perjantai 20. helmikuuta 2009

Ennen ja jälkeen osa 2


Muutama kuva pikkuruisesta alakerran vessasta, joka on melkein valmis. Listat puuttuu, samoin saumauksia nurkista.
Vessaan piti alunperin tulla ihan erilaiset kaapit Ikeasta. Katsoimme ne valmiiksi jo viime elokuussa ja päätimme olla ostamatta niitä etukäteen, koska arvasimme, että remonttiaikataulussa ei kuitenkaan pysytä (siis siinä, että jouluksi olisi kaikki ollut valmista, hah. Nyt tähdätään toukokuuhun...).
Kun sitten joulukuussa juuri ennen joulua marssimme Ikeaan ostamaan kaappeja ja lavuaaria, kävikin perinteiset: Mallisto oli vaihtunut, eikä haluamiamme kappaleita enää ollut jäljellä. Great! Aikaa wc-kalusteiden ostoon oli vain se ilta, jotta wc saataisiin jouluksi käyttöön. Niinpä sitten kaikki lähialueiden wc-kalusteita myyvät liikkeet läpi katsottuamme palasimme kiltisti Ikeaan ja ostimme nykyiset kalusteet hitusen pitkin hampain. Nyt olen ihan tyytyväinen lopputulokseen, vaikka silloin kiristi pahemman kerran mokoma mallistonvaihto...
Allastasokin on ihan Ikean liimapuulevystä viritetty sillä ajatuksella, että altaan voi siirtää yläkerran vessaan, jos mieluisampi vaihtoehto löytyy.
Taas kerran opittiin kantapään kautta se, että jos Ikeasta jotain haluaa, se on parasta hankkia heti eikä huomenna, sillä silloin myydään jo eioota...
Leppoisaa viikonloppua :)

16 kommenttia:

 1. Oikein sievähän se noinkin on! Mutta totta joka sana, jonka sanoit Ikeasta. Siellä eletään siin kausiluontoisesti, että nopeat syö hitaat.

  Aivan ihana naulakko!

  VastaaPoista
 2. minua kiinnostaisi että voiko ikean laatuun luottaa vai alkavatko keittiön tai kylppärin kalusteet paukkua hajalle parin kuukauden jälkeen. aika monen laista kommenttia olen kuullut mutta minkänlaista varmaa tietoa en..

  VastaaPoista
 3. Oikein kaunista jälkeä. Naulakko tosi hieno.

  VastaaPoista
 4. Hei!
  Ensimmäistä kertaa vierailulla.
  Samaan kiinnitin huomioni kun aikaisemmat kommentoijatkin, kaunis naulakko.
  Mistä olet hankkinut sen?
  Mukavaa viikonloppua
  toivottelee wc-remonttia odotteleva Pauliina

  VastaaPoista
 5. Ihana vessa! Meillä on myös tuo sama kaappi ja sitten se korkeampi versio alakerran vessassa. Minusta ovat ihan hyvälaatuisia.

  VastaaPoista
 6. Meidän kokemuksella Ikean kalusteet ovat kestäneet ihan hyvin! Ja ovat usein paljon kivemman näköisiä kuin Isku-Asko-kalusteet.
  Kiva on vessa. =)
  Nonna

  VastaaPoista
 7. UPEA muodonmuutos, ihan mielettömän kaunis :)
  Kaikkisopivat keskenään niin kauniisti, ja tunnelma on just eikä melkein. Voiko wc olla liian tunnelmallinen?? näköjään,hih ;)

  VastaaPoista
 8. Tosi kauniiin uudistuksen teidän toiletti on kokenut, aivan erinäköinen kuin ennen. Kivan valkoinen / vaalea, muttei siltikään "sterilii", vaan oikein kotoisa :)

  VastaaPoista
 9. Onnittelut onnistuneesta rempasta.
  Muutoksen huomaa, kun olet kivasti laittanut ennen-jälkeen kuvat.
  Kyllä asunnon pieninkin huone ansaitsee olla kaunis, vietetäänhän sielläkin melko paljon aikaa.:)

  VastaaPoista
 10. Sievältä näyttää, hieno muutos! Teillä siellä on hommia tehty oikein olan takaa! Ainakin meillä on muuten Ikean keittiöistä ja altaista ollut pelkkää hyvää sanottavaa.

  VastaaPoista
 11. Kaunista on tullut, ihanan vaaleaa, silmä lepää.

  VastaaPoista
 12. Hej!

  Vad många fina inlägg du gjort! Toaletten ser så fin ut nu när du gjort om den i er stil!

  Ska läsa mera en annan dag!

  Ha de bra!
  Kram Jenni

  VastaaPoista
 13. Todella onnistunut muutos! Hyvältä näyttää. Ihanan raikasta. Ja sama kokemus Ikeasta täälläkin, mutta mönkään menneiden suunnitelmien tilalle ei olla keksittykään muuta kun ei ole ollut ihan pakko.... vielä.

  VastaaPoista
 14. Moikka kaikille :)
  Kiitos kivoista kommenteista ja kauniista sanoista :)

  Naulakko on Ikeasta, kylpyhuoneosastolta, en muista sarjan nimeä...

  Ikean keittiöistä meilläkin on vain hyvää sanottavaa. Hinta-laatusuhde on erinomaisen kohdallaan, toisin kuin esim. Topi-keittiöillä, josta myös kokemusta.
  Naurattaa, kun muistelen erään meillä remonttiasioissa pyörineen miehen kommentin: "Meillä ei o mitään Ikeasta eikä tuu", sanoi hän selvää ylpeyttä äänessään...ajattelin, no mikä ettei, varmaan hällä on nätit ja kivat kalusteet Maskusta ja Sotkasta :D :D :D

  VastaaPoista
 15. Kaunis ja ilmava pikkuvessa Teillä, mielestäni varsin onnistunut muodonmuutos!
  -Ulla

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)