sunnuntai 11. toukokuuta 2008

Pinkkiä ja valkoista...

...halusivat tytöt leikkimökkiin, ja sitähän äiti sitten laittoi ;). Vaaleansinivalkoinen sisustus jäi mielipidemittauksessa (otanta 2 tyttöä) tappiolle, ja kivaltahan pinkki ja valkoinenkin näyttävät! Lisäksi pinkkejä kankaitakin oli valmiiksi varastossa, niistä ompelin mökkiin verhot, pöytäliinan ja tyynyt. Lisätyynyt ja viiri seinälle ovat vielä työn alla. Ehkä laitan verhon myös "keittiötason" eteen...toisaalta nyt tason alle saa laitettua nukkejen sängyt ja muuta tarpeellista tavaraa mukavasti. On hauska seurata, kuinka innoissaan tytöt leikkivät kotia ja järjestävät teekutsuja!
Kuopus, 10kk, osaa myös jo vaatia päästä leikkimökkiin ja istuu siellä mukana leikissä, tyytyväisenä leikkiperheen vauvana :)

Näkymä oviaukosta...

"Keittiösiipi"...
Sänkykin olla pitää, jos vaikka alkaa väsyttää kesken kodinhoidollisten askareiden, ja siinä sopii myös vieraiden istuskella...
Ihanaa raitakangasta Himlalta...


Tärkeät kattilat ja kapustat järjestyksessä...

Astiahyllyllä olisi vielä tilaa...jospa löytyisi vaikka pienet lattelasit :)


Pikkukokin esiliina ja uunikintaat naulakossaan -uuni tosin puuttuu, mutta ainahan kintaille käyttöä löytyy...

Takana mukava viikonloppu...Äitienpäivä sujui perinteisissä merkeissä: herkkuruokia, lapsosten tekemiä suloisia kortteja, paketti, kukka ja tietysti mukavaa yhdessäoloa!
Hauskaa alkavaa viikkoa!

11 kommenttia:

 1. Onpa aivan ihana leikkimökki, niin kaunista ja somaa!! Kyllä kelpaa tyttöjen leikkiä! Ihanaista viikkoa sinulle!=)

  VastaaPoista
 2. Suloinen leikkimökki, aivan ihana!
  Ehkäpä saan kuvistasi inspiraation meidänkin tyttöjen leikkimökin ehostukseen.
  Aurinkoista maanantaita!

  VastaaPoista
 3. Oi Oi miten soma ja suloinen leikkimökki!Niin hienosti olet sisustanut!

  VastaaPoista
 4. Hurmaava leikkimökki! Inspiraatioita tuli vaikka millä mitalla meidänkin leikkimökin päivittämiseen, pintaremontti sisällä on jo tehty, mutta sisustaminen jäi viime kesänä tekemättä.
  Kauniita kuvia täällä muutenkin.

  VastaaPoista
 5. Oi joi miten suloinen. Ihastuttava kertakaikkiaan! Kyllä kelpaa pikkunaisten siellä leikkiä ;)

  VastaaPoista
 6. Voi että on suloinen leikkimökki, kyllä tuolla kelpaa leikkiä!!! Jospa meille mökille tulisi leikkimökki niin pääsisin sitä sisustamaan ja tytöt olisivat kyllä niin innoissaan.

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille kauniista sanoista, ne ilahduttavat hurjasti :)

  VastaaPoista
 8. Vähän samaa tyyliä meidänkin mökkiin tulossa, tosin mökki on paljon pienempi ;-) Kun sais vain kurakakut pysymään mökin ulkopuolella ni hyvä olis!

  VastaaPoista
 9. myöhään olen liikenteessä, ja varmaan onkin jo tietoa. Mutta ikeassa olis niitä latte-laseja... ;)

  VastaaPoista
 10. Tosi kaunis! Muita kuin "perinteisiä" hirsileikkimökkejä näkee tosi vähän. Oletteko itse rakentaneet tuon tai ostaneet jostain? Näyttäisi monikäyttöisemmältä kun on tuommoinen puutarhavajatyyppinen rakenne. Leikkimökistäkin täällä haaveillaan...

  VastaaPoista
 11. Ihana leikkimökki! Minäkin haluaisin tytöillemme valkoiset panelit leikkimökkiin, mutta rakentajat olivat sitä mieltä että pelkkä lakka on parempi ettei tule homeläikkiä. Siksi kysyisinkin, millaisella maalilla maalasitte mökin sisältä (ulko- vai sisämaali) ja onko pysynyt puhtaana? Vastauksesta jo etukäteen kiitellen, Anna. :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)