maanantai 23. kesäkuuta 2008

Tarpeellista, kaunista, kivaa!

Tällaisia ihanuuksia hain tänään postista piristämään tätä kaatosateista maanantaita. Saapuivat juuri sopivasti ennen Tanskaan lähtöä, pian ne jo pakataan täpötäyteen...

Jokaiselle tytölle jotain: Esikoinen valitsi pinkkiä pallokuosia omaan toilettilaukkuunsa, keskimmäinen ihastui ruusukuosiin ja kuopuksen hoitolaukkuun (jonka perin omakseni sitten joskus, kun ei tarvitse kannella mukana vaippoja tms...) valitsin minä ruusuista kangasta, samoin kuin omaan pieneen meikkipussiini.

Nämä Au Maisonin ruusut ovat vieneet sydämeni ;)...samaa ruusua on kangasvarastossani, mutta en ole vielä(kään) pystynyt päättämään, mitä siitä ompelisin. Ehkä jotain uuteen kotiin...

Remonttiasiat muhivat mielessä, jotain on sentään saatu päätettyäkin, ja tällä viikolla pääsemme katsastamaan laattavalikoimia. Pientä vääntöäkin on saatu aikaiseksi miehen kanssa, joka ei ihan täysin ymmärrä viehtymystäni kaksiotehanoihin. Uskoisin kuitenkin olevani voiton puolella :), ainoa, mikä niissä mietityttää, on se, kuinka lapset niitä osaavat käyttää polttamatta kätösiään tai lintsaamatta kunnon käsipesuista. Onko jollain kokemusta asiasta?
Kiitos vielä rohkaisevista ja ilahduttavista kommenteistanne :)

Remonttia pääsette toki seuraamaan, kunhan se elokuussa alkaa, ehkä ihan kyllästymiseen asti...!

Mukavia kesäpäiviä kaikille vierailijoille :)

10 kommenttia:

 1. Minä olen ainakin lapsuuteni selvinnyt kaksiote-hanojen kanssa ilman palovammoja. Kuten varmasti meistä moni muukin.
  Sellainen olisi kyllä ihana, mutta jotenkin karsastan niitä hieman... Ajattelen aina, että kun likaisia käsiä ryhtyy pesemään, joutuu sen jälkeen aina putsaamaan koko hanan. Yksiotteisen saa kätevästi ranneliikkeellä auki.
  Mutta, se on vain minun ajatus asiasta ;-). Kauniita ne ovat, siitä ei pääse mihinkään!!
  Ja jos sellaiseen päädytte, voittehan säätää lämpimän veden vähän viileämmäksi, ettei se ole tulikuumaa.

  Ihania juttuja olet tilaillut ja hauskaa matkaa Tanskaan!!

  VastaaPoista
 2. Ihania ostoksia, niin suloisia! Taisin ihastella tuota samaa pallokuvioista kunnes jäin miettimään voisiko sellaisen tehdä itsekin :)

  Ihana Tanskan matkaa!

  VastaaPoista
 3. Uh, kaksiotehanojen kanssa muutaman vuoden eläneenä voin kyllä sanoa, että ovat ne niiiiin epäkäytännölliset, että... Mutta kauniitahan ne ovat myös... ;)

  VastaaPoista
 4. Moikka,

  kiitos kommenteistanne!
  Nanna, hyvä pointti tuo hanan putsaamistarve...ei kauheasti houkuta ajatuksena olla huseeraamassa joka käsipesun jälkeen tolupullon ja rätin kanssa.

  Ja Hanna, varmasti saat tehtyä pussukan itsekin ompelutaidoillasi! Minäkin ajattelin ommella vahakankaasta kesäkassin, mutta idea tyssäsi käytännön ongelmaan: ompelukoneeni ei jostain syystä suostunut ompelemaan moista kangasta vaan jumitti. Pöh.

  Sarille; uskon kyllä että ovat epäkäytännölliset, mutta kun ne on myös niin kauniita...katsotaan voitaako järki vai tunne tässä asiassa, heh ;)

  VastaaPoista
 5. Ihania ja tarpeellisia pussukoita olet ostanut

  VastaaPoista
 6. Kuvasi ovat ihania! Toivottavasti teillä on mukava matka!

  PiaMaria

  VastaaPoista
 7. Ihania ostoksia olet tehnyt.
  Kaksiotehanat ovat todellakin kauniita, mutta minua(kin) epäilyttää niiden käytännöllisyys.

  Blogissani on sinulle tunnustus, olepa hyvä!

  VastaaPoista
 8. Pellavasydämestä löysin tänne, ihana blogi sulla:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)