perjantai 4. joulukuuta 2009

Lahjapapereita...

Tässä näitä eilisiä kirppislahjapapereita. Luulen että ne jäävät kokoelmaani -en taida raaskia niitä käyttää. Ehkä joulukortteihin joskus...
Yksi paperi oli vielä alkuperäispakkauksessaan, joten sen kuviosta ei saa niin hyvin selvää. Juuri nuo tonttukuosit ovat minusta kaikessa vaatimattomuudessaan suloisia! Olen ihan varma, että meillä kotona oli juuri tuota kynttiläkuvioista paperia. Onko näissä teille tuttuja kuoseja, ja jos on, niin muistatteko, miltä vuosikymmeneltä ne ovat?
Luulisin, että 70-80 -lukulaisia ovat...


Touhukasta ja tomeraa toisen adventin viikonloppua :)

14 kommenttia:

 1. Ihania :)
  Nostalginen tunnelma tuli ainakin minulle juuri tuosta kynttiläpaperista. Muistan itse semmoiseen käärineeni lapsosena pieniä lahjoja kavereille ja muille :)
  Itse sijoitan sen jonnekin 80-luvun alkuun tai puoliväliin.

  VastaaPoista
 2. Sama juttu täällä; kynttiläpaperia on taatusti ollut meilläkin! Se pompsahti heti silmään muiden joukosta.

  Olispa joulu vielä yhtä ihanaa kuin silloin.. tosin niitä koulun joulutodistuksia en kaipaa, hehe

  VastaaPoista
 3. Hei!

  Eksyin blogiisi katselemaan kuvia... Muistan kynttiläpaperin jostain lapsuusvuosilta. Mä rakastin joulupapereita ( muitakin lahjapapereita)ja otin niitä talteen. Irrottelin paketeista teipit varo-varovasti, etteivät ihanuudet olisi repeytyneet. Käytin papereita kauppaleikeissä.

  Omat lapset eivät ole koskaan ehtineet huomata / ihailla papereita, kun raastavat paketit auki alta aikayksikön. Voi sitä sotkua ja silppua!

  - Kristiina -

  VastaaPoista
 4. Ihania papereita! Olipa löytö. Paha puoli tällaisissa löydöissä on, että niitä tosiaan ei raaski käyttää! Tuo avaamaton pakettihan taitaa olla minulle nimetty :)

  VastaaPoista
 5. Kuka ihme tuollaisia aarteita raaskii kirpparille edes laittaa myyntiin?! Todella kauniita!

  Mikään ei erityisemmin soita kelloja omissa muistojen sopukoissa, mutta toivottavasti saat selville mille vuosikymmenille kuuluvat. Ja keksit hyvän käyttötarkoituksen.=)

  Voisihan noista tehdä vaikka jouluisia tauluja, jos kehystäisi yhtä paperia per kehys. =)

  VastaaPoista
 6. Moikka! Mä pistäisin sen kynttilän sinne 80-luvulle, mutta toi tonttupaperi, mikä ei ollut paketissa ja mistä laitoit ison kuvan, on siis varmasti vanhempaa. Ihan takuulla 70-luvulta ja varmasti vielä sen alkupuolelta - jollei jopa 60-lukua! Tuttua oli kynttiläpaperi minullekin :-)

  VastaaPoista
 7. Hih, kynttiläpapru todellakin on tuttu, samoin ainakin tuo suljetussa rullassa ollut tonttupaperi. Veikkaan, että ovat 80-luvun alkupuoliskolta..

  VastaaPoista
 8. Hei! Meillä ainakin on ollut tuota kynttiläpaperia, joko 1980-luvun lopulla tai sitten 1990-luvun alussa.Sen vanhempaa se ei voi olla kun niin hyvin muistan ü

  http://saanan.vuodatus.net/

  VastaaPoista
 9. Kynttiläpaperia oli ainakin meidän lapsuusajan joulukuvissa, tuttua tosiaan! Piti ihan tarkistaa ja 80-luvulla mentiin. :)

  Ihania, nostalgisia joulupapereita. Olet tehnyt varsinaisen löydön kirpparilta. Oiskohan joltain vanhemmalta ihmiseltä jäänyt...

  VastaaPoista
 10. Aih, kun on ihanaisia aarteita!

  VastaaPoista
 11. Kauniita! En minäkään raaskisi käyttää. Kynttiläpaperin muistan minäkin hyvin. Muistan vielä senkin, että pakettini oli iso, mutta sisällöstä ei sitten olekaan mitään muistikuvaa...:)
  Valokuvasta tarkistin ja meillä oli tuota paperia kaytössä vuoden 1984 jouluna. Saattaa tietysti olla, että äiti oli ostanut viime vuoden alesta tai säästänyt parikin vuotta.
  Tai siis pukki, ei äiti. :)

  VastaaPoista
 12. Moikka,
  lähdetkö kimppaan kutomaan Baktus-huiveja? Niitä sitten noihin ihanuuspapereihin laitellaan... =)

  VastaaPoista
 13. Juu, minullekin tuo kynttiläpaperi ja kääreessä oleva tonttupaperi ovat tuttuja -ja 80-luvun alkupuolelta, niin kuin moni jo totesikin :) Jännää, että tuollaisetkin voi niin hyvin muistaa!

  Pecan

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)