torstai 26. joulukuuta 2013

*pyjamabileet*

Vuotuiset pyjamabileet!
Vetelehditään jo toista päivää yökkäreissä, jouluna meillä on lupa siihen hyvällä omallatunnolla. Muutenkin eletään taas kuin ne kuuluisat Ellun kanat: pelataan, luetaan, katsellaan leffoja, ihaillaan lahjoja, syödään mitä huvittaa, milloin huvittaa. Toisin sanoen syödään siis paljon karkkia, suklaata, juustoja, leipiä, vähemmän kunnon ruokaa. Ihanaa ja tarpeellista toisinaan! 
Toivelahjojani ovat pyjama&kirjat vuodesta toiseen, ja joulupukki oli jälleen kuullut toiveeni. Suosikkilahjani on ehkä kuitenkin yllätyksenä saatu kaunis kirja Rakkaudesta Vanhaan Taloon, jota olen selaillut ja lukenut hartaudella. Kiitos <3 font="">

Vaikka vasta joulua vietetään, niin hiukan jo katse kääntyy aikaan joulun jälkeen, ja tunnen malttamattomuuden vyöryvän! Vaikka olen jaksanut kiltisti tätä taloa kuunnella ennen suurempia mullistuksia, kaipaan jo päästä tositoimiin esimerkiksi keittiön suhteen. Ollaan mietitty keittiötä sekä Ikeasta että puusepältä. Välillä kallistun toiseen ja sitten taas toiseen. Päätös on kyllä vaikea! Ikean keittiö on ollut jo kahdesti ja ollaan oltu tyytyväisiä molempiin. Toisaalta puusepän tekemä keittiö olisi lähes ikuinen ja sopisi tähän vanhaan taloon -mutta haluanko ikuisen keittiön, ja kun taloa on remontein tärvätty muutenkin, haitanneeko, jos keittiökään ei ole täyspuuta? 

Hilda vaatii nyt äitiä pois koneelta. Teekutsut ja kampaamo odottavat, joten suloista joulua edelleen jokaiselle!9 kommenttia:

 1. Pyjamabileet on täälläkin. Ne on ihan parhaat! Kauniita, jouluisia kuvia. Hyvää Tapania.

  VastaaPoista
 2. Täällä vietetty myös ihanat pyjamapäivät ja kyllä on ihanaa:) ihanat joulutunnelmat! Tsempit pähkäilyyn ja päätösten tekoon.

  VastaaPoista
 3. Rentouttavia välipäiviäkin toivottelen sinne :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Kukkaiselämää, Jonna, Hannele & Mari kommenteistanne :)

  VastaaPoista
 5. Meillä on edellisen asukkaan valitsema ikea- keittiö. Kaapistot ovat viisi vuotta vanhat ja ovet ovat jo kovasti kärsineet kahvin- ja vedenkeittimen tuomasta kosteudesta. Pinnoitus lähtee irti ja allaskaapin ovikin kupruilee. Vaihtoon menee heti, kun mahdollista. En voi suositella ikean kaappeja kenenkään keittiöön, joka keittiössään oikeasti kokkaa , tiskaa ja elelee.

  VastaaPoista
 6. Meillä on edellisen asukkaan valitsema ikea- keittiö. Kaapistot ovat viisi vuotta vanhat ja ovet ovat jo kovasti kärsineet kahvin- ja vedenkeittimen tuomasta kosteudesta. Pinnoitus lähtee irti ja allaskaapin ovikin kupruilee. Vaihtoon menee heti, kun mahdollista. En voi suositella ikean kaappeja kenenkään keittiöön, joka keittiössään oikeasti kokkaa , tiskaa ja elelee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johanna, kiitos kommentistasi!
   Meillä oli Ikean keittiö kovassa käytössä 5 vuotta, ja se jäi uusille omistajille mielestäni hyvässä kunnossa. Toki kaikki keittiöt kuluvat käytössä, mutta tuollainen kyllä kuulostaa epäilyttävältä! Vaikka luulen kyllä, että mikään keittiö ei kestä kuvaamaasi kosteusrasitusta...
   Mukavaa alkuvuotta :)

   Poista
 7. Yes Your Right..!!! BUT Don't Forget to Wish you dear one's on their Birthday, For Best and Unique Happy Birthday Wishes, Quotes, Messages, Ideas, Cards and Songs, Visit the following site. These sites are the best during my two years online experience, don't forget to say thanks.

  Happy Birthday

  Birthday Wishes

  Birthday Quotes

  Happy Birthday messages

  Happy Birthday Images

  Happy Birthday Cake

  Birthday Ideas

  Happy Birthday Gifts

  Happy Birthday Cards

  Birthday Funny

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)