maanantai 25. toukokuuta 2009

Ilonaiheita

Tässä muutama monista ilonaiheista! Pihallamme kasvavat pionit, joita odotan kukkiviksi innolla. Uudet kesäkengät, jotka ovat muuten tosi hyvät jalassa. Odotusteni mukaan onnistuneet synttärimuffinssit esikoisen juhliin. Ja eräs isompi juttu, josta näette kuvia aikanaan!
In pictures some of my reasons being happy! Flowers in our garden (picture from last summer), new shoes and cupcakes for my daughters birthday party :)
Onnea ja iloa päivääsi :)
Have a happy day :)

9 kommenttia:

 1. Pionit ovat lempikukkiani. Siitä kai blogini nimikin tulee. Juuri noista pinkeistä pioneista ;-) Oi, ovatpa ihanat nuo kengät, mutta nuo muffinit (tai niinkuin täällä sanotaan, cupcakesit) ovat kerrassaan ihania ja taatusti suussasulavia!

  VastaaPoista
 2. Minä tykkään pioneista...
  kengät..:-))

  VastaaPoista
 3. Voi että mitkä popot! Ja muffinssit!

  Ja mikä se suurempi juttu on..? Kauhea uteliaisuus heräsi :D

  VastaaPoista
 4. Pitääkö ruveta arvailemaan mitä siellä salaillaan...? :-) Mulla pionit odottavat istutusta maahan. Saapas nähdä, kukkivatko vielä tänä kesänä. Nuppuja näytti taimissa olevan.

  VastaaPoista
 5. Heippa kaikki!

  Sari, kiitos :) Pionit ovat minusta myös ihania, mutta en voi sanoa niitä lemppareikseni, koska niitä on niin paljon. Tai on ne yksiä lempikukistani ;)

  Krisse, kiva kun kävit :)

  Nanna, kiitos :) Hihii, paljastan sen kyllä parin viikon sisällä. Sen verran voin sanoa ettei siihen liity lisääntymisvietti mitenkään (vaikka se ei mee pois, ei niin millään ;)

  Pioni, kiitos :)

  Hannis, salailut loppuu pian, lupaan :) Toivotaan, että ne pionisi kukkivat. Minäkin jännään, kukkiiko anopilta saatu pioni tänäkään vuonna, se kun on jo kahdesti peräkkäisinä kesinä joutunut muuttamaan. En edes muista, oliko se valkoinen vai pinkki...kai se selvinnee aikanaan!

  VastaaPoista
 6. Miten olet tehnyt kuorruteen noihin muffinsseihin? Viikonlopun synttäreille haluaisin myös koristella vähän samalla tyylillä, mutta mun kuorrutteesta ei tule tarpeeksi kiinteää...

  Anna

  VastaaPoista
 7. Hei Anna,

  kuorrute on ihan tomusokeria ja kuumaa vettä. Koristeluun löysin Prismasta dr.Oetkerin pieniä värillisiä geelejä. Niillä oli yllättävän kiva tehdä!

  Toivottavasti oli apua :)
  Mukavia kemuja!

  VastaaPoista
 8. Kiitos kovasti!
  Täytyypä yrittää viikonloppuna, löysin noita geelejäkin.

  Anna

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)