lauantai 3. joulukuuta 2016

Ihanat julisteet!

 
 
 Tänä syksynä sisustamiset jäi vähiin ja kieltämättä alkoi jo mietityttämään, mennäänkö meillä joulunkin yli kesäisillä jutuilla...Sisustusinto oli hukkunut isompien asioiden alle. 

Siksi ilahduin hurjasti Desenion yhteistyötarjouksesta! Olin jo pitkään suunnitellut hankkivani sieltä muutamat julisteet, joten valinnat olivat lopulta helppoja, vaikka houkutuksia olisi ollut vaikka kuinka. Julisteita löytyy keittiön ja olohuoneen lisäksi Lindan huoneesta, jonka muutoksesta on tulossa oma postauksensa (tänään haettiin sinne sänky ja lipasto Ikeasta, jee!). 

Julisteiden myötä innostuin vaihtamaan villamaton olohuoneeseen, etsin kaikki tuikkukipot käyttöön ja sohvalle talvisempia tyynynpäällisiä. Lepän oksia haikailin pitkään löytäväni maljakkoon ja lopulta nekin löysivät tiensä senkin päälle. 

Nyt on kiire lötköttämään sohvalle yhdessä miehen ja esikoisen kanssa leffan pariin. Huomenna touhutaan salaisia jouluisia puuhia, kun kaikki kolme nuorinta tyttöstä ovat tahoillaan hoidossa ja yökylässä.

Ihanaa lauantain iltaa ja huomista adventtia!


-Yhteistyössä Desenio-


4 kommenttia:

 1. No voi että kun se kukkatapetti läks... Nyyh. Mulla on ihan samalla tavalla heräämässä pienet sisustus- ja näpräysfiilikset täällä pitkästä aikaa. Teidän rauhalliset leffatouhut kuulostaa iiihanalta! Voikaa hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano...onneksi sitä on jemmassa, jos johonkin vielä joskus...! Kyllä se vaan kummasti virkistää, kun jaksaa laittaa kotia. Ja tytöt on alkaneet auttaa ihanasti kotihommissa, saan usein tulla siivottuun kotiin töistä <3
   Viikonloppuna oli kyllä tosi kivat tunnelmat, vieläkin sydäntä lämmittää. Mukavaa viikkoa sinne :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)