keskiviikko 19. marraskuuta 2008

Terveisiä Tukholmasta!

Pääsimme miehen kanssa kahdestaan viettämään romanttista viikonloppua Tukholmaan. Oli kivaa, vesisateesta ja kylmyydestä huolimatta...Tukholmasta kun löytyy mukavia lämmitettyjä terasseja, joilla voi rauhassa siemailla punaviiniä ja katsella ohikulkevia ihmisiä. Niitä terasseja ilolla testattiinkin! Pientä shoppailua oli myös, tietysti. Ihanin kauppa löytyi Humlegårdsgatanilta, Koffert nimeltään. Siellä vietin varmaan tunnin, koska kaikkea ihanaa&kaunista oli niin paljon! Jokin pieni mielenhäiriö kai tulikin, koska hurahdin taas kerran Mailegin ihaniin leluihin (kuvia myöhemmin). Ne kun olivat Tukholman puodeissa aika lailla halvempia kuin meillä...ja kas, kun halvalla saa, niin sehän olisi hulluutta jättää ostamatta...säästöä kertyi ;)

Kaikki hauskahan loppuu aikanaan, ja meillä hauskuus lopahti lauantain myöhäisiltaan, kun mahatauti iski, minuun, tietysti. Tyypillinen tapaus, eli koko yö pahoinvointia, välillä torkahdus, vessaan jne...Tulipas sitten sunnuntaina lentomatkustus mahataudissa koettua! Kun kotona toivuin maanantaina sovanpohjalla, alkoi korvassa tuntua ilkeää painetta, ja korvatulehdushan se myös tuli tervehtimään. Nyt on antibioottikuuri päällä ja toiveita, josko vihdoin parantuisi! Olisi niin paljon kaikkea kivaa jouluista puuhaakin suunniteltavana ja tehtävänä, ettei tähän aikaan vuodesta ole varaa sairastaa :)






Näin ihania synttärikukkia sain eilen, kiitos kiitos :)
Hauskaa päivää :)

9 kommenttia:

  1. Ihania ostostoksia! Tukholman reissu on meilläkin suunnitelmissa keväällä jahka remonttivaihde vähän hidastuu. Pistän siis tuon kauppavinkin visusti korvan taakse.

    Niin ja kovasti synttärionnea ;)

    VastaaPoista
  2. Tuo kauppa on kyllä ihana! Ihana tuo sinun talosi, minäkin sain tänään omani ja olen niin onneissani kun viime vuonna jäin ilman.

    VastaaPoista
  3. Pikaista paranemista toivottaa sivuillasi seikkaillut Krisse

    VastaaPoista
  4. Zinkhuset står höööögt på min önskelista, vet bara inte varifrån man hittar dem här i Finland.
    Väldigt fina inköp du gjort!

    VastaaPoista
  5. Näin tuolta aiemmista postauksistasi, että teillä on Howard-sohva.
    Jos saan udella: mistä ostitte sen, paljonko maksoi ja olette ilmeisesti edelleen tyytyväisiä??

    *Haluaa Howardin*

    Terv. Maisa

    VastaaPoista
  6. Vad fint det är med zink!! Mailegkaninerna är så söta.

    VastaaPoista
  7. Kiitos :)

    Maisa, meillä on Englessonin Howard. Se ostettiin Vepsäläiseltä, maksoi jotain 2000e. Ollaan oltu sohvaan tyytyväisiä! Muistaakseni Vepsäläinen ei enää myy Englessonia, mutta Kuisti kai myy, en ole ihan varma.


    Mukavaa viikonloppua kaikille!

    VastaaPoista
  8. Pitkästä aikaa...pieni blogitauko minulla pääsi tulemaan. Mutta nyt takaisin! ja löysin tänne sinunkin luo pitkästä aikaa. Teillä on hurja remppa ollut ja niin hyvältä nyt näyttää. Ihanan valoisaa teillä!

    Paranehan pian!

    VastaaPoista
  9. Kiitos Hanni sohvatiedoista, jään tänne haaveilemaan omasta "Howardistani" ... * syvä huokaus*

    Mukavaa joulunodotusta :)

    -Maisa-

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)