torstai 18. huhtikuuta 2013


Henri Lloydin purjehdustakki Vista TP1. Miesten koko xs, vastaa naisten s-kokoa. Hankittu tarkoituksella, jotta alle mahtuu kunnolla lämmikettä. Jota ei koskaan tarvittu :) Takkia on siis kerran veneessä käytetty. Uutena tämä maksaa 200-300e.  
Hinta 100e.

(Lainattu Nelly.comin sivuilta:
HENRI LLOYD purjehdustakki. Ergonominen muotoilu hupulla ja fleecevuoratulla kauluksella. Takki on valmistettu HENRI LLOYDin TP1-materiaalista, mikä tarkoittaa, että vaate on 100% vettähylkivä ja tuulenpitävä, mutta samalla hengittävä, jotta se pitää vartalon kuivana. Teipatut saumat. Säädettävät hihansuut. Kaksi vetoketjullista taskua edessä. Povitasku vasemmalla puolella tarrakiinnityksellä. Nauhat, joissa pysäyttimet hupussa ja helmassa. Lämpöskaala 3/5.
Valmistettu polyamidista. Vuori 100% polyesteria.)

maanantai 15. huhtikuuta 2013









Esikoisen huone on myllerryksessä. Pitkään suunniteltu muutos aloitettiin lauantaina:
Vaatekaappi joutui ulos talosta odottamaan aittasäilytykseen vientiä. Tilalle hankittiin vaaterekki. Seinään laitoin ihanan hempeän tapetin (Boråsin Vintage-mallistosta). Leluja karsittiin niin innokkaasti, että mun piti jo hiukan estellä...Krääsää roskikseen lähti neljä muovikassillista. Kirjoituspöytä menee todennäköisesti vaihtoon. Ja koko järjestys muutetaan asukkaan suunnitelman mukaan.

Eilen käytiin Haltialan tilalla (joka on Helsingin kaupungin omistama maatila) ihailemassa karitsoja. 
Sitä hentoa pientä määkinää! Kymmeniä pikkuisia lammasvauvoja nukkumassa, syömässä, ihmisiä ihmettelemässä, rapsuteltavina ja siliteltävinä. Olisin halunnut tuoda yhden kotiinkin, ne on niin ihania otuksia! Hilda oli meidän muiden tavoin ihastuksissaan ja tykkäsi kovasti niin lampaista kuin lampolassa asuvista kanoista ja kukoistakin, kunnes kukot alkoivat kiekua. Kauhun kyyneleet silmissään Hilda hoki: kauhee kukko, kauhee.

Maallemuuttokuume alkoi taas. Nuo lampaat ei suinkaan sitä vähentäneet, eikä kuva jo puretusta Onnelan talosta. Ollaan puoliksi leikillään suunniteltu, että jos sinne Onnelaan joskus rakennetaan, tehdään talosta samanlainen. Lasikuisti, kaakeliuunit, pihasauna, puutarha, perunamaa, aitat. Ja tietysti meillä olisi kesälampaita!!!


tiistai 9. huhtikuuta 2013

Bloppis jatkuu...


...taas  tuossa alla. Laittelin uskaliaana myös tyttöjen talvivaatteita, vaikkei nyt mikään high season niille olekaan. Haluaisin vain saada ne pois nurkista! Joten saa tarjota ;)
Jotain on vielä tulossakin. Kyllä tää bloppiksenkin pito työstä käy... ;)


tiistai 2. huhtikuuta 2013

Pinnejä ja tuttinauhoja myynnissä!

Sydänpinnit Numero 1 ja 5 myyty.

Kukkapinnit Myyty numerot 1, 3, 8, 7, 11, 10, 4.

Nappiponskut Myyty numerot 1,2,3,4.

Nappipinnit Myyty numerot 3,7.

Tuttinauhat Myyty numerot 1,2,3,4.


Kevättorilta jäi pinnejä, ponskuja ja tuttinauhoja yli ja ajattelin kokeilla, josko ne menisivät kaupaksi täällä :)


Pinnit ja ponskut 3e.
Tuttinauhat 8e.

Jos haluat ostaa jotain, voit laittaa varauksen kommenttiboksiin ja sitten minulle sähköpostia: lovingwhitehanni@gmail.com.

Hintaan lisätään postikulut, max 3e.

maanantai 1. huhtikuuta 2013











Pääsiäinen alkaa olla pulkassa. Ollaan puuhattu kaikenlaista. Tavattu ystäviä, sairastettu, ja vihdoinkin tapetoitu
Koko päivähän siihen eilen meni, ja saatiin kaksi rullaa riittämään myös porraskäytävän toiseen seinään aiotun yhden seinän sijaan. Vähän piti sommitella palapeliä viimeiseen nurkkaan, mutta valmista tuli! Välillä oli kyllä mielenkiintoiset viritykset jakkaroista, tikapuista ja kirjoista, kun porraskäytävä on aika korkea...mutta ehjinä säilyttiin ja tapetti on seinissä, jee. Portaikosta tulikin kertaheitolla mun lempihuone, niin paljon pelkkä tapetointi siistiytti jo ilman listojakin. Ja ruokahaluhan kasvaa syödessä, joten mielessä on jo tapetointia lastenhuoneisiin ja alakertaankin. Toteutus ainakin tulee olemaan helpompaa kuin eilinen aherrus...
 Nyt kutsuu työ, nimittäin suurperheen iltatoimien organiseeraus: meillä on kolme tyttöjen kaveria täällä lainassa muutaman päivän, ja vilskettä riittää!
  
p.s. Tapetti on Sandbergin Edvin!