perjantai 14. joulukuuta 2012

Terveiset/Myydään/Arvottu







Käytiin eilen taas kaverin kanssa päiväretkellä. Kukaan ei varmaan voi olla arvaamatta, missä :D
Koluttiin melkein kaikki tutut kaupat ja pari uutta taukopaikkaa. Tällä kertaa maltettiin levätäkin välillä joten ei oltu lopuksi niin nääntyneitä kuin viimeksi. Oli sangen riemukas reissu! Puodit pullollaan kaikkea ihanaa. Parhaat hyrinät sai kuitenkin aikaan Söstrene Grene ja lankahyllyt. Ihania värejä! Vois hiukan Novita ottaa mallia ;) Nyt kelpaa jo miettiä seuraavia virkkauksia...

Ostin Hildalle ihanat hopeanväriset En Fant -nahkatossut, mutta ne on jo valmiiksi melkein pienet, nyyh. Myyn ne sopuhintaan 25e, itse maksoin 199dkk eli hiukan tuon yli. Koko on 22, sisämitta 13,9cm. Jos kiinnostaa niin laita s-postia lovingwhitehanni@gmail.com. Tossut ehtii vielä hyvin pukinkonttiin jollekin onnekkaalle pikkuiselle!

BoligLivin joulunumero oli saatava, tottakai. Ei tuottanut pettymystä! Teillekin ostin arvottavaksi yhden, joten jos haluat mukaan lehden arvontaan, kerro suosikkijoululevysi tänä jouluna.
Pelkkä mukana-kommentti ei riitä :) Arvonta päättyy sunnuntaina, jotta saan lehden postiin maanantaina. Arpaonnea!

Ta-daa! Arvottu on, ja voittajaksi randomizer arpoi numeron 38. Kommentti 38 kuuluu Lindalle, joka kirjoitti näin:
Celine Dionin These are the special times :) Onnea Linda :) Laitathan minulle yhteystietosi pikaisesti, niin saat lehden ensi tilassa!

Olipa kiva lukea teidän joululevy/joulumusiikkisuosikeista. Silmään pisti joukosta omat suosikit, tämänvuotinen Samuli Edelmannin Hiljaisuuden Valo ja ikisuosikki Rajattoman Joulu. Monta muuta mielenkiintoista/tuttua/minulle uutta oli myös mainittuina. Kiitos kaikille osallistujille ja hyggeä sunnuntai-iltaan!











55 kommenttia:

  1. Eilen kuuntelin Kauheimpia joululauluja punaiselta vinyyliltä. Se on tämän vuoden suosikki! Ja toki osallistun myös arvontaan!

    VastaaPoista
  2. Voi ihanuus tahtoo kans sinne! Se on mahtava kauppa,
    Tigerin lailla paikka josssa yleensä mukaan tarttuu vaikka mitä :) omistan muutaman joululevyn, mutta niitä en ole kuunnellut vuosiin, jouluradio toimii meillä parhaiten, kivaa vaihtelua :) niin ihania noi tossut, harmi kun olivat pienet! Ja toi lehti.... Tahtoo!!!

    VastaaPoista
  3. Arvonnassa mukana!
    Suosikkijoululevy on Michael Buble: Christmas

    Iloista joulun odotusta!

    VastaaPoista
  4. Edelleen kuuntelen Vesa-Matti Loirin joululevyä, kun ei oo vieläkään mennyt puhki.

    VastaaPoista
  5. Oli varmasti ihana piipahdus! Kaikista maailman kaupungeista, joissa olen käynyt, on Köpis suosikkini. Tahtoo Bolig Livin!! Lempijoululevyni hmmm.. nitä on niin monta. Tänä vuonna on tullut kuunneltua ja joikattua lastenlevyä nimeltä Ihana joulu (nukketeatterijuttuja).

    VastaaPoista
  6. Mulla ei ole mitään suosikkilevyä, koska kuuntelen joululauluja pelkästään netistä.. jouluradio.fi ja sieltä kauneimmat joululaulut :)

    VastaaPoista
  7. Sain etukäteisjoululahjana Samuli Edelmanin uuden joululevyn, mutta ainakaan vielä siitä ei ole tullut suosikkia. Ihan paras on mielestäni Antti Tuiskun joululevy muutaman vuiden takaa, olikohan nimeltään "Minun Jouluni". Ja arvontaan tottakai mukaan :)

    VastaaPoista
  8. Olen samaa mieltä antti tuiskun joululevy on soinut ihan hirveesti meilläkin mutta silti eniten tykkään viimevuonna lahjaksi saadusta suvi teräsniskan joululevy.

    VastaaPoista
  9. Mun suosikkijoululevy on joulusta toiseen Rajattoman joulu!

    VastaaPoista
  10. Vesku Loirista tykkään minä, ja myös Bolig Livistä! =)

    VastaaPoista
  11. Levyjä en kuuntele, joten ei ole suosikkia.. mutta jouluradio on auki aina, kun olen kotona :) Sieltä tulee ihanaa ja tunnelmallista joulumusiikkia :)

    VastaaPoista
  12. Oi, ihana Bolig, mun lempparilehti!!

