keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Toivottavasti uusi vuosi on alkanut suotuisissa merkeissä jokaisella!
Meillä oli riemukas aattoilta ja oli kyllä niin helppoa olla kylässä, kun pienimmäinen oli mummilassa.
Eilen sitten lepäiltiin koko päivä ja päiviteltiin jatkuvaa vesisadetta. Muutama viinilasillinen ja jo pelkkä valvominen tekivät taas tehtävänsä, eli vieläkin väsyttää. Vaan kyllä kannatti!

Päätettiin joulun mässäilyn jäljiltä, että koko perheelle koittaa Terveellinen Tammikuu. Toisin sanoen palataan normaaliin ruokavalioon ja liikunnan pariin, kunhan nyt kelit olisivat suotuisat joko juoksulle tai hiihdolle.  Mä pidän myös kunnon vihersmoothie-kuurin, jotta saan tän suklaakarkkijuustosuolakeksi-kierteen katkaistua ja olon kohenemaan -kyllä tuntuu kropassa tahmeutena tää syöpöttely. Vaan se loppuu nyt!

Ehdotin myös RemonttiTammikuuta -hiukan alkaa jo olla kärsimätön olo, kun haluaisin päästä tapetoimaan porraskäytävän. Tapetti on ollut hankittuna jo lokakuusta saakka, mutta aikaa tapetointiin ei ole löytynyt. Tapetin (Sandbergin Edwin)bongasin muutamasta blogista ja ihastuin siihen heti! Mieskin oli saman tien tuon tapetin kannalla ja unohdettiin Pihlgren&Ritolan vaihtoehdot. Tällä kertaa. Onneksi tapettia on suunniteltu myös tv-huoneeseen laitettavaksi...

Lupasin lähteä yläkertaan leikkimään. Rakennetaan Sylvanian kylä, jee. Mun lempilelut ;)

9 kommenttia:

 1. Jep - kuureja tarvitaan täälläkin; ei vain vielä ole päätetty, millaisen aloittaisi. No, ainakin vaaleat jauhot ja sokerit pannaan. Mutta ei taida riittää tähän pöhötykseen;)

  VastaaPoista
 2. Kauniin keväistä ja raikasta! Ihana on tuo tapetti, toivottavasti pääset pian näkemään sen myös seinällä. :)

  VastaaPoista
 3. Täälläkin otettiin koko perheelle herkku-lauantai käytttöön. Itseä rankaisen vielä enemmän, on tullut syötyä niiiiin paljon herkkuja. Sylvania on muuten suloinen, mutta hermot menee imuroitipäivinä niihin pikkutavaroihin. Siks mä en ehkä imuroi juurikaan:)

  VastaaPoista
 4. Voi että miten valoisaa ja raikasta! Ihania kuvia!

  VastaaPoista
 5. Kumma juttu, että löhöily-herkutteluvaihde muuttuu rutiiniksi paljon helpommin kuin kuntoilu-terveysruokavaihde :)

  Pari postausta alempana valittelit kodin pienuutta. Saankos udella, minkäkokoinen talo teillä on/ millaisiksi huoneiksi neliöt jakautuvat? Kun kuvissasi teillä aina vaikuttaa olevan kovasti tilaa ja avaruutta. Vai onko jotkin tietyt toiminnot, jotka kaipaisivat lisätilaa, mutta eivät blogikuvissa näy? Suurin osa kait joutuu asumisessaan tekemään kompromisseja, mutta parastahan on, että koti todella tuntuu kodilta.

  VastaaPoista
 6. Siis kuule niin mä ajattelin sua tänään, kun mässäsin jotain jämiä kaapista ja ajattelin että nyt pitäis saada Hannin ääni päähän ja sanomaan "ota nyt sentään vihersmoothie" :-) Mulla aivan sama homma. Niin karsee joulukuinen suklaakarkkijuustosuolakeksi-kierre, että oksat pois. Tää vesisade ei nyt vaan auta yhtään asiaa. Mut jos mä huomenna aamulla yritän :-D Nyt painun nukkumaan!

  VastaaPoista
 7. Tsemppiä kuureihin! Blogissamme on sinulle tunnustus.

  VastaaPoista
 8. Lukasin viimeiset kolme postausta putkeen ja voi himpula, saanko muuttaa teille asumaan??? Teil on niin kaunista! Ihan vaan pieni kolo jostain...?? :)) Inspiroiduin hurjasti!

  Hyvää uutta vuotta siis myös, terveellinen tammikuu kuulostaa hyvältä :)

  VastaaPoista
 9. Kokeilin vihersmoothieta ensimmäistä kertaa viime viikolla ja innostuin! Smoothieta tehty ennen kyllä, mutta vihreä siinä seassa menee ihan mukavasti. Nyt alkaa olla vihdoin kaikki joulu- ja synttäreiherkut tuhottu ja alkaa vihdoin normaali terveellinen arki...Tapetti sopii teidän rapukäytävään aivan ihanasti ja on tuolaiseen paikkaan ehdottomasti käytännöllisempi valinta kuin Ritolan tapetit, koska siitä voi rauhassa pyyhkiä roiskeet ja tahrat :) Sylvanian hahmot taitavat olla tämänkin äidin lemppareita ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)