maanantai 22. kesäkuuta 2009

Kesäloma


Heissan kaikki blogiystävät! Nyt Loving White jää kesälomalle eli blogia ei ehkä tule päivitettyä hetkeen. Oikein ihanaa kesää teille kaikille :)

Hello all my blogfriends! It's time for a holiday so it may be quiet here in my blog for a while. I wish you a very happy summertime :)

keskiviikko 17. kesäkuuta 2009






Kiitos ihanista kommenteistanne viime postauksiin :)

Toivotan teille kaikille kivaa, hyvää ja mukavaa juhannusviikonloppua näiden kukkakuvien myötä! Ei taida olla ihan seitsemää sorttia -kimpussa ihanat leinikki, koiranputki, nurmitädyke, orvokki, niittynätkelmä- vaan mitäs minä enää juhannustaioilla, vakiintunut rouvasihminen ;)Kukat asettelin pieniin sinkkiämpäreihin, joita löytyi kirppikseltä viime kierroksella.

Me pakataan huomenna hyvissä ajoin ipanat, itsemme ja noin sata kassia veneeseen. Suuntana sama saari kuin viime viikonloppunakin. Mukaan paljon vaatetta ja hyvää ruokaa. Haaveissa siintää juhannussauna, grilliruoka ja perheen yhdessäolo (kokkoa unohtamatta!)...


Have a nice midsummerweekend you all!

sunnuntai 14. kesäkuuta 2009













Tiedättekö tunteen, kun on niin iloinen, että oikein naurattaa ääneen? Sellainen olo minulla on ollut koko viikonlopun! Miten voikin kaikki asiat loksahtaa paikoilleen näin hienosti, ja haaveet toteutua!
Olen unelmoinut omasta kesämökistä tai kesäpaikasta jo x vuotta, sellaisesta, josa voisi nauttia luonnosta ja rauhasta, saunoa ja olla vaan. Mies taas on unelmoinut purjeveneestä jo pian 20 vuotta.
Tänä keväänä, ihan yhtäkkiä -meille ominaiseen tapaan-, päätimme että nyt se vene on saatava. Viikossa päätöksestä meillä oli vene, ja onneksi oli onni myötä, kun saimme venepaikankin. Molemmat oltiin innoissamme, minua vain hiukan kaihersi se sauna-asia...purjehdus on ihanaa, mutta niin on saunominen kunnon puulämmitteisessä mökkisaunassakin :)
Asia järjestyi mitä mukavimmalla tavalla: työpaikkani kautta pääsin liittymään veneilykerhoon, jonka jäsenille on oma ihana saaripaikka. Siellä voi saunoa, kokata, grillata, soudella, heittää tikkaa...kaikkea, mitä mökilläkin voi tehdä! Voi onnea! Vietimme ihanan vuorokauden tuossa saaressa, ja siellä varmaan vieraillaan tulevaisuudessa usein. Säiden suhteenkin meitä lykästi: lauantaina oli suloinen lämpö, joka jatkui koko kotimatkankin, vaikka oli vastatuuli. Lämpö tosin katosi sen järkyttävän ukkosmyräkän myötä, joka alkoi heti, kun olimme illalla astuneet kotiovesta sisälle.
Nanna ja Hannis ja muut jotka muistatte salaisuuden , tämä venejuttu oli se ;)
Oikein ihanaa sunnuntaipäivää!

torstai 11. kesäkuuta 2009

Keittiöstä From kitchen





Synttäreille valmistui kinuski-vadelmakakun (joka onnistui hyvin mutta josta en ehinyt kunnon kuvaa ottamaan) lisäksi myös mustikkamuffineita, jotka kuopuksen allergioiden takia ovat maidottomia ja munattomia, mutta silti tosi hyviä. Meillä ne maistuvat ihan jokaiselle :)
Mikä ihana tunne, kun kaikki on valmista juhlaa varten, pöytä katettu, keittiö siivottu...
Enää ei valitettavasti ole noin siistiä. Enkä aiokaan jäädä sisälle siivoamaan, koska ulkona on ihana auringonpaiste. Pihalle siis...
Hyvää viikonloppua :)
A few photos from our newly polished kitchen and blueberry cupcakes I baked for my middle dauhghters birthday party.
Have a nice weekend :)

keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

Yhtä juhlaa!



Tänään juhlitaan keskimmäisen synttäreitä. On laitettu jäätelökakku, namivartaat, nakkivartaat ja muut herkut lähes valmiiksi. Alkamassa on siis lastenkutsut, "juhlamekkosynttärit". Pikku neitejä vilisee näissä nurkissa parin tunnin kuluttua :)
Leppoisaa päivää teille muille! Täällä on yksi iso ja kolme pientä kierroksilla olevaa ja innolla hääräävää villikkoa , joten leppoisuudesta ei voine nyt edes haaveilla...

tiistai 9. kesäkuuta 2009

Voittaja on...





...nimimerkki "Punaisessa Tuvassa"! Onnea, onnea! Postitan sinulle neuletakin niin pian kuin lähetät minulle yhteystietosi osoitteeseen Lovingwhitehanni@gmail.com.
Teitä osallistujia oli mukavasti, kiitos jokaiselle. On mukava tietää, keitä täällä vierailee :) Kunpa ehtisin vastavierailemaan ja kommentoimaankin jokaiselle! Yritän ainakin :)
Ihanaa syreenintuoksuista päivää teille kaikille!
The winner of a Maileg cardigan is named "Punaisessa Tuvassa". Congratulations! Thanks for you all for taking part to my lottery.
Have a lovely lilac-scented day!

perjantai 5. kesäkuuta 2009

Mummon tuoli Grannys chair


Tämä tuolivanhus kuului mummolleni ja pelastin sen joutumasta juhannuskokkoon joitakin vuosia sitten. Se kiertää ympäri kotia aina siellä, missä tarvitaan ylimääräistä istumapaikkaa.
Tuolin kaverina on kesäkassi, jonka ostin NoaNoan outlet-myymälästä toukokuisella Köpiksenvisiitillä. Molemmat ovat aika värikkäitä minun makuuni, mutta jotain ihanaa niissä on!
Arvonnasta: Aikaa osallistua tämän viikon loppuun!

That old chair belonged to my Granny and was saved from midsummer bonfire by me. Now it goes round our house and can be found where an extra chair is needed. That bag on the chair I bought from NoaNoa outlet, Copenhagen. They're both quite a colourful pieces to my taste but I like them anyway!
About the lottery: You have time to take part to the end of this week!


Hauskaa päivää!
Have a nice day!

tiistai 2. kesäkuuta 2009

Oi onnea, kun on kesä! Tekemistä riittäisi niin sisällä kuin ulkonakin, mutta helteestä on nautittava. Jokainen liikenevä hetki vietettävä ulkona! Mentävä rannalle. Syötävä pihalla. Istuskeltava mukavasti auringossa. Haaveiltava tulevasta lomasta. Ihailtava kesän ihmettä!
Toivottavasti myös te olette ehtineet nauttia!

Sweet summer! There are so many things that needs to be done both inside and out but this warm weather has to be enjoyed. So I've taken kiddies to the beach and spent almost every moment of the day outside admiring the miracle of summer.
Hope you have had time to enjoy the summer!

P.s. muistakaa osallistua arvontaan edellisessä postauksessa :)
p.s. there is a lottery going on in my previous post! You can win that sweet cardigan from Maileg!
Come along by leaving a comment :)