lauantai 3. toukokuuta 2008

Retkellä Kukkataivaassa

Kun aurinko paistaa ja on lämmin, vietetään kaikki mahdollinen aika pihalla. Blogin anti onkin nyt sisustamisjuttujen sijaan sangen kukkapainotteinen - tilanne korjaantunee, kun huonommat ilmat taas koittavat ja on aikaa puuhata kotona!

Tänään kävimme jokakeväisellä retkellä ihanassa lehtometsässä. Satakielen laulu jäi tällä kertaa kuulematta, vai ovatkohan ne vielä edes palanneet? Yleensä kun retki tehdään vasta toukokuun puolessa välissä, nyt olimme etuajassa - onneksi, sillä kukatkin olivat jo täydessä loistossaan. Valko-, sini- ja keltavuokot, mukulaleinikit, imikät, ketunleivät, pystykiurunkannukset ja rentukat olivat kaikki jo aloittaneet kukintansa! Tässä muutamia kuvia retkimaisemista.
Mukavaa viikonlopun jatkoa :)


5 kommenttia:

 1. Juu tällä hetkellä sisäjutut odottelee meilläkin tekijäänsä, sateita ja ehkä jopa syksyä. Ulkona olisin ihan koko päivän jos pikkuisille ei tarvitsisi laittaa ruokaa tai muita huolto toimenpiteitä ;-)
  On se vaan kesän tulo joka kerta niin ihmeellistä ja siitä saa ihan uutta energiaa.

  VastaaPoista
 2. Moikka!

  Missä lehtometsässä kävitte? Itse en tiedä muita kuin Lohjalla sen Karkalin niemen metsän. Ollaan käyty siel mun omien vanhempien kanssa joskus. Muistan vain sieltä ihanat pähkinäpuut ja kauniit maisemat...

  Ai niin, piti kysyä sulta, ootteko siis olleet täällä BC:ssä ihan vai missä päin itärannikkoa? :-)

  Terkuin Hannis

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihania kuvia kyllä tuolla olisi ihana kävellä!

  VastaaPoista
 4. Energiaa tosiaan riittää, sitä taas ihmettelee, miten talven jaksoikin!
  Lehtometsä on Espoonlahden luonnonsuojelualue, Fiskarsinmäki, joka on Lasilaaksossa. Ihana paikka minusta, kesällä siellä on ollut myös lampaita ja lehmiä. Luontopolku ei ole mikään kovin pitkä, lapsetkin sen jaksavat hyvin kiertää.
  Ei olla asuttu siellä BC:ssä eikä itärannikolla lainkaan, vaan Coloradossa Longmont -nimisessä pikkukaupungissa. Kovasti sielläkin olivat vakuuttuneita paikan ylivertaisuudesta ;) ja olihan se kiva ja kaunis paikka, mutta oma maa mansikka...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)