perjantai 8. elokuuta 2008

Suloinen lipasto

Tämän suloisen, vaaleansinisen lipaston lahjoitti talon entinen omistaja. Lipasto oli hylättynä ulkovarastossa yhdessä kauniin liinavaatekaapin kanssa, joka myös siirtyi talon mukana meille. Selvästikin myyjä oli hiukan kummissaan innostuksestani moisia "romuja" kohtaan...jotka hänen arvionsa mukaan ovat 1900-luvun alkupuoliskolta. Eivät ole romua minulle vaan aarteita! Laitan kuvan kaapista, kunhan sen joskus saan ulos pimeästä varastonnurkasta.

Tämä blogini on nyt hiukan jäänyt vähälle päivitykselle, toivottavasti suotte sen anteeksi. Palaan ruotuun viimeistään syyskuussa, kun muutto on ohi. Nyt päivät täyttyvät pakkaamisesta, tavaroiden karsimisesta (uuteen, kierrätykseen, kirpputorille) ja aina kun lastenvahti löytyy, remontoinnista. Remontissa on tyypilliseen tapaan tullut monia mutkia matkaan kun seinien sisältä löytyy putkia juuri sieltä, mistä seiniä pitäisi siirtää/purkaa...onneksi joitain putkia voi siirtää, mutta joka paikassa se ei onnistu. Kuvia työmaalta ei nyt ole laittaa, koska kamera on miehellä mukana, mutta eipäs niissä mitään silmäniloa olisikaan, talo on kuin pommin jäljiltä ;)

Suunnitelmista sen verran, että keittiö (pieni) ja oh(isompi) vaihtavat paikkaa, jolloin entiseen olkkariin tulee "tupa" ja vanhassa kyökissä taas saa katsella telkkua rauhassa. Eli ne alkuvaiheessa suunnitellut laajamittaiset seiniensiirrot eivät sitten onnistuneetkaan, koska siirrettävä seinä onkin myös kantava rakenne, ja toiseksi koska aikaa on vain kuukausi.
Laitan vanhan pohjankin kunhan ehdin. Niin ja suurena apuna meillä tässä huonejärjestysasiassa, ja monessa muussakin, on ollut mukava Hannis! Hyviä ehdotuksia ja ideoita tuli ja niitähän sitten toteutellaankin :) Kiitos Hannikselle ja vilkutus!

Vilkutuksia myös teille kaikille muille blogiani lueskeleville, ja mukavaa viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Ihana lipasto, tuskin maltan odottaa että näen kaapin.

  Tsemppiä sinne remonttiin ja hatunnosto!! Me täällä juuri selvisimme yhdestä pienestä vessaremontista :)

  VastaaPoista
 2. Lipasto on tosi kaunis. Ihme, että ehdit muuton ja rempan tiimellykseltä ollenkaan blogiasi päivittämään, joten suotta pyytelet anteeksi. On se semmoista hulabaloota. Voimia, jaksuja ja innostusta edelleen - siitäkin huolimatta että osa suunnitelmista on mennyt uusiksi, mikä aina hiukan harmittaa.

  VastaaPoista
 3. Pikku kaunotar on tuo lipastosi! Oikein söpö ja söötti! ;))

  - Elsa

  VastaaPoista
 4. Onpa soman lipasto!!
  Blogissani on jotakin sinulle, käyppä kurkkaamassa!
  mukavaa illanjatkoa toivottelee Anne =)

  VastaaPoista
 5. Vilken fin liten byrå!
  Lycka till med remonten, skall bli så spännande att se slutresultatet!

  VastaaPoista
 6. Kiitos teille kommenteistanne, niitä on sitten mukavaa lukea :D

  Ja ehkä tosiaan pitäisi pyytää teitä suomaan anteeksi pikemminkin se, etten itse ehdi blogejanne paljoa lukemaan, saati kommentoimaan! Joten lupaan palata nimenomaan siinä asiassa ruotuun muuton jälkeen!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)