maanantai 14. huhtikuuta 2008

Tyynyjä...

Tunnustaudun tyynyihin hurahtaneeksi, kuten niin monet muutkin sisustusbloggaajat tuntuvat olevan ;). Kauniita tyynyjä ei voi koskaan olla liikaa (paitsi silloin, kun lapset riehuvat ja riepottavat äidin juuri järjestelemät tyynyt hujan hajan jo viidennen kerran samana päivänä)! Kestosuosikkejani ovat valkoiset ja beigesävyiset tyynyt, joihin on minusta helppo yhdistellä värejä, siis jotain hyvin hyvin haaleita, jos niitäkään...

Kuvassa alinna ihana GG:n tikattu raitatyyny, kaksi muuta ovat omia tuotoksia. Tyynynpäälliset ovatkin oikeastaan lempparikäsitöitäni, nopeita ja helppoja tehdä, jos siis tyytyy ihan perusmalliin. Suurin osa valmiiksiommelluista kangasostoksistani onkin nyt tyynynpäällisinä ympäri kotia.

Huomenna pääsen yksin, ilman pikku apureita, kangaskauppaan -Eurokankaaseen- ja sieltä haen käsiini kaunista valkoista pellavaa (kiitos vinkistä, Hanna :)), joka päätynee tyynynpäällisiksi. Sekin.

Hyvää viikon alkua!3 kommenttia:

 1. Ihania! Minäkin rakastan tyynyjä ja ompelenkin niitä eniten.

  Ihanalta näyttää myös tuo tuoli millä tyynyt ovat! Näkisin mielelläni lisää kuvia kodistanne :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos :)
  Kuvia laitan kyllä joskus lähitulevaisuudessa. Kunhan saan valmista...

  VastaaPoista
 3. Ihania tyynyjä, kauniit harmoniset värit! Ja kiitän minäkin eurokankaan pellavavinkistä. Täytyykin käydä ostamassa iso kasa kangasta varastoon.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)