tiistai 13. toukokuuta 2008

Vaaleansinistä ja valkoista...

...sitä yhdistelmää meillä löytyy (paitsi tyttöjen huoneet :)). Kun ostimme tämän talon reilu vuosi sitten, olin todella helpottunut siitä, että laatat ja kaakelit ovat sinistä ja valkoista (eikä esim. tummanvihreää tai punasävyistä...). Samantyyliset olisin itsekin valinnut vielä viisi vuotta sitten. Nyttemmin maku on jo muuttunut, ja nuo eteisen siniset laatat ovat jossain vaiheessa menossa vaihtoon. Ne määrittävät tuota eteisen muuta sisustusta vähän liikaa, neutraalimpi laattasävy on siis mietinnässä.
Lipastolla olevat korit ostin taannoisella Turun-reissullani Elvinasta. Toistaiseksi niiden paikka on tuossa, kunnes kaaoksen valtaama työhuone on taas siisti ja ne ehkä siirtyvät sinne.Iloista kevätmieltä :D

4 kommenttia:

 1. Olen myös katsellut noita koreja ja ovat aivan ihania!

  VastaaPoista
 2. Heippa!

  mulla kans tota samaa sarjaa oleva kori, mutta siinä lukee "Post". Sellainen, mihin saa vaikka postit (pystysuunnassa ylöspäin :-)

  Voisin haluta koko sarjan!!!

  VastaaPoista
 3. Hienot kuvat!
  Myös minulla on sama sarjaa oleva kori josta pidän valtavasti.

  VastaaPoista
 4. Minäkin voisin ottaa sellaisen postille tarkoitetun korin...ja noita muita lisää. Kun vaan niitä löytyisi jostain täältä pk-seudultakin, ettei tarvitse netistä tilata tai Turkuun taas lähteä ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)