keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Syksyisiä värejä...

Posted by Picasa
...on hiipinyt meille ihan huomaamatta. Kaikki alkoi värikkäästä sohvan täkistä, jatkui värikkäinä kynttilöinä, sitten ajauduin (monen monta kertaa kassia näpelöityäni) hankkimaan kirjavan pöllökassin ja eilen ostaa humpsautin pinkkejä kukkia lähikiskalta. Niin ja liilan tunikan kirppikseltä. Kohta täytyy varmasti ryhtyä blogin uudelleennimeämiseen ;) tai ei ehkä sittenkään. Piankos mieli taas muuttuu...! Nyt soffalle lukemaan uutta Koti&Keittiötä, jossa näkyy olevan juttu Villa Unelmasta. Terkut vaan sinne suunnalle :)
Värikästä päivää :)

keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Ihan pikku tauko vain...

Posted by Picasa
Pidän suosiolla pikku tauon, muutaman päivän tai viikon. Nyt on arjessa sen verran tekemistä, etten ehdi päivittää blogia juurikaan. Saati kommentoida teille muille, olen käynyt vain pikavisiiteillä blogeissanne. Joten tapaamisiin paremmalla ajalla!
Mukavia syyspäiviä :)

perjantai 18. syyskuuta 2009

Taas sohvalta

Posted by Picasa
Meidän sohva näyttää nyt tältä. Punaisen täkin jälkeen oli käytössä jo ruskea (söpönen retro-pussilakana valkoisilla pilkuilla, peritty talon mukana) ja kun näin Ihan Pienessä Putiikissa tämän täkin se lähti oitis tilaukseen. Ihania sävyjä. Joskus se ehkä pääsee lastenhuoneeseen, alunperin aioin sen aikuisten makkariin, mutta eihän sitä siellä juuri näe. Joten sohvalle!
Sinne suuntaan minäkin, sohvalle, hetkeksi. Kirja, henkiset korvatulpat korviin ja lapsilta salaa nami poskeen...lukutuokio ja sitten taas jaksaa ;)
Mukavaa viikonloppua :)

tiistai 15. syyskuuta 2009

Piristystä keittiöön

Posted by Picasa
Näköjään olen pääsemättömissä tuon vaaleansinisen kanssa. Se vain tunkee kaikkialle...Nyt on mukana syksyn kunniaksi ripaus punaista. Näitä ihanuuksia tilasin Elvinasta, jossa on mielestäni erinomainen palvelu! Himoitsen myös ihania Chloe-lattemukeja, mutta ne taisivat loppua joka paikasta heti kättelyssä. Ja nämä siniset sopivat kyllä kivasti pilkku- ja raitamukien kavereiksi!
Tuohon keittiövaakan ja lasipurkkien yläpuolelle olen harkinnut pientä avohyllyä. Tuleekohan nurkasta liian täyteentungettu hyllyn kanssa?
Ihanaa aurinkoista päivää!

sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Näitä riittää...

Posted by Picasa
...riittää, riittää. Vaikka on vain kaksi puuta, pienehkö Melba ja suuren suuri Sariola. Vaan miksi aika ei riitä? Blogi on hunningolla, kotona aika kuluu ihan vain arjen pyöritykseen. Mielessä ja nenän edessä tuhat ja yksi asiaa, jotka pitäisi hoitaa heti tai huomenna. Yhtenä omenien kerääminen, pilkkominen ja kuivaaminen herkullisisksi omenarenkaiksi. Namskis!
Lasten sairastuskierre -josta tietysti riittää omansa aikuisillekin- ei tietystikään helpota asioita millään muotoa. Silmätulehdusta, kuumetta, nuhaa, yskää, kurkkukipua, (edit:nyt myös korvatulehdus valikoimassa!) valitkaa mieleisenne! Kestoaika kahdesta viikosta kuukauteen.
Narinaa, marinaa. Koetan kaivaa positiivisia energioita esiin ensi viikoksi. Ja kuvata jotain nähtäväksenne.
Kiukuttelut seis ja hommiin! Mukavaa päivää kaikille vierailijoille :)

perjantai 4. syyskuuta 2009

Suloinen suopayrtti...

Posted by Picasa
...on eräs kotipihamme "kesän yllättäjistä". Kukat ovat ihanan hennon vaaleanpunaiset ja hyväntuoksuiset. Yllätykseen kuului myös myöhäinen kukkiminen nyt elo-syyskuun vaihteessa. Aurinkoisella paikallahan suopayrtti kai kukkii hyvinkin jo heinäkuussa. Olinkin jo moneen otteeseen varma siitä, että kyseessä on vain salakavala rikkaruoho, joka ei tule koskaan kukkimaan. Tulevana kesänä onkin sitten urakkaa siirrellä kasveja sopiviin paikkoihin. Onneksi on pitkä syksy ja talvi aikaa laatia suunnitelmia. Nyt ajatukset alkavat pikkuhiljaa keskittyä taas sisätiloihin, kynttilätunnelmointiin, lempisarjojen katseluun...Oikeastaan syksy on ihan kivaa aikaa. Vaikka kevätihminen olenkin.
Mukavaa syksyistä viikonloppua :)

torstai 3. syyskuuta 2009

Posted by Picasa
Aloitin kuitenkin taas virkkaamaan isoäidin neliöitä, kun löysin juuri oikeansävyistä vaaleaa turkoosia lankaa. Sävyihin sain innoituksen alla olevasta kankaasta. En uskalla edes ajatella, kuinka monta neliötä täkkiin tarvitaan...
Viime päivät olenkin vain virkannut keskimmäiselle koiraa (apinan sijaan, ja koiralla on oleva valkoinen turkki paitsi ruskeat korvat, häntä ja laikku silmän ympärillä...tämä oli siis tilaus ja katsotaan millainen haukusta tulee...). Lupaan aktivoitua kunhan tämä virkkauskuume hiukan hellittää. Kuvattavaa riittää koska posti on tuonut kaikkea syyskivaa :)
Iloista päivää!