavaan vaikutukseen vielä enemmän.

  VastaaPoista
 5. Jee, samoilla Inspiration-hoodeilla olen minäkin, kivaa!!!

  VastaaPoista
 6. Kivat löydöt teit! Sellaista piti lisäksi kommentoida, että teillä on kyllä tosi kaunista, toi valkoinen vaan on ihana väri ;)

  VastaaPoista
 7. Kivat löydöt teit! Sellaista piti lisäksi kommentoida, että teillä on kyllä tosi kaunista, toi valkoinen vaan on ihana väri ;)

  VastaaPoista
 8. Raakasuklaamulpereita, vau! Mä oon kanssa semmonen nannanmussuttelija, että.. Ruohonjuureen voiskin tehdä retken pitkästä aikaa. Ja kiva että myynnit on sujunu hyvin kirpulla! Ja onnea vielä uuteen konseptiinkin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)