tiistai 14. kesäkuuta 2016

Kesäistä ja valoisaa ja rauhallista
Ihanaa tämä valon määrä! Vaikka ulkona nyt ei niin lämmin olekaan kuin toivoisi, ei valoa kyllä tarvitse toivoa yhtään lisää. Tykkään -kesäfiilikseen pääsee sisätiloissakin, kun luonnonvaloa ja kukkasia vaan riittää. Täällä kotona on nyt niin hiljaista ja rauhallistakin (ja siistiä! oi ihanuutta!), kun kolme nuorinta on mummilassa. Esikoinen makaa jalka paketissa polvileikkauksen jäljiltä ja minä toimin ympärivuorokautisena hoitajana.  

Täällä vietettiin taannoin 12-vuotissynttäriä ja sankaritar tilasi vadelma-kinuskikakun eli vadelmoffeen. Se valmistuu mukavan nopeasti ja katoaa ahnaisiin suihin vielä nopeammin, ainakin täällä meillä.
Vadelmoffee on niin hyvää -kinuski ja vadelmat toimii aina, eikä keksipohja ja kermavaahtokaan pahaa tee silloin tällöin nautittuina :P 

Huomasitteko?
Nimittäin meidän vanhan kodin Suomen Kaunein Koti -ohjelmassa?
En ole vielä katsonut jaksoa itse, mutta aion kyllä pikapuoliin istahtaa sohvalle sen pariin. Uudet omistajat on tehneet melkoisen urakan talon ulkopuolella -sen, mitä me ei koskaan ehditty. Pari alimmaista kuvaa vanhasta kodista. Oi että tykkäsin siitä kodista ja aina kuvia katsellessa hiipii pieni haikeus sydämeen. Tuolla kaikki tytöt oli vielä pieniä ja elettiin niin kivoja aikoja! Onhan se siunaus, että lapset kasvaa ja elämäntilanne muuttuu sen mukaan, mutta...huoks!

5 kommenttia:

 1. Mä huomasin, että oli teidän vanha koti, blogikin löytyy desing wash. Teidän tyyli sisustaa oli ihana ja hauskan erilaisen kodin on uusi perhe teidän vanhasta kodista tehnyt.

  T: iukku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo uusi emäntä on moderni sisustaja, mä olen tällainen romanttisempi ;) Ja olen joskus käynyt kurkkimassa blogia, mutta kun se tyyli ei just kolahda, niin jää vähemmälle. Mutta hienoltahan siellä vanhassa kodissa näytti! Harmi kun eivät päässeet jatkoon.

   Poista
 2. Ihan pikkuisen löi tyhjää, kun katsoin nää sun kuvat ja huomasin että vanhasta kodista.. Äkkiä lukemaan selitystä asialle ;) Juu, näin ohjelmassa sen ja ihana oli, piha ja muutenkin, mutta kyllä sun tyyli on vaan niin paljon kodikkaampi ;) <3<3 Ei kolahda mullekkaan ja musta-valkoiset sisustukset pursuaa muutenkin korvista.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 ...no ne on makuasioita, mutta samalla puolella ollaan selkeesti ;)
   Ja kyllä noita mustavalkokoteja on riittänyt viime vuosina! Toiset kyllä toteuttaa nekin kodikkaasti ja toiset taas vähemmän kodikkaasti ;) Mutta onneksi jokainen saa toteuttaa itseään haluamallaan tavalla!

   Poista
 3. Kiitos teidän, kun oli niin kiva sisältä, ennen kaikkea nukkumasyvennykset! ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)