torstai 21. tammikuuta 2010

Laiskotusta......täällä vain istun kahvittelemassa ja ihailen mukia, vaikka ne maalausasiatkin kummittelevat mielessä. Noita Selma-mukeja en muuten löytänyt mistään nettikaupasta Suomesta, kun niitä joulun alla etsiskelin. Niinpä ne on tilattu Elsas Hem -puodista naapurista saakka. Ovat tämänhetkiset lempparimukini!


Tv-huoneen kaapin maalaus on sentään jo alkanut: pohjamaalin olen sutinut, seuraavaksi on tiedossa hiomista...siksi kai tässä istunkin -hiominen ja hiontapölyn puhdistaminen on niiiin tylsää puuhaa.

Jään odottamaan energianpuuskaa...


Esikoisen sänkysysteemi on muuten maalausta vaille valmis. Mies päätti nikkaroida saman tien keskimmäiselle samanlaisen, ja se valmistunee viimeistään huomenna. Plan on maalata ne sitten samalla kertaa.

Iloa päivääsi :)

11 kommenttia:

 1. Täälläkin laiskotusta ja valkoista luomuteetä Arabian retrokupista. Suunnitelmissa jonkin kaapin läpikäynti kirppistä ajatellen, jotta saisi hyvän fiilarin päälle. Mutta laiskottaa...

  VastaaPoista
 2. Samoja mukeja olen minäkin katsellut ja ihastellut!

  VastaaPoista
 3. Ihana kupponen.
  Välillä laiskottaa niin paljon...täytyy itseään välillä armahtaa.

  VastaaPoista
 4. Kyllä noista mukeista kahvi maistuisi:). Projekteja kesken täälläkin, kyllä on laiskotus olo..

  VastaaPoista
 5. Minäkin yritän laistaa aina tylsät hommat, hiominen kuuluu ehdottomasti niihin. Maalaaminen on niiiiin paljon mukavampaa :)

  VastaaPoista
 6. Maalaaminen itsessään ei ole paha juttu, muuta kaikki muu oheistyö on tylsää. valmista jälkeä on kuitenkin ilo ihailla, kun tietää, että on itse tehnyt.

  Muki on tosi kaunis. <3

  VastaaPoista
 7. Nuo mukit ovat kyllä niin ihania. Minultakin löytyy kaksi Selmaa. Kerään noita mukeja kaksi per kuosi, koska sopivat hyvin yhteen toistensa kanssa.

  Ja lievää laiskotusta täälläkin on ilmassa, huoh....

  VastaaPoista
 8. Beautifull blog, can you put a translater on it (so i can read the words?)
  greetings from holland, Jolanda

  VastaaPoista
 9. Kiva kuosi tuo Selma. Muistaakseni itsekin etsin niitä suomalaisista kaupoista jossain vaiheessa.. Hölmöä, että joka paikassa on samat..

  VastaaPoista
 10. Olen monesti törmännyt samaan ongelmaan Greengaten kanssa. Valikoima on aina niin runsas, ettei yksittäiset liikkeet ota kaikkea myyntiin ja joskus käy niin, ettei jotain tuotetta saa sitten mistään suomalaisista nettikaupoista tai sitten yhden sieltä ja toisen täältä ja aina tulee päälle postimaksut...

  Onneksi löysit mukisi! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)