perjantai 22. tammikuuta 2010

Hauskaa viikonloppua!

Maalausurakka jatkuu viikonloppuna, jolloin on tarkoitus saada lasten sänkyalkovit maalattua. Uuden kaapin sain kuin sainkin eilen hiottua ja putsattua, ja tuossa vieressä se nyt kutsuu toimiin...
Jotenkin vaan laiskottaa. Vieläkin. Johtuisiko tarmon puute namin ja herkkujen puutteesta
;-)? Olen ollut jopa viimeiset viisi päivää ilman mättöruokia (leipä, karkit, keksit, sipsit ym.) ja nauttinut ihanista salaateista (esim. rucolaa, pestoa, mozzarellaa) ja muutenkin kasvispainotteisesta ruoasta. Aikansa kestää, ennenkuin elimistö tottuu taas tällaiseen terveelliseen muonaan hillittömän sokerinsyönnin sijaan. Päätin nähkääs kuitenkin laittaa stopin kauhealle karkinsyönnille (voisin elää irtokarkeilla ja minun tiedetään niin tehneenkin eräinä aikoina) ja mässäilylle vaikka perinteisesti kaipaan liikunnan endorfiineja korvaamaan sokerin tuomaa mielihyvää.
Tarmokasta viikonvaihdetta kaikille teille jotka täällä käytte vierailemassa!

6 kommenttia:

 1. Mistähän saisi itsekuria parantaa ruokavaliota? T: Toinen karkilla, kekseillä, leivällä ja sipseillä elävä. Olen joskus noudattanut diabetesruokavaliota aika tarkkaan (säännöllinen syöminen, kunnon ruoka, ei herkkuja) ja olo oli energinen. mutta kun ei pääse vauhtiin

  VastaaPoista
 2. Heippa, täällä myös yksi herkuttelija ilmoittautuu.. Raskauden tuomat kilot tuntuvat juurtuneen tiukkaan, eikä sitä yhtään helpota herkkujen napostelu.. Itsekuria tarvittaisiin siis täälläkin..

  Mutta mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 3. Yks hyvä puoli sulla on se, että ei ainakaan näy missään, vaikka söisit sitä mässyä :-) Toisaalta, se ei ole terveellistä kuitenkaan ja huomaan itse ainakin sen, että sitä on pajon pirtämpi ilman huonoja hiilareita ja sokruja.

  VastaaPoista
 4. Täällä eletään samaa totuttelu vaihetta. Joulun suklaasyönti aiheuttaa selvästi jotain vieroitusoireita. :)

  Iloa ja puhtia sinulle!

  VastaaPoista
 5. Täällä ihan samat meinigit. Hiilareita vältellään ja pensseli heiluu. Onneksi katon maalauksesta on pidettävä tämän tästä taukoa ja silloin voi hakea puhtia täältä ihanista blogeista. Työn iloa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)