keskiviikko 18. kesäkuuta 2008

Sisustusunelmista tulee totta!


No niin, nyt, kun kauppakirjat on allekirjoitettu suuntaan ja toiseenkin, voin julkistaa asian täällä blogissanikin: Edessä on muutto (taas)!
Täysin suunnittelematta osui kohdallemme juuri oikea talo ja sehän oli menoa...Talovanhus on melkoisen paljon rumempi kuin nykyinen vaaleansininen, uudehko talomme, ja täyden remontin tarpeessa, mutta siinä on juuri ne asiat, joita kodiltamme toivommekin: Rauhallinen sijainti, takapihalta pääsee suoraan metsään lenkkipoluille, koulu on vieressä, lasten kavereita asuu lähinaapureissa, katettu terassi, josta saa ihanan kesähuoneen...
Tässä nykyisesssä kodissa on aina hiukan häirinnyt tietyt jutut, kuten yläkerran lattia/kattomateriaalit jne...On ihana ajatus, että saa juuri oman maun mukaiset pintamateriaalit!
Nyt elellään odottavissa ja hiukan hermostuneissa tunnelmissa: Elokuussa päästään remontteeraamaan ja syyskuussa pitäisi muuttaa, kääks. Suunnitellakin pitäisi, mutta lähdepäs kauppoja kiertelemään ja materiaaleja valitsemaan kolmen lapsen kanssa, siinä menee vaan hermot kaikilta osapuolilta ;)
Ja mitenkähän se aika riittää...Alakerrasta aloitetaan ja yläkerrassa sijaitsevat makuuhuoneet laitetaan kuntoon kun jo taloa asutaan.
Alakerran remontista tulee perusteellinen. Seinien paikkoja ja huonejärjestystäkin ehkä muutetaan ja kaikki pinnat uusitaan koko talossa. Ikkunat ja ulko-ovikin menevät vaihtoon.
Voih, näen jo silmissäni valkoiset paneelikatot, seinissä helmiponttipaneeleita, vaalean lattian...Maltan tuskin odottaa, että päästään töihin!
Aloitan jonkinsorttisen kesäloman tästä bloggaamisesta, eli päivityksiä tulee varmaankin harvakseltaan...Katsotaan, kuinka kauan maltan pysyä poissa koneelta ;)
Hauskaa ja aurinkoista kesää kaikille täällä vierailleille! Kiitos käynneistänne ja erityiskiitokset piristäviä kommentteja jättäneille =)

10 kommenttia:

 1. Grattis till det nya huset! Vad jätte spännande och roligt att få påbörja ett sådant projekt och få allt just så som man vill ha det. Hoppas vi här på bloggen får följa med hur det framskrider!
  Ha en skön midsommar!

  VastaaPoista
 2. Onnea uuteen kotiin! Varmasti on ihanaa päästä tekemään ihan täysremppaa juuri oman mielen mukaan. Innolla jään odottamaan kuvia uudesta kodistanne!

  VastaaPoista
 3. WAU! JA ONNEA!

  Jotkut voivat kuumeksua päätöstänne muuttaa uudesta vanhaan, mutta on se vaan varmasti oikea päätös! Maisemakin ikkunasta näyttää tosi rauhalliselta, ihana. Ja hei, bloggaa vaan nyt ahkerasti ja kerrohan lisää suunnitelmistanne.

  Täällä toinen joka ei saa mitään aikaiseksi kun kaksi lasta kirmaavat jaloissa. En ole päässyt edes tapettikauppaan, saati oikein minnekkään muuallekkaan. Odotan vain nyt muuttoa samalle paikkakunnalle kuin remontoiva talomme on, että anoppi ja mummi voisivat edes joskus katsoa lapsiamme.

  VastaaPoista
 4. Onnea talokauppojen johdosta!
  Ja jaksamista remontintekoon, kunhan sen aika koittaa. Suunnitelmia voi onneksi laatia kahvikupillisen kera keittiönpöydän äärellä ja antaa lasten touhuta omiaan ympärillä. Tarkkojen suunnitelmien kanssa sitten kaupoille ilman niitä lapsukaisia.
  Hauskaa juhannusta!

  VastaaPoista
 5. Tulin tuolta Mustikkamäen kautta lukemaan kivaa blogiasi:) Onnea ihanan talon löytymisen johdosta!

  Mari

  VastaaPoista
 6. Onnea uuteen taloon! Kuulostaa aivan ihanalta sinun suunnitelmat.

  Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
 7. onnittelut onnistuneista talokaupoista!teillä on edessä ihanaa aikaa!siis paljon työtä mutta se myös palkitsee!
  Hyvää juhannusta sinulle!Remonttikuvia ja kuulumisia odotellen Anu.

  VastaaPoista
 8. Stort grattis till husköpet! Spännande med totalrenovering men oj vad mycket jobb. Skall ni anlita proffs el göra själv, Vad kul du ska ha nunär du får drömma och inreda i tankarna under sommaren! Grattis igen! Jenni

  VastaaPoista
 9. Oi ihanaa!! Ompa ihana päästä tekemään mieleistä kotia. Toivottavasti näemme kuvia rempan vaiheista, täällä varmasti kiinnostuneita riittää :)

  VastaaPoista
 10. Moi,

  kiitos kommenteistanne! Työtähän meillä tulee riittämään, kuten kuvista ehkä aavistaakin, mutta täydellä innolla paahdetaan!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)