keskiviikko 27. elokuuta 2008

Pikkuruisia pilkahduksia

Heippa,

Viimeinen postaukseni vähään aikaan...Sunnuntaina muutetaan ja voi vierähtää hetken, ennenkuin nettiyhteys toimii.

Ja muutetaankin sitten remontin keskelle, sillä ed.postauksen jälkeen on tullut yhtä ja toista viivästystä (suurin syy työvoiman kaikkoaminen keskenkaiken, mrr...). Tuleepa se remonttityömaalla asuminen sitten koettua ;) Saunasta ei tietoakaan, kylpyhuone ja khh kesken (onneksi yläkerrassa on suihku ja wc), seiniä maalamatta, kaikki listat laittamatta...ja ne kaameat verkapäällysteiset portaat, nekin ihan vaiheessa. *Narinaa ja marinaa*

Olisihan se nyt ollutkin ihme, jos kaikki olisi mennyt niin kuin suunniteltiin...Voipi hiukan ahdistaa, se keskeneräisyys nimittäin, kun satun olemaan "kaikkihetivalmiiksi"-tyyppiä. Ainakin se kai kasvattaa? Vaan onpa silti ihana muuttaa! Joskus tämäkin remontti valmistuu...Valintoihin ollaan erittäin tyytyväisiä, kuvissa muutamia pilkahduksia pintamateriaaleista.


Keittiön seinää....
Kylpyhuoneesta....

Lattiaa...Tämä jänskättää hurjasti, koska emme vielä ole mahtuneet avaamaan parkettipaketteja. Materiaalina kun on siperianlehtikuusi, jossa voi olla aikamoisia värivaihteluita (kuten jotkut teistä varmaan näkivät ja lukivat Kaunis arki kotiisi -blogista). Peukut pystyyn, että pääosa olisi tuollaista vaaleaa puuta...Tosin kuvanottohetkellä oli jo aika hämärää, joten kuvasta ei ihan selviä oikea sävy. Tuonnepäin kuitenkin :)
Se lupaamani pohjakuva ei edelleenkään päässyt blogiin asti. Joskus vielä sen näette, promise.
Kiitos, kun olette jaksaneet vierailla täällä ja jättää kommenttejakin, vaikka itse en blogejanne ehdi kuin vilkaista pikaisesti. Parannan kyllä tapani, kunhan arki tästä palautuu edes jotenkin uomiinsa, ja alan kommentteeraamaan ahkerasti!
Mukavaa syksyn alkua :)

6 kommenttia:

 1. Kodista tulee varmasti ihana! Haaveilen tuollaisesta kaakelista keittiöön.

  Hitaasti hyvää tulee, vaikken itsekkään aina malttaisi odottaa :)

  VastaaPoista
 2. Täällä toinen hätähousu, kaikki heti tyyppi, vaan niin on siperia opettanut... asumme toista vuotta remonttimme keskellä eikä loppua näy :-( Kuinka ihanaa olisikaan jos remontti olisi jo tehty, mutta aikaa siihen vielä menee...
  Se tässä on, että kun on sielunsa silmin nähnyt valmista, niin on kaksinverroin ihanampaa, kun on oikeasti joku kohta valmis :-)

  VastaaPoista
 3. Moi!
  Minun kärsivällisyyttä ainakin kasvatti remontin keskellä asuminen, se vaatii asennetta, ja jos tekee paljon itse, ei aikaa kertakaikkiaan ole tehdä heti, pian, äkkiä valmiiksi...Muistan kun hätäilin verhoja ikkunaan, nyt tuntu niin pikkujutulta. Neljän lapsen kanssa olimme vajaa puoli vuotta ilman suihkua, siitä kuukausi ja saimme saunankin. Nimim. elämää rintamamiestalossa.

  VastaaPoista
 4. Hej! Hoppas flytten gått bra och att ni trivs i ert nya hem! Du har mycket roligt framför dig nu och jag ser med förväntan fram emot att få följa dina projekt!

  Du har en utmärkelse att hämta i min blogg!

  Kram Jenni

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)