keskiviikko 18. helmikuuta 2009

Black&White


Marraskuussa ostin Tukholmasta huipputyylikkäästi pakattua Vademecum-hammastahnaa, joka on saanut vapaasti olla esillä. Harmittelin jo etukäteen niiden loppumista - taas täytyisi palata pursottamaan tahnaa räikeistä ja rumista kaappiin piilotettavista putkiloista...Kunnes eräällä kauppareissulla silmiin osui kotimaiset Oxygenolit: Aika mukavan näköinen tuubi, jos nyt ei ihan yhtä hieno kuin ruotsalaisella serkullaan ;) Ehdottomasti kuitenkin salonkikelpoinen! Hienoa, että noinkin arkiseen asiaan on joku tarttunut...käyttötavarakin saa olla ilo silmille! Väreissäkin löytyi: pinkkiä, valkoista, mustaa, keltaista, sinistä ja taisi olla vihreääkin. Lopputulema: tahnaa ei enää tarvitse jemmata kaappiin!

Pirteää pakkaspäivää!

10 kommenttia:

 1. Ompa hienot! Tosin vielä kun saisi yksivärisiä hammasharjoja ilman niitä räikeitä vauhtiraitoja :)

  VastaaPoista
 2. Minullakin on tuota Oxygenolia ja se oli jopa hyvää hammastahnaa. Mutta kyllä näyttäisi ruotsalaiset taas kerran vievän voiton!

  VastaaPoista
 3. Ihana! Kyllä arjen pienet jutut tekevät iloiseksi:)

  VastaaPoista
 4. Upeita purtiloita!
  Olen aina ihmetellyt miksi päivittäistavarakaupan tiskiharjat ja rätit ovat niin kamalan värisiä? Kuka niitä oikein suunnittelee?
  No onneksi sisustuskaupat myy kauniita tiskirättejä ja harjatkin ostan nykyään puisina.

  Kirsi

  VastaaPoista
 5. Haa, nyt pitääkin olla tarkkana ettei käske miehen tuoda kaupasta hammastahnaa ;) Se olisi kuitenkin sitä vihreää pepsodenttiä...

  VastaaPoista
 6. Enpä ole tuollaiseen tahnaan törmännyt,olisi kyllä lähtenyt mukaan.Pieniä iloja mutta sitähän se elämä on; arkea.Joka siitä osaa löytää ilonsa lienee onnellinen.

  VastaaPoista
 7. Heissan

  Eksyin tänne juuri jonkun linkin kautta ja voi mahdoton miten on kaunista!! Ihana blogi kerrassaan!!

  Aurinkoista kevättä!!

  VastaaPoista
 8. :) Oxygenolia olen minäkin ostanut kun oli niin simppelin selkeä tuo tuubi.. tuota Vademecumia pitää siis muistaa etsiä kun seuraavan kerran käydään naapurimaassa - mahtaa miestä huvittaa kun shoppailen hammastahnaa :D

  VastaaPoista
 9. heippa :o)

  Hassu sattuma, mulla on ihan samat tuubit blogissa!

  http://lumivalkoinen.blogspot.com/2009/02/hammastahnat.html

  Kiitos hauskasta blogista :o)

  VastaaPoista
 10. Moikka kaikille, vanhoille tutuille ja uusille kommentoijille: kiitos kun jätätte viestejä, niitä on aina yhtä hauska lukea :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)