    Rajaton ehdottomasti :)

    VastaaPoista
  13. Mun suosikkijoululevy on Juha Tapion joululevy.

    VastaaPoista
  14. Michael Bublea tulee kuunneltua paljon, sekä jouluradio soi kotona taustalla näin joulun aikaan.

    VastaaPoista
  15. Tämän joulun suosikki on Juha Tapion joululevy

    VastaaPoista
  16. Suosikkilevyni on Juha tapion joululevy ja myös netin kautta tulee kuunneltua jouluradio.fi. Mukavaa joulun odotusta!

    VastaaPoista
  17. Joululevyistä en tiedä, mutta juuri kuuntelen samalla aina netistä Jouluradiota ja Kari Tapio lauloi niin kauniisti perinteisen "Heinillä härkien". Tykkään niin kovin hänen äänestä. Että sanotaan kari Tapion Joulun tarina- levy.
    Mukana ihanassa lehti arvonnassa :O)

    VastaaPoista
  18. Tämän joulun suosikkilevykseni nousee Samuli Edelmannin Hiljaisuuden valo :)

    VastaaPoista
  19. En millään osaa sanoa suosikkijoululevyäni - en nimittäin omaa yhtään sellaista! Jouluradiota kyllä kuuntelen oikeinkin innokkaasti :) Sieltä tulee sopivasti sekalaisessa järjestyksessä KAIKKEIN suloisimmat joululaulut kautta aikojen <3

    VastaaPoista
  20. Vuodesta toiseen lauluyhtye Rajattoman Joululevy <3 on mun lemppari.

    VastaaPoista
  21. Mä kuuntelen kans lähes pelkästään Jouluradiota. Mut jostain syystä aina ennen joulua tulee kuunneltua Jippua ja Andrea Boccellia. Vaikkeivat olekaan joulumusiikkia, mutta sopivat mun jouluun ♥

    VastaaPoista
  22. Michel Buble on suosikkini. Autossa soi jouluradio.
    Hyvää joulua Sinulle!

    VastaaPoista
  23. Rajattoman joululevy on huippu, niiden joulukonserttikin ois kiva saada aina mahtumaan kalenteriin- kerran on vaan onnistanut kuulla se livenä ja joulumieli löytyi viimeistään siellä :-)
    Jouluradio soi autossa ja myös töissä työkavereiden "iloksi"- mä oon siellä ehkä porukan kovin joulufiilistelijä :-)

    P ja pienet

    VastaaPoista
  24. Samuli Edelmanin joululevy tuli ostettua..hyvänä kakkosena Rajaton. Mutta kyllä ois ihana ylläri tuo lehti, mitä ei mistään läheltä saa!! :)

    VastaaPoista
  25. Vesa-Matti Loirin joululevy riittää. Sydämeeni joulun teen on vaan niin paras, vuodesta toiseen.

    VastaaPoista
  26. Hei Ruotsissa oli kaikki ihanat Tanskalais lehdet! Ostitko Bolig Magasinet lehden uusimman joulu numeron?Mun oli pakko tuoda itselleni tuliaisiks uusimmat lehdet.On se vaan näköjään niin hirmu hankalaa saada tänne Suomen maahan niitä lehtiä näköjään....ihmettelen vaan...Mitä sä teet noista langoista?Voi jee mitä värejä!

    VastaaPoista
  27. Kotimaisella mennään eli Samuli Edelmanin Hiljasuuden valo on meillä tämän joulun lista ykkönen.
    Lämpöistä joulun odotusta sinulle ja perheellesi. Toivoopi; Sarkku tonttu =)

    VastaaPoista
  28. Samuli Edelmannin uusi levy. Olin ehkä vähän pettynyt siihen, kun ostin... Mutta on se ihan hyvä. Lehti olisi kiva yllätys!

    Minttu

    VastaaPoista
  29. Ihania Lankoja-liian ihanat värit-ihan kade!...joululevyistä aina hyvä on vesaMattiLoiri:n joululevy-klassikko! mukavaa joulunaikaa...voin ottaa langat lohdutuspalkinnoks elen voita lehteä ;)

    VastaaPoista
  30. Heipsan! Meillä ei ole joululevyjä, mutta uusimpina lempparikappaleina on tällä hetkellä Highland Cathedral, Ukranian Bell Carol sekä Pähkinänsärkijän kappaleet. Nuo ovat kaikki enemmänkin instrumentaalisia kappaleita kuin lauluja, mutta luovat kyllä ihanasti tunnelmaa!

    VastaaPoista
  31. Joulumusafanin on pakko osallistua tähän arvontaan! Suosikkini tänä vuonna on tuossa jo mainittu svengaava Michael Bublé sekä ihana Saara Aalto Enkeleitä-Angels -levyllään! Kävin kuuntelemassa Saaraa ja Tomi Metsäketoa Kuului laulu enkelten -konsertissa ja ihastuin siellä Saaran mielettömän kauniiseen ääneen. Tomi nyt on kestosuosikki, neljänä peräkkäisenä vuonna ollaan äidin ja siskon kanssa käyty konsertissa, joten voinee jo puhua perinteestä. ;) Myös Tomin joululevy kuuluu suosikkeihin. Muuten tykkään niin perinteisistä kotimaisista kuin amerikkalaisistakin klassikoista, jälkimmäiset sopii mun mielestä tosi hyvin sellaseksi fiilismusiikiksi, esim. pikkujouluihin.
    Tulipas näpytettyä! Mutta kun on niin kiva aihe. :D
    Ps. Kuvat on ihania!

