torstai 24. heinäkuuta 2008

Kelle nalli napsahtaa....

Legendaarinen Kummelin Arvontalaulu alkoi oitis soida päässäni, kun nimiänne, arvoisat osallistujat, lapuille rustailin...

Ja onnettarena sai toimia kuopus. Virallisina valvojina olivat Aulis Gerl...ei vaan, nehän olikin keskimmäinen ja esikoinen, jotka tahtoivat osallisiksi arvonnan jännityksestä ja niinpä heidät valittiin valvojan tehtävään. Vaikka keskimmäinen nelivuotiaan logiikalla toivoikin että äidin (hih, en osallistunut itse...) nimi nousisi hatusta ja hän itse saisi kynät...


Onnellinen voittaja on Pikkis! Jotta voin lähettää kynät, laitathan minulle osoitetietosi (Hanni@kotikone.fi). Onnea :-)
Ja vielä kiitos Pellavasydän ja Elsass -blogien hengettärille timanttisista tunnustuksista :D
Palaan niihin myöhemmin!
Hauskaa viikonloppua!

4 kommenttia:

  1. KIITOS!!! Uskomatonta, että juuri minä voitin näin ihanat kynät, kun yleensä en voita mitään. Tämähän kannustaa jatkamaan tutustumista blogien maailmaan ja lupaan kommentoida jatkossa myös ilman kilpailua :) Aurinkoista kesää sinulle ja kaikille lukijoille!

    VastaaPoista
  2. Onnea Pikkikselle! nimim. kateudesta vihreä :-)

    VastaaPoista
  3. Onnea Pikkis ja terkut Hanni sulle!! Kaaoksen keskellä näköjään elämääkin on, ainakin yritän täällä kovasti saada taas bloggausta käyntiin :-)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)