perjantai 17. lokakuuta 2014

KotikuviaKotikuvia! 
Remontti edistyy vähitellen -paljon ollaan saatu valmiiksi vaikka edessäolevan urakan suuruus välillä hiukan huokailuttaa. 
Ikuisuusprojekti! Lievästi sanottuna. :D Silti ollaan niin tyytyväisiä omakotitaloasujia. Ja minä hykertelen ja kehrään, kun talo alkaa näyttää yhä enemmän omalta, sellaiselta, josta kauan haaveilin!
Kesän aikana ollaan remontoitu ja maalattu. Kattoja ja lattioita. Ikkunanpuitteita. Listoja.
Olen purkanut kammottavat puolikaarioviaukot ja lastulevyviritykset olohuoneen oviaukkojen ympäriltä ja maalannut hirrenpätkät valkoisiksi. Olisin mielelläni jättänyt ne puunvärisiksi, jos ne vain olisivat olleet tasaista puunväriä, mutta ne olivat punamullan eri sävyissä -talo on ilmeisesti ainakin osin kierrätyshirrestä rakennettu. 
Yläkerrassa puunväristä kattoa ja lattioita vielä riittää, ja alakerrassa pari pientä huonetta odottaa katon muutosta kuultovalkoisesta valkoiseksi. Ihan muutama muukin juttu olisi to do -listalla remontin saralla, mutta en jaksa niitä edes miettiä nyt...
Onneksi on olemassa kotisokeus: se, että silmä tottuu rumasiinkin kohtiin niin, ettei niitä jaksa rekisteröidä ihan joka vilkaisulla...

Keittiö on muuten jo valmis, mutta sieltä puuttuu vielä pari valaisinta, lautashylly (joka odottaa maalia, nyt sähkönsininen), sekä verhot. 

Keittiöstä ja paljon muustakin löytyy kuvia Instagramista nimellä Hannielisa. Monta blogikaveria sieltä on jo löytynytkin! 


15 kommenttia:

 1. Ihana tunnelma teillä, sellainen rennon tanskalaishenkinen. Oih! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Rentoa on tarkoitus ollakin, täällä olisi kovin vaikea toteuttaa viimeisen päälle suoraviivaista ja siistiä tyyliä, kun vinoja seiniä ja lattioita löytyy :)

   Poista
 2. Olen jo kovasti odotellutkin kuvia :) Todella kaunista! Saisipa itsekin uuden keittiön..

  Sanna:wanharakkausblogista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kuulla, että joku on odottanut kuvia...pahoittelut, että kesti :D Instassa on enemmän ja useammin, kun sinne on niin nopea laittaa päivitystä...!

   Poista
 3. Mä oon niin odottanut kuvia ja juttua teidän kodista! Pelkäsin jopa, että lopetit bloggaamisen. Huh, helpotuksen ja ilon tunnetta, kun näin sulta tulleen päivityksen.

  Ihana blogi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iik, kiitos, kiitos! Kylläpä lämmitää mieltä sun kommentti. Lupaan yrittää bloggailla. Myönnän, että lopettaminenkin on mielessä pyörinyt, mutta en kuitenkaan halunnut tehdä sitä.

   Poista
 4. Olettepa saaneet paljon jo aikaan siellä! Aivan ihanan näköistä <3

  Mukavaa ja reipasta syksyn jatkoa rempan parissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllä on töitä paiskittukin, ja yhä jatkuu :D Mukavaa syksyä sinne myös!

   Poista
 5. Tosi paljon olette saaneet aikaan! Meillä on nyt ollut hiukan hiljaisempaa pidemmän aikaa, mutta nyt on kylpyhuonetta saatu vihdoin eteenpäin. Huh! Ikuisuusprojekti on täälläkin. Sais edes alakerran joskus valmiiksi - vintistä en uskalla edes haaveilla vielä... Ihana tuo hirsiseinä! Haaveilen, että mekin saisimme jostain pätkän hirttä esiin. Oih <3 Teiltä katsois niin mieluusti kuvia enemmänkin. Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Siitä vain seiniä purkamaan ja hirsiä etsimään ;) Mielenkiintoista kurkkia seinien sisään! Mun mies niin tykkää (not), kun olen innolla purkamassa ja hän saa sitten korjailla mun jälkiä :D -täällä kävi yhdenkin väliseinän kohdalla niin, että kun purettiin lastulevyä hirren päältä, takana olikin vanha oviaukko ihan väärässä kohtaa. Joten se seinä sai jäädä piiloon. Onneksi löysin noi pätkät edes...Ihanaa viikkoa sinnekin!

   Poista
 6. Moikka! Ihanaa että olet back, olen odottanut! Kaunista teillä, kuten aina! Mistä olette hankkineet tuon kauniin sohvan... Siinä on niin kauniit nuo jalat!!! Yt. Saara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) kiva kuulla, että on odotettu <3 Kyllä nyt olis tarkoitus jatkaa tätä bloggausta, kun pahin remonttiaika on ohi! Sohva on aikoinaan Vepsäläiseltä ostettu, merkkiä Englesson. On kyllä ollut hyvä sohva, mutta nyt 8 vuoden käytön ja pesujen jälkeen päällinen alkaa rispaantua rikki parista saumasta, nyyh.
   Kivaa viikkoa sulle :)

   Poista
 7. Hei, kauniita kuvia. Mikä tuo olohuoneen tapetti on?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)