lauantai 6. syyskuuta 2008

Still alive...

...barely...
Muutto takana! Elämäni kauhein muutto, ja toivottavasti viimeinen piiitkään aikaan! 
Lisämausteita saatiin mm. vanhan kotimme uusilta asukkailta...(siitä ehkä lisää myöhemmin).
Nyt yritetään saada tavaroita jotenkuten paikoilleen täällä kaaoksen keskellä. Tämä talo tuntuu kuitenkin kodilta jo nyt ja viihdymme vaikka kaikki repsottaa miten sattuu...

Kuvia ei valitettavasti ole tähän postaukseen laittaa, oma kone on vailla yhteyksiä, ja aikaa kuvaamiseenkaan ei juurikaan ole. Nettiyhteys saadaan toimimaan ehkä ensi tai seuraavalla viikolla.

Mukavaa viikonloppua! 


6 kommenttia:

 1. Hyvä kuulla että henki vielä pihisee vaikka ilmeisesti vähän heikossa hapessa oletkin :-D Kyl se siitä, elämä voittaa, kaaos hupenee, asiat alkaa rullata. Kauheinta on kyllä varmaan muuttaa omakotitalosta poies, sitä tavaraa kertyy nurkkiin ihan käsittämättömät määrät.

  VastaaPoista
 2. Hienoa, että selvisitte muutosta ehjin nahoin. Ei ole kivaa puuhaa ei, eikä yhtään vuosien saatossa helpota. Iloa ja onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 3. Onnea uuteen kotiin! Ja tsemppiä remonttiin! Innolla odotan mitä kaikkea olette saaneet aikaan.

  VastaaPoista
 4. Onnea uuteen kotiin ! Oliko teidän vanhakoti Valmis Vaaja ? Ilmenikö siinä jotakin vikaa tai puutetta, kun ette alkaneet sitä remontoimaan vaan valitsitte vanhemman talon, jota muokkaatte mieleiseksenne. Kuvat vanhasta kodista näyttivät aina niin kauniilta.

  elisa

  VastaaPoista
 5. Moikka,

  kiva lukea kommenttejanne! Kiitos toivotuksista :)

  Meidän ed. koti oli tosiaan ValmisVaaja, eikä siinä mitään varsinaista vikaa ollut...tämä nykyinen talo vaan halusi meidän kodiksi. Täällä remontointi oli itsestäänselvyys, ed. talossa kaikki oli vielä niin uutta ja hyväkuntoista, että olisi ollut aika hassua alkaa laittaa uutta kylppäriä ja lattioita ja kattoja jne. Tottakai se oli myös talouskysymys muuttaa, kun itse osti halvalla ja myi kalliilla ja uusi talokin oli erittäin sopuhintainen ja lainasta putosi melkoinen siivu pois niin mikä ettei! Eli monet oli syyt muuttaa, mutta jokainen yhtä tärkeä. Ja päätös oli niin oikea :D :D Hihi, tulipas vuodatusta...

  VastaaPoista
 6. Heipsuli, valintanne kuulostaa varsin järkevältä ! Itseäni kiinnosti tuo talo juttu siksi , koska itse asumme myös ValmisVaajassa ja minä haaveilen tuon yläkerran rakentamisesta. Eli nyt asutaan tässä alhaalla ja joskus rahatilanteen mukaan laitellaan tuo yläkerta.
  Tsemppiä teille remontointiin ! Odottelen innolla uuden kodin kuviasi :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)