lauantai 4. huhtikuuta 2009

Tildaa, tekemisen tarvetta ja valinnanvaikeutta

Kankaita on kertynyt niin että kangasarkku ei mahdu enää kiinni. Ommella siis pitäisi! Lainasin naapurista ihanan uuden Tilda-kirjan ja olen viettänyt useamman hetken istuen sohvalla tuijotellen ihania kuvia, ja sen jälkeen istuen lattialla tuijotellen kangaspinoja. Mitä syntyykään ruusukankaasta (kiitos Merjalle kotiinkuljetuksesta ;))? Pallokankaasta? Rantamatto? Kesäkassi? Miten voikin joskus olla vaikeaa päättää *huokaa*...
Tarpeena olisi siis rantamatto kaveriksi sille väri-iloitteluversiolle, jonka taannoin ostin. Istuinpehmusteita, vanutäytteisiä, niitä haluan kokeilla myös. Rantakassikin olisi kiva, ja Tilda-säilytyskassi eteiseen. Lapset kinuavat tekemään pehmoeläimiä synttärilahjoiksi, mutta saavat raasut tyytyä Mailegin pupuihin, hihii. Niin suloisia kuin Tilda-pehmot ovatkin, niin mieluummin ompelen käytännöllisiä ja pienitöisempiä juttuja.


Hauskaa viikonlopun jatkoa :)

9 kommenttia:

 1. Ihania kankaita. Sain tuon saman kirjan ja siellä on paljon hurmaavia ohjeita toteutettavaksi. Kokeilin jo jäätelötötterön tekoa, nam.

  Mukavaa viikonvaihdetta kangaspinojen keskelle =D

  VastaaPoista
 2. Kävin Variston Eurokankaassa hipeltämässä kankaita, mutta jätin tällä kertaa suosilla sohvatyynyt ompelutettavaksi. Jos olisin ostanut vain kankaat, olisi kangaspussini tursuillut pahasti yli, enkä tiedä koska saisin ommeltua jotain.

  VastaaPoista
 3. Minulla on myös tuo kirja ja siinä on niin suloisia ohjeita. Jos olisi vain aikaa, huoh...

  VastaaPoista
 4. Täällä naapurissa vähän samanlainen ongelma. Ostin noita Tilda-kankaita ja muita söpöjä kankaita Pikkuisesta Puodista ja nyt sitten pitäis päättää, mihin kankaat käytän. Monia ideoita päässä...

  On vaan tuo käsityöaika niin kortilla, että pitää tyytyä simppeleihin malleihin, ts. sohvatyynyihin vaikka näin alkuun.

  Ehkä sitten 10 vuoden päästä väkrätään naapun kanssa noita Tilda-eläimiä... =)

  Ompelemisen iloa!

  VastaaPoista
 5. Ihania kankaita! Pallokankaasta tekisin ison kesäkassin mihin mahtuu rantakamppeet ym. Sellaiselle oli ainakin meillä tarvetta viime vuonna joten suunnitelmissa olisi tehdä uusi, vähän reilumpi kuin viime vuonna.

  Kesäkelejä odotellessa :)

  VastaaPoista
 6. Heissan!

  Kovin tutuilta tuntuvat pohdintasi. Tuo kirjan alla oleva Tilda-kangas on ehdoton suosikkini tänä keväänä, ihana kangas!

  VastaaPoista
 7. Jäämme jännityksellä odottamaan, mitä kivaa loihdit Tilda-teemasta :)

  Itse en ole lainkaan taitava ompelussa, mutta toisinaan haaveilen opettelevani käyttämään konetta ja tekemään kaikkia kivoja pieniä juttuja. Esimerkiksi pienien kangassydämien osto 4-8 euron hintaan tuntuu hupsulta, kun niitä olisi periaatteessa niin helppo itsekin tehdä. Mutta, ompelun suhteen peukkuni on juuttunut keskelle kämmentä ;)

  VastaaPoista
 8. Pientä painostusta siis, jotain ihanaa on pakko syntyä... Täällä odotellaan tuloksia! =)

  Minä ompelin toissapäivänä eskaripojalle oman lepotyynyn tilkkutyylillä ja kaikki sujui loistavasti –paitsi että eilen huomasin, että olin jättänyt yhden nuppineulan sisälle ja sauma piti avata. Onneksi pisti minua sormeen, eikä poikaa poskeen!

  VastaaPoista
 9. Oi kun sinulla on ihana blogi. Juuri selailin sen alusta loppuun. Kaunista ja sopivan hempeää Ihanaa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)