tiistai 8. joulukuuta 2009

Jouluisia puuhia

Sain viime jouluna etukäteislahjaksi sinettileimasimen ja lakkaa, mutta se jäi kiireen keskellä odottamaan tätä joulua. Nyt olen tutustunut siihen, ja tykkään puuhastella sinettejä kortteihin, kuoriin ja paketteihin. Ihanan nostalgista...Kiitos, Sari!!!
Nostalgiset ovat myöskin nuo vanhat Rex-merkkiset puusukset (joissa on aidot Rotanloukku-siteet...) ja Järvisen sauvat. Mies dyykkasi/pelasti ne, kun naapuri oli lahjoittanut ne johonkin keräykseen taloyhtiön portinpieleen. Onneksi, sillä seuraavana päivänä kävi ilmi, että suksia ei kelpuutettu mukaan, ja muut kasassa olleet sukset oli pätkitty roskikseen. No, tuskin kukaan niitä 80-90 -luvun neonvärisiä suksia kaipailee, mutta mukana oli toisetkin vanhat puusukset, ja ne ovat nyt sitten Ämässuolla jätevuoren jatkeena. Vaan Rexit pelastuivat, ja ne kyllä säästetään, vaikka ei niillä oikeasti kai mitään käyttöä ole, ovatpahan vain kauniit. Jos tämä talomme olisi melkein minkä muun värinen tahansa kuin tummanruskea, laittaisin sivakat kuistille koristeeksi...
Joulukortit kavereille väkräsin tänä vuonna itse. Ihme ja kumma, meillä taitaa onnistua tämä joulukorttiasiakin tänä vuonna ilman viimeisen illan osoitepaniikkia ;-D
Kuopus päässee muuttamaan omaseen huoneeseensa jo tällä viikolla. Sitten vielä portaisiin kerrokset valkoista maalia ja joululomailu remontin osalta voi alkaa!
Ihanaista ja tunnelmallista viikkoa :-)

6 kommenttia:

 1. kauniita juttuja. Sinettileimasimesta olen myös haaveillut. ja mikä onni, että sukset pelastuivat! Aivan ihanat ainakin nämä punaiset!

  VastaaPoista
 2. Tulee ihania paketteja tuon sinettisysteemin kanssa! Saitko rauhassa täärätä vai oliko sulla tuhat apuria?

  Eiköhän me talvella lasketa mäkiä noilla suksilla! =) Mun äidillä on taatusti jemmassa niihin sopivat monot!

  VastaaPoista
 3. Sinetit on ihanat. En itse ole kokeillut, vaikka kovasti harkitsin hääjuttuihin. Jäi tekemättä, mutta nyt voisin kyl kokeilla.


  Osoitehässäkkää meilläkin JOKA vuosi! Nytkin puuttuu ainakin 6:n osoitteet. Huohh.. ja Ggrr..

  Huomenna menen hakemaan kellarista vanhat sukset. Mä olen ihan varma, että olen sinne säästänyt yhdet, mistälie sinne päätyneet.. Kauniit siun punaiset!!!

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo sinettileimasin.

  Ja mahtava suksilöytö. Oli miehesi oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Minusta puusukset ovat valloittavia. Omiani etsin viikonloppuna tallin vintiltä... ja löysin!!

  VastaaPoista
 5. Sinettileimasin olis ihan huippu! Sukset on upeat. Mukavaa lauantaita♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)