tiistai 29. heinäkuuta 2008

Ihana kassi...

...joka osui silmiini Tarjan Pikkuisessa Puodissa...ja hinta oli 10 euroa! *smile* Joten kyllä minäkin joskus jotain löytöjä teen! Kassi on paitsi kaunis, myös hyvä käytössä. Ensin ajattelin tehdä siitä kauppa/kirjastokassin, mutta en taida raaskia. Olkoon se minun kesäkassini, kun en ehtinyt sellaista ommella...Huomatkaa myös ihana, kaunis lahjapaketti...Kiitos Tarja :)

Laitan remonttisuunnitelmia nähtäväksenne, kunhan saan aikaiseksi. Nyt päivät kuluvat ulkosalla ja illalla on liian väsynyt...Suunnitelmat alkavat olla valmiit (hih, remontin, tai siis purkutöiden alkuun 2 päivää, vielä ehtii muuttaa mieltään monessa asiassa...) ja materiaalejakin on tilattu.

Hauskaa viikkoa :)9 kommenttia:

 1. no totta tosiaan ihanainen kassi :)

  VastaaPoista
 2. On tosi ihana! Kävin Cath Kidston -liikkeessä Lontoon reissulla alkukesästä ja horjuin lähes puolitajuttomana kadulle kaiken sen ihanuuden jälkeen. *lääh-lääh*

  VastaaPoista
 3. Ollos hyvä Hanni, kiva että tykkäät kassista :o)

  VastaaPoista
 4. Hyvät löydöt piristävät kummasti. Intoa remonttisuunnitelmiin, niitä tulee olemaan mukavaa täällä lukea! Kuulostaa siltä, että teillä on hyvä veto päällä!

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka hurmaava kassi, siis niin syötävän soma... kyllä nyt jo ihan miun naama vihertää.. hih, ;) v.punaisen ja pinkin ystävä kun olen!!!
  tiina. :)

  VastaaPoista
 6. Hyvä ostos kyllä, kassi on aivan ihana

  VastaaPoista
 7. Hei kaikki,

  kiitos kommenteistanne :)
  ja hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. No onpas suloinen kassi, ja hintakin juuri sopiva :)

  VastaaPoista
 9. Kaunis blogi sinulla innoissani sitä tutkailin, ja jätän näin jäljen itsestäni.
  Mukavaa iltaa ja kiitos.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)