torstai 5. maaliskuuta 2009

Matkalta osa 1

Heippa, tässä vihdoin jotain raporttia viime viikonlopulta:
Matka oli onnistunut! Lähes kaikkea saatiin, mitä lähdettiin hakemaankin...ainoastaan sen lepäämisen kanssa oli vähän niin ja näin. Vaikka varsinaista juhlintaa oli vain yhtenä iltana, adrenaliini ja kofeiini hoitivat hommansa siten, ettei nukkumattia kuulunut ajallaan :)

Parasta oli se, että vuokrasimme polkupyörät ja suhailimme näppärästi ja joutuisasti paikasta toiseen kuten oikeat kööpenhaminalaiset ainakin. Fillarointi virkisti mukavasti, ja siten sai kaupungista eri kuvan kuin jos oltaisiin matkattu metrolla. Lisäksi pyörän vuokra ei päätä huimannut, kolme vuorokautta maksoi n. 160 kruunua (jotain 22 euron paikkeilla).

Kivoja puotejakin löytyi, oppaana oli vanhaa Kotivinkkiä, matkaopasta kirjastosta ja osan aikaa matkaopasta ihan livenäkin, kun Casa M:n emäntä näytti meille Fredriksbergin parhaat sisustuskaupat Gammel Gongevejllä.. Ja ne kaupat tosiaan oli ehkä kivoimmat, joissa käytiin.


Mille Liva: GreenGatea, House Doctoria jne. Täynnä ihanuuksia!Tämä oli ihana kauppa, kalusteita ja hienoja valaisimia, myös pikkutavaraa.Tuohon kauppaan mennessä jalat ikäänkuin ottivat parit juoksuaskeleet ihan itsestään. Sieltä olisi mukaan tullut kaappeja, lamppuja ja seinähyllyjä, mutta kasseihin mahtui vain pikkukivaa...

Tämä kauppa taas oli täynnä ihania lasten sisustusjuttuja. Onneksi siellä oli puuhapöytä jossa väsyneet saattoivat koota palapelejä ajankuluksi :)


Nämä puodit, Mayol ja Sidned, olivat hiukan eri suunnallakuin edelliset. Kivaa tavaraa niissäkin!


Tässä oli siis kuvia vain osasta liikkeitä, joissa käytiin. Mukaan tarttui yhtä ja toista kivaa!
Niitä näytän myöhemmin...

Hauskaa viikonlopun jatkoa!

5 kommenttia:

 1. Oih ja voih! Just sovittiin kaverini kanssa, että vuoden päästä keväällä lähdetään käymään tuolla. Ennemmin en taida vauvan takia päästä. Sinne on vaan niin pitkä aika!

  VastaaPoista
 2. Teillä kuulostaa olleen hyvä reissu! Ilmakin oli näemmä varsin keväinen, olisipa täälläkin.

  Kerro pian mitä kaikkea ostit :)

  VastaaPoista
 3. Hyvältä reissunne kuulosti. Tahtois kyllä kans päästä Köpikseen.

  Voi tuskin maltan odottaa kuvia ihanuuksista, mitä mukaasi matkalta tarttui. Ja voi mitä valaisimiakin siellä oli... minulla kun pukkaa lamppustressiä jostain syystä ;)

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis blogi sinulla. Voi, minäkin haaveilen Kööpenhaminan reissusta. Alemmassa postauksessasi Mailegin pupu kauniissa vaatteissa, mistä olet hankkinut pupun?

  VastaaPoista
 5. Moikka,

  A, kyllä se aika yllättävän äkkiä kuluu! Mekin varattiin lennot syyskuussa ja tuntuu että vastahan se oli :) Mutta onhan se odottavan aika pitkä. Suosittelen kyllä lämpimästi, ihana kaupunki.

  Nanna, reissu oli mitä mukavin. Ja siellä oli ihan kevät, lumikellot kukki ja jossain puskissa oli hiirenkorvat jo. Ostosjuttuja tulossa...Ja hei, mulla on yks kuva ihan sua ja Hannista varten, liittyen pitsikynttilöihin, hehe.

  Kati, siellä tosiaan oli mieletön valikoima valaisimia, ja hienoja! Minäkin katselin sillä silmällä, josko olisi makkariin lukuvalot löytyneet...kalliitahan ne tosin oli. Mutta ihania! Tanskalaiset osaa lamppudesignin...ja ehkä vähän muutakin ;)

  Lilla Medine, kiitos :). Pupu on ostettu Tukholmasta (muistaakseni Floralin&Junior -kaupasta), ja sillä on yllä alusasu - löysin nimittäin pupuselle vaihtovaatteitakin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)