tiistai 24. syyskuuta 2013

 
Kuvat on viime viikolta ja viikonlopulta. Oli kässäkamujen vierailua (kiitos ihanista tuliaisista, girls!), yökyläkavereita lapsilla, suhaamista Espoossa tyhjentämässä viimeisä romuja nurkista, pihahommia eli mm. 150 kukkasipulin istutus, kaikkea kivaa. Ja sunnuntain lopuksi lempeät löytyt pihasaunassa, iltapala ja Silta.

Pian pääsen suunnittelemaan remonttia! Aloitan lastenhuoneista. Katot maalataan valkoisiksi ja tapetit vaihdetaan lapsille mieluisiin (olen luvannut, että koululaiset saavat itse valita. Lupasinkohan liikoja?!?). Valokatkaisimet ja pistorasiat vaihdetaan pikkuhiljaa vanhanmallisiin. Kahdessa pikkumakkarissa pitäisi olla vanha lautalattia laminaatin alla piilossa, joten ne tietysti kunnostetaan. En malta odottaa!
 

7 kommenttia:

 1. Hanni, ihan mielettömän ihania kuvia ja tuo ylin kuva...pysähdyin vain tuijottamaan sitä tunnelmaa, mitä vanhoissa taloissa elää.
  HUOKAUS...jospa joskus mekin vanhassa, lattiat narisevassa talossa... niin kaunis tunnelma.

  Terkkuja Naantalista, Kirsi

  VastaaPoista
 2. Ihanalle kuullostaa suunnitelmat :)

  VastaaPoista
 3. Että on kauniita kuvia! :) Ihana sinun blogisi, jos sopii linkitän Talosanomienkin blogilistalle! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanuus, mikä talo teillä on <3

  VastaaPoista
 5. Mielenkiinnolla odotan neitien tapettivalintoja. Esikolla lienee äitinsä maku, mutta mitä räväkkää keksii kakkonen... Neonoranssia???

  VastaaPoista
 6. Oi mitä suunnitelmia,ihana että annat lasten vaikuttaa!! Kurkkahan mitä meidän neidit valitsivat huoneeseensa,löytyy kuvia blogista. Et susoittelen vaan antamaan vapaat kädet. :)

  VastaaPoista
 7. Mie niin viihtyisin teillä ;) Onnea uuteen ihanaan kotiin<3 t.Reetta

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)