keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Remonttia ja ihmettelyä

...nimittäin ajan kulumisen ihmettelyä! Tuntuu, että päivät vain viuhuvat ohitse ilman, että ehtii tehdä puoliakaan niistä asioista, joita aamuisin suunnittelee tekevänsä. 
Osansa tässä hitaudessa on varmasti tällä pimeydellä ja harmaudella, vaikka en koekaan kärsiväni mitenkään erityisesti: mikäs on ollessa, kun takassa rätisee tuli, jalassa on iänikuiset tohvelit, kaapissa suklaata, lattiat narisevat ihmisjalkojen alla, kattopaneelit rapisevat hiirenjalkojen alla ja asiat on ylipäänsä mukavasti! Ja ulkonahan on oikeastaan tosi kaunista. Tähänkin aikaan vuodesta :)
Hetkittäisinä tarmonpuuskina olen saanut maalattua olohuoneen ikkunanpuitteet ja ikkunasyvennykset valkoiseksi sisäpuolelta. Tykkään lopputuloksesta! Valoa ja raikkautta ei voi olla liikaa! Seuraavaksi on sama homma edessä keittiössä ja pikkuhuoneessa (huone, josta lähtee portaat ylös. Sille on mietitty nimeä...). 


6 kommenttia:

 1. Mä totesin myös tänään nukutuskävelyllä että kyllä nytkin on tosi kaunista, vaikka ensisilmäyksellä ei ehkä siltä tunnukaan. :)

  VastaaPoista
 2. Itsestänikin tuntuu että päivät vain vilahtaa ohitse, joskus toivoisi että aika ottaisi ja pysähtyisi, edes hetkeksi :)

  VastaaPoista
 3. Ei minua syksy haittaa,ei sen sateet. Kaunista sekin. Ja teidän koti myös. i like!

  VastaaPoista
 4. Syksy on ihan jees! Mutta oishan se lumikin jo kiva! Tulis mentyä iltasinkin ulos mukulien kanssa, nyt ei tee yhtään mieli... Hei ikkunoista tuli kivat! Muutenkin ihana tunnelma jo, vaikka varmasti viel paljon tehtävää! Tsemppiä!♥

  VastaaPoista
 5. Kyllä jokaisessa vuodenajassa vaan on oma viehätyksensä <3 Mutta nyt olisi jo lumi tervetullutta tuomaan hieman valoisuutta pimeyden keskelle...

  VastaaPoista
 6. Ihana koti teille tulossa, ois kiva saada jo remppakuvia mitä olette saanut aikaiseksi : ) Lunta odotellaan täälläkin, välillä jo tuli mutta äkkiä sitten sulikin. Mukavaa joulunaikaa perheellenne. Käyn aina välillä kurkkailemassa täällä.
  t. Sari

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)