keskiviikko 3. joulukuuta 2008

Adventin tunnelmaa...





Enää pari viikkoa jouluun! Meillä kuunnellaan jo täyttä päätä joulumusiikkia radiosta ja välillä lemppariani, lauluyhtye Rajattoman joululevyä. Ja tunnelmoidaan kynttilänvalossa aamuin, päivin ja illoin. Sehän ei tällä kaamospimeällä ole mitenkään vaikeaa...Lahjatkin on pian ostettu ja paketeissa, tänä vuonna ihan ajoissa! Pian on aika alkaa leipoa pakastimeen herkkuja: suklaajuustokakkua, karjalanpiirakoita, vadelmahillopullaa, korvapuusteja. Joulunaikana meillä ei hiilareita lasketa ja vahdata! Pipareita herkkuahmattiperheemme on syönyt jo ison purkillisen, toinen menossa...
Huomasitteko muuten KappAhlin kuvastossa (joka meilläpäin tuli Hesarin välissä) tutunkuosiset alushousut ja töppöset: Ihan selvä Greengaten Filippa Beige -kuosi!!! Siis sellainen punavalkokukikas...Täytyy poiketa katsastamaan ne :)
Ihanaa, tunnelmallista viikkoa! Toivotaan, että saataisiin uloskin hiukan jouluisempaa maisemaa...Tai että edes vesisade loppuisi.
p.s. Huhuu Sanna, kaipailen sinulta vielä osoitettasi ja väritoivetta joulusukkaa varten! Jonnan ja Minnuskan sukat ovet jo postiin lähdössä...

17 kommenttia:

  1. Ihanaa, mie joka päivä olen laatikolle huutaen juossut että joko joko...laitan sen uunin kylkeen entisen paikalle joulukalenteriamme toimittamaan!

    VastaaPoista
  2. Niin ja kiva joulukalenteri teillä, joka päivä saa pienen paketin.Tosi kauniita kuvia muuutenkin, adventtikynttilät näyttävät miltei herkullisilta...täälläkin kynttilät kovasti palaa. Taidanpa ostaa tuon rajattoman levyn kun olen sitä miettinyt ja kehuit...muita levyjä minulla niiltä onkin muttei kyseistä.

    VastaaPoista
  3. Yhdyn edellisiin kommentteihin, teillä on kanista..

    VastaaPoista
  4. Ser helt underbart ut hos er med! Vilken härlig adventskalender, nu är barnen glada! Vill också ha ett större W&Co hus som du! Roligt att du skrev på finska sist! Tack snälla du! T.Jenni

    VastaaPoista
  5. Voi että teillä on kaunista ja tunnelmallista (ja tanskalaista:))! Joulukalenteri on kerrassaan ihana!

    VastaaPoista
  6. Ihanan tunnelmallista :) nuo sydämet kynttiläasetelmassa etenkin, todella romanttisia! Ottaisin kans. ;)
    Mukavaa joulunodotusta!

    VastaaPoista
  7. Tuo kaappi on kyllä niin nätti että.. ihanan tunnelmallisia myös muut kuvat! Iloista joulun odotusta!

    VastaaPoista
  8. Olen pahoillani että on kestänyt. Odottelinkin, että koskakohan se sukka tulee.. Huomasin just, että olin jättänyt d:n pois nimestäsi kun aikaisaenmmin lähetin spostia. Toivottavasti uusi viesti tuli perille. Toivoisin valkoista sukkaa. :)

    Ihana tunnelma teillä! Niin kaunista!

    VastaaPoista
  9. Voi Hanni kiltti sinua!

    Lämpimät kiitokset ihanasta joulusukasta, joka tänään tuli postissa!Voi kuinka mukavaa on saada noin ihastuttava paketti! Sukan uusi iloinen omistaja on vesselimme 3 vuotta. Saatanpa laittaa tässä joku päivä suloisesta sukasta kuvaa blogiini.

    Paljon kiitoksia!

    lämpimin terveisin
    Jonna

    VastaaPoista
  10. Kiitos Hanni, sukka on saapunut määränpäähänsä ja sopii meille kuin liimattu! Ihana ja herkkä, kiitos!

    VastaaPoista
  11. Oih,ihana koti :)
    Hyvää Joulua!

    VastaaPoista
  12. Siis taas löysin kauniin blogin, jota haluaisinalkaa seuraamaan. Kauniita kuvia ja mukavasti kirjoitat.

    VastaaPoista
  13. hyvää Joulupäivää toivottaa Krisse

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)