keskiviikko 10. lokakuuta 2012
Lasten sairastaminen on kurjaa. Kaksi pienintä ovat vuorossa. Pienin haluaa olla luonnollisestikin sylissä ihan koko ajan, joka hetki vähintäänkin askeleen päässä äidistä, ja toiseksi pienin on hurjan kiukkuinen kipeine kurkkuineen 
(ei ole angiina, vaan jokin kurja virusinfektio, joka saa nielun rakkuloille).


 Mutta onneksi on ilonaiheitakin. Eilen ehdin pikkuisen päiväuniaikaan ommella muutamat riisipussit. Ajattelin tehdä niitä myyntiin joulutorille. Omat lapset olisivat heti keksineet monta leikkiä niillä, mutta saivat tyytyä kahteen mallikappaleeseen, ainakin toistaiseksi.
Tänään postilaatikosta löytyi ihana paketti -Sannun arpajaisista voittamani BoligLiv -lehti lisäosineen. Sen lukeminen lykkääntyi paremmalle ajalle sylissä/sylistä/syliin rimpuilevan Hildan vuoksi.

Ärsyttää tämä bloggeri. Nyt se ei suostu julkaisemaan tekstejä, ja kun julkaisee, niin osia puuttuu -niin puuttui tästäkin postauksesta.

Nyt tää kaikesta kantamisesta ja kitinästä väsynyt äiti lähtee kuumaan suihkuun ja vajoaa sitten sohvalle tv:n ääreen keräämään voimia huomiselle ;)13 kommenttia:

 1. Voi pientä potilasta, ettei olisi enterorokkoa?

  Nyt on monet Etelä-Suomessa asuneet ystävät valittaneet nielutulehduksia ja kurkkukipuja ja angiinaakin FB:ssa, siis ihan tosi tosi monet.

  Pikaista paranemista sinne! ♥

  Riisityynyt ovat ihania! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Kuopuksella ainakin taitaa olla enterorokko, yön aikana on tullut rakkuloita suun ympärille ja jalkapohjiin.

   Poista
 2. Pikaista paranemista pikkuiselle! Riisipussit on kivoja, ne muuttuu leikeissä ihan miksi vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Riisipussit on kyllä niin monikäyttöisiä, omat lapset himosivat noita heti leikkeihinsä...mutta en antanut. Suutarin lapsilla ei ole kenkiä eikä joulutorille ahkeroivan kässääjän lapsilla itsetehtyjä leluja ;D

   Poista
 3. Mistäs noin suloisia kankaita olet löytänyt??
  Pikaista paranemista sinne! Täällä kanssa flunssaa joten yöt on melko tukkoisia vielä 2,5 vuotiaallakin :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kankaat on pikkuhiljaa kertyneeitä: Tildaa, Liberty of Londonia, Bongalowin keittiöpyyhkeitä, kirppislöytöjä, vanhoista vaatteista leikattuja.
   Pikaista paranemista sinne myös <3

   Poista
 4. Oi, löytyipäs täältä ihana blogi ja kauniita kuvia! Jäinkin heti lukijaksi ja täytyykin piipahtaa uudelleen vielä paremmalla ajalla :) Pikaista paranemista sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marianne, kiva, kun löysit tänne. Tervetuloa lukijaksi! -ja kiitos :)

   Poista
 5. Pikaista paranemista & voimia :)

  VastaaPoista
 6. Jaksuja ja paranemisia teille :) Ihania pusseja ja aivan upeita kankaita niissä!

  VastaaPoista
 7. Kiitos! Pussit on niin hauskoja leluja, ja aina parempi, jos kankaat miellyttää äidinkin silmää. Vaikka en kyllä noita pusseja antanut omien lasten leikkeihin ;) Vielä on jonossa pinkki-liilat, kellertävät, musta-valkoiset kankaat, jahka ehdin ompeluksien ääreen!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)