maanantai 9. maaliskuuta 2009

Tuliaisia lapsille...

...ja matkalta osa 2. Katselin Kööpenhaminan kuvasaalistani joka on luvattoman surkea, ja huomasin, ettei niistä mitään sarjaa saa tehtyä. Joten kerron näissä postauksissa mieleentulevista ostos- tai muista paikoista ihan vaan tekstin keinoin :)Joulupukin tuomat possut ovat saaneet porsaita! Sikala- ja possuperheleikki on ollut kovassa huudossa meillä sen jälkeen, kun pikku porsaat kaivettiin tuliaiskassista esille. Kerrankin pehmoleluja, joista tykkäävät niin äiti kuin lapsetkin...


Pikkunaski levolla :)


Kuopuskin tykkäsi näistä omista tuliaisistaan. Nalle kantaa nyt nimeä Tau -jes, kauheat
originaltitit kirpparille ja näitä lisää ;) Sorminukke kaipaa ehkä myös lisää kamuja...Lapsille olisi ollut ihania vaatteita vaikka kuinka paljon, mutta ostin vain yhdet kesämekot esikoiselle ja keskimmäiselle. Esikoisen mekko löytyi Okker-Gokkerilta ja keskimmäisen kivasta secondhand-kaupasta, joka sijaitsi Österbrossa Norre Frihavnsgadelta (jossa myös tuo Okker-Gokker ja paljon muita kivoja kauppoja!). Mekko on kukkakolttu, GGn mallistoa menneiltä vuosilta. Kiva löytö minusta!
Ja jos M satut lukemaan tätä, niin suurkiitos vielä siitä, että jaksoit majoittaa meidät, opastaa ja vielä järkätä ohjelmaakin meille. Kiitosvilkutuksia täältä talven keskeltä sinne kevääseen!
Teille muillekin hauskanpäivänvilkutuksia :)

5 kommenttia:

 1. Suloisia!
  Nuo possut ovat niin söpöjä, mutten ole ostanut kun en tällä hetkellä kestä lelujen ja pehmojen määrää. Ei kiitos siis lisää. Taidampa vähän karsia tyttöjen huoneita illalla kun ovat poissa...Tekisi mieli laittaa koko huoneet uusiksi.

  VastaaPoista
 2. Nuo possut ovat kyllä ihkuja. Me hukumme kylläkin niihin, kun tehtailin tuossa joulun alla niitä kasapäin, otin mallia aidosta Mailegistani. Myös nuo virkatut lelut ovat suosikkejani. Niitä en voi itse tehdä, koska en osaa virkata. Pehmoleluja on meilläkin ihan liikaa.

  VastaaPoista
 3. Ihanat hauskan hassut possunassut!!!

  Tahtoo kans...

  VastaaPoista
 4. Ihkuja! Kyllä meidänkin pehmofriikki tyttömme noihin ihastuisi takuulla!

  VastaaPoista
 5. Hanna, minäkin karsin tyttöjen huoneita aina puolisalaa...olenkin ilmoittanut, että yhtä uutta pehmolelua kohti pitää malttaa luopua jostain vanhasta, ja hyvin on toiminut! Rakkaimmat pehmot saavat toki jäädä, mutta muita on niin järkyt määrät, että eivät edes muista kaikkea. Puhumattakaan kaikesta pikkusälästä!

  -A-: Olisi kiva nähdä niitä possujasi, ainakin tuo pupu, jonka ompelit, on tosi hieno!

  Mammamiau: Samaa mieltä :)

  Kati: Ihmettelen, että mikähän niissä pehmoleluissa oikein (tyttö)lapsiin vetoaa? Mailegit ja muut ymmärrän *hihi*, mutta joku Puuhamaan puuhanalle???

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)