torstai 18. heinäkuuta 2013

Lastenhuoneista 2008-2013


Kuva Kristiina Hemminki

Kuva Kristiina Hemminki
Hivenen haikein mielin selasin kuvia tämän kodin lastenhuoneista. Laadukasta kuvaajan ottamaa ja huonolla pokkarilla räiskittyä. Vanhempaa ja uudempaa kuvaa. Paljon kuvia, joista teillekin tässä muutama nähtäväksi. On keskeneräistä, valmiimpaa ja osa kovin eri tyyliä kuin nyt, mutta kaikki niin rakkaudella laitettu!

Uudessa kodissa saakin sitten taas aloittaa aika nollilta lastenhuoneen sisustuksen. Enkä pane sitä pahakseni ollenkaan.
Veikkaan, että haikeudesta ei ole tietoakaan, kun pääsen tositoimiin sitten aikanaan ;) Luulen, että tarvitaan tapettia ja maalia ainakin. Kalusteita? Ehkä valaisin? Lelusäilytystä, ehdottomasti. Ja kenties jotain kivaa somistetta :) Oikein sormet syyhyävät tämän kaiken pakkaamisen keskellä.

Lähdinkin innolla mukaan, kun Lekmer.fi ehdotti blogipostausta lastenhuoneistamme. Selailin heidän laajoja valikoimiaan ja suosikkeja sisustusvalmistajista olivat ainakin Blafre, Rice ja Jabadabadoo. Värikästä ja kaunista!

Pian starttaa auto kohti jatseja. Laatuaikaa neljän aikuisen kesken. Pikku breikki tähän raadantalomaan ;)
Pakkaamaan siis jälleen, mutta tällä kertaa omia piknikvarusteita! 
Take care!

7 kommenttia:

 1. Ihania, inspiroivia kuvia. Näyttää siltä, että sisustuksessa on hyvin huomioitu lasten tarpeet ja leikin maailma, mutta kuitenkin esteettisesti hyvin onnistuneesti.

  Minkä niminen tuo päätyseinän punainen kukkatapetti on? Mietin tapetteja tyttäreni huoneeseen ja tuo täyttää tosi kaunillta.

  VastaaPoista
 2. Tuo selalusi tuo mieleen sen kun itse kävin läpi vanhoja poikien vaatteita, vauva ajoilta... tai valokuvia! Ihnania ovat nuo teidän lasten huoneet olleet aina!

  Kiitos kauniista kuvista ja mukavaa Jazz matkaa!

  VastaaPoista
 3. Ihania aitoja tilanne kuvia :)

  Mukavaa laatuaikaa aikuisseurassa Jazzeilla

  t.Sanna

  VastaaPoista
 4. Ihanalta näyttää! Onneksi on hyviä kuvia muistoksi:) mahtavaa reissua teille!

  VastaaPoista
 5. Kaunista on, ja varmasti tulee olemaan uudessakin lastenhuoneessa! Inspiroivia hetkiä suunnitteluun!

  VastaaPoista
 6. Uuuh, ihanat kuvat ja paljon inspistä! Kiitos :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)