    VastaaPoista
  32. Hih, käyn AINA kyseisessä kaupassa Tanskassa käydessämme - AINA! :)

    Lehti olisi tosi mieluinen!!

    ..Mäkin kuuntelen joululaulut jouluradiosta, mutta jou'radio osiosta. Siellä soi uusia joululauluja.. :) Monta mieluista olen jo bongannut.

    VastaaPoista
  33. Ihana arvonta. Suosikki joululevy ehdottomasti Rajaton. Jouluradio hyvänä kakkosena, kun ei tällä taajuudella kuulu, kuin ainoastaan netin kautta.

    VastaaPoista
  34. Veikkaan että Juha Tapion levy olisi paras, mutten ole vielä kuullut sitä!
    Siispä tällä hetkellä mielestäni paras on Pekka Simojoen Tulkoon joulu. Meillä on niin ihania muistoja Simojokien kanssa yhteisestä joulusta Ambomaalta!

    VastaaPoista
  35. Hei, Samuli Edelmann on mieleinen. Kiitos kivasta blogista, josta saa aina ihastella kaikkea söpöä :-) Laura

    VastaaPoista
  36. Chorus resonus soittaa mieleistäni joulumusiikkia. Ihana blogi ja ihana arvonta! :)

    VastaaPoista
  37. Celine Dionin These are the special times :)

    VastaaPoista
  38. Mieluisin joululevyni on Antti Tuiskun "Minun joulu". Tunnelmallista joulun odotusta sinulle :)

    VastaaPoista
  39. Samuli Edelman. Hyvää joulunodotusta :)

    VastaaPoista
  40. Paras joululevyni on jo 15 vuotta ollut Steven Curtis Chapmanin "The music of Christmas".

    VastaaPoista
  41. Vesa-Matti Loirin sydämeeni joulun teen :) Hyvää JOulua :)

    VastaaPoista
  42. Samuli Edelmanin laulut ovat tuoneet joulumieltä meidän kotiin.

    VastaaPoista
  43. Minun uusin tuttavuus on Kaija Koon joululevy ja tykkään kyllä kovasti! Jouluiset terveiset, Minna!

    VastaaPoista
  44. Antti Tuiskun levy soi meillä ! Joulupukki sen viime vuonna toi ♥

    VastaaPoista
  45. Hei Hanni!

    Suosikki joululevyni on tänäkin vuonna Nukketeatteri Sammon Ihana joulu :).

    Arvonnassa jännityksellä mukana,

    Viola

    VastaaPoista
  46. Mun suosikkinilevyni on joulusta toiseen Blackmore´s nightin joululevy. Siinä on sellaista hauskaa keskiaikaista tunnelmaa.

    Mukana siis!
    Ninja

    VastaaPoista
  47. Mun suosikkini on Michael Bubleen joululevy, viime vuonna sitä ensimmäisen kerran kuuntelin ja niin myös tänäkin vuonna. Arvonnassa mukana! Mukavaa joulun odotusta!

    Emilia

    VastaaPoista
  48. Mun suosikkijoululevyni on yksi, millä laulaa Nat King Cole ja kumppanit. En muista nyt levyn nimeä, mutta jostain syystä nämä vanhat amerikkalaiset klassikot iskee muhun. Toki siis varpunen jouluaamuna ym. on ihania, mutta ne vaatii hieman toisenlaisen tunnelman Ihan joulufiilistelyyn kotona valitsen vaikka The Christmas Song:in (Chestnuts Roasting On An Open Fire). :)

    VastaaPoista
  49. Rajattoman Joululevy! Oi kun olisin itsekin joskus tuolla Tanskan maalla.

    VastaaPoista
  50. Lumen Valon Mysterium. Tunnelmallista jouluyön rauhallisen hetken musiikkia.

    Eeva

    VastaaPoista
  51. Oi että, harmi et missasin arvonnan! Mut siis jee, köpiksessäkö?? Ooh! Ja sais tosiaan novita ottaa mallia!

    VastaaPoista
  52. Arvontaan en ehtinyt.
    Piipahdin toivottamaan rauhallista joulua teidän perheelle!!!

    Hanna(-Maija)

    VastaaPoista
  53. Yes Your Right..!!! BUT Don't Forget to Wish you dear one's on their Birthday, For Best and Unique Happy Birthday Wishes, Quotes, Messages, Ideas, Cards and Songs, Visit the following site. These sites are the best during my two years online experience, don't forget to say thanks.

    Happy Birthday

    Birthday Wishes

    Birthday Quotes

    Happy Birthday messages

    Happy Birthday Images

    Happy Birthday Cake

    Birthday Ideas

    Happy Birthday Gifts

    Happy Birthday Cards

    Birthday Funny

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)