maanantai 18. toukokuuta 2009


Tämä puutarhasetti on niin ihana, etten ehkä raaski liata sitä mullassa. Olkoon terassilla koristeena :) Ostin sen jo viikkoja sitten läheisestä kauppakeskuksesta eräästä poistomyyntipisteestä edukkaasti.
Tänään poikkesin lähikukkakiskalla hakemassa pari valkoista pelargonia ruukkupuutarhaan. Joten istutushommeleita tiedossa iltapäivän aurinkoisiksi tunneiksi. Uusi leikkimökkikin on maalausta vaille valmiina (vanha myytiin viime tipassa uusille asukkaille, nyyh ja sniff) eli pihalla puuhastelu ei ihan äkkiä lopu. Kukkapenkitkin on laittamatta suurelta osin, samoin kasvimaa odottaa siemeniä...Nyt ulos aurinkoon! Ihanaa päivää teille kaikille :)

This set of gardening tools is so lovely that I maybe don't use it at all :)
Today I have plans to spend all the sunny afternoon gardening...We also have a new playhouse in our garden that needs to be painted. Have a wonderful afternoon :)


7 kommenttia:

 1. Ihana setti, en minäkään varmaa raaskisi tuollaisia käyttää. Ihana koristehan tuo on.
  Aurinkoisia puutarhapäiviä!

  VastaaPoista
 2. Onpas hurmaavat kalut! Jättäisin itsekin koristeeksi =D

  VastaaPoista
 3. On kyllä kauniit "kröksät" sulla! Ihanat vaikka ihan koristeena. Ja oikein mukavaa synttärijuhlakautta!

  VastaaPoista
 4. Heippa! Ostin itse ekat pelargonit jo huhtikuun puolella, joista Mårbackoja olen vielä varjellut sisällä mutta "tavikset" pääsivät pari viikkoa sitten ulkoruokintaan. Hitsi vie, kylmät yöt (ja päivät) saivat nuput kuolemaan :-/ Nyt on vain kasa lehtiä... Kaipa nuo alkavat vielä kukkimaan, iskin reilun satsin kasviravinnettakin. Mutta voi olla, että joudun myös hankkimaan uusia.

  Lastenkutsut-kirja löytyikin Omenan kirjastosta! Nyt kun on tämä älä osta touko-kesäkuu, niin sain sen siis kivasti ilman rahaa :-) (Ja voisin pistää siitä hyvästä 20e säästöpossun masuun odottelemaan)

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunis ihan vaikka koristeeksi:) Lisäsin blogisi suosikkeihini, toivottavasti sopii;)

  VastaaPoista
 6. Suloinen setti! Eikö olekin loistavaa että joskus onnistuu olemaan oikeaan aikaan oikeassa paikassa! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Moikkista kaikki!
  Olipa kiva taas lukea kommenttejanne :)

  Mari, tottakai sopii :)

  Minunkin pitäisi päivittää blogiluetteloani, on niin paljon ihania blogeja, joita seurata...

  Ihanaista viikonloppua :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)