lauantai 9. tammikuuta 2010
Tavaraterapia muuttui eilen lastenvaateterapiaksi...joten niistä ihan perusvaatteista, joita eilen tytöille ostin, en jaksa kirjoitella, vaikka kivoja ovatkin. Muuten oli oikein piristävä iltapäivä, vaikka toinen meistä unohti kotiin: reseptin ja kelakortin (kiireellinen juttu), suutariin menossa olevan kengän (olisi ihan kiva saada korjattua), vaihtoon menevän vaatteen (no, se jäi nyt sitten käyttöön). Toiselta unohtui vain lompakko...

Tavaraterapiaa sisustuspuolella on taas sitten tiedossa Kööpenhaminan suunnalla, jonne varasimme juuri A-luokan matkan. Ihanaa. Tule äkkiä huhtikuu!!!
Sitten vielä kuopuksen vaatekaappi ennen ja jälkeen maalauksen. Tykkään kaapista kovasti valkoisena. Se odottikin maalausta vain kaksi ja puoli vuotta...
Nuken peittona vanha kirppislöytö. Osaisipa itsekin virkata tuollaisia!
Nyt kutsuu pulkkamäki. Leppoisaa iltaa!

21 kommenttia:

 1. Tuo kaappi on ihan WAU! Ajatella miten noinkin rumasta (anteeks