torstai 24. huhtikuuta 2008

...Kevätkylvöjä...

Kuuköynnöksen siemenet ovat itäneet. Nyt olisi varmaankin aika alkaa totuttaa niitä ulkoilmaan, että istutus kesäkuussa onnistuisi...aiemmin, kun olen kokeillut kesäköynnösten kasvattamista, ovat ne nuupahtaneet ulosistutuksen jälkeen. Vika lienee ollut juuri karaisemattomuudessa?Ja sitten vielä tahtoisin kuulla mielipiteitänne tästä vanhasta ikkunasta...Se on peräisin samaisesta aitasta kuin aiemmin esittelemäni hyllykin, tai oikeastaanhan tämä on aitan pihalta, Onnela-nimisen, kauan sitten puretun talon ikkuna. Olin ajatellut tehdä siitä peilin, seinäkaapin oven tai ottaa sen sisään koristeeksi ihan sellaisenaan, mutta se onkin pettymyksekseni niin huonokuntoinen, ettei se taida kestää edes kunnon pesua :( saati hiontaa tai muuta toimenpidettä. Tuollaisenaan se on ehkä vähän liian "shabby chic"...Onko teillä muilla kokemusta erittäin huonokuntoisten ikkunanpokien kunnostamisesta? Entä saakohan siitä millään pois ummehtunutta hajua? Jos olisi antaa neuvoja/vinkkejä, olisin niistä tosi kiitollinen :)Kuvassa ikkuna nojailee melkein valmiin leikkimökin seinään...leikkimökkijuttuja myös tulossa...
Hauskaa päivää, toivottavasti pääsette nauttimaan ihanasta auringonpaisteesta =D

6 kommenttia:

 1. Minusta se näyttää hyvältä noinkin, ei yhtään liian kulunut!

  VastaaPoista
 2. niin minunkin mielipide on että saisi olla noin mutta ymmärrän kyllä että kaikki ei pidä noin kuluneesta joten voisin kuvitella että se kestäisi kevyen pesun ja hionnan ja maalauksen jos nyt ei puuosat ole oikeasti hajalla!Ja en kyllä rupeaisi peiliä tekemään vaan voisi olla koristeena seinällä ja voihan taa laittaa vaikka valokuvia tai vielä...sanoit kaappia harkinneesi (meillä osat jo valmiina mutta odottelee miehen inspiraatiota)jos on puu niin hyvääreunoista niin minä varmaan tekisin kaapin! tässä näitä ideoita!ja en malta odottaa leikkimökki postauksia....meillä ollut jo kaksi vuotta aikeissa tehdä leikkimökki ja nyt mies on oikeasti puhunut että tehtäisiin!
  Minulla olisi sinulle kaksi tunnustusta blogissani!Saat itse päättää kuinka monelle ne jaat!

  VastaaPoista
 3. Minä sain tunnustukset niin että pitäisi antaa kaikille blogi ystäville mutta siinähän on melkoinen määrä!Joten ajattelin että jokainen voisi itse määritellä.

  VastaaPoista
 4. Ihanan näköinen poka, kävisikö ulos jonnekkin?

  VastaaPoista
 5. Mäkin jättäisin pokan just tollaseksi - se näyttää ihanalta ainakin ton kuvan perusteella. Taimien karaisu on hyväksi, viedä ulos joka päivä vähän pidemmäksi aikaa kun edellisenä päivänä. Parin viikon karaisu riittää hyvin, niin että voit huoletta antaa niitten kasvaa vielä pari viikkoa, ja odottaa että ilmatkin vähän vielä lämpenee.Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kannanotoista tuohon ikkunanpokaan :)
  Kaunishan se on, mutta oikeasti kuluneempi kuin kuva kertoo...ehkä se jää varastoon odottamaan vuoroaan. Jos sen vaikka maalaisi (ehkä maali veisi hajun?) ja sitten toisi sisään seinälle. Ulkona ei oikein taida sille paikkaa olla, ja se varmaan hajoaisi täysin parissa vuodessa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)