lauantai 26. huhtikuuta 2008

Leikkimökin laittoa...

Tänään pääsen vihdoinkin maalaamaan leikkimökkiä sisäpuolelta (valkoiseksi, tottakai!)! Sisustusvärien vaihtoehdot ovat kuvissa, niitä olemme tyttöjen kanssa pohtineet...minä haluaisin noita sinisempiä sävyjä, koska pinkkiä jo löytyy tyttöjen huoneista, mutta tytöt kannattavat pinkkiä vaihtoehtoa...Katsotaan, kumpaan päädymme :)

Kuvassa leikkimökistä puuttuu vielä ovien ristikot ja räystäänaluslaudat ja muutama muukin yksityiskohta vaatii pientä laittoa.Mukavaa ja puuhakasta viikonloppua :)

4 kommenttia:

 1. Oi miten kiva leikkimäkki ja tuo pari ovi idea on kiva!Taidampa ehdottaa miehelle jospa sekin innostuis!Moni kiva idea vaan ei tahdo mennä läpi:(

  VastaaPoista
 2. Moi! Kiitos :) Minä tahdoin nuo pariovet ihan käytännön syystä: leikkimökki on talvella pihakalustevarasto, ja kun lapset joskus ei enää siinä leiki, voi sen muuttaa pihavajaksi pysyvästi. Pienestä ovesta kun ei kalusteet olisi sisälle mahtuneet! Meillä on jo naapurien kanssa yhteinen leikkimökki, mutta koska se on sellainen hiekka- ja savivellimökki ;) niin tahdoin oman, siistin version. Mies ei aluksi innostunut, mutta koska säilytystilaa ei koskaan voi olla liikaa, sain tahtoni läpi :)

  VastaaPoista
 3. Ompa suloinen leikkimökki! Vanhempi tyttäreni olisi niin innoissaan tuollaisesta mutta turha edes ajatella, sellaista ei pieneen pihaamme mahdu.

  VastaaPoista
 4. Vastavierailulla täällä, itselläsi on aivan ihana blogi!
  Meilläkin leikkimökin sisustusta puuhailtu tänään..
  Minäkin tulen tänne kyllä uudestaan!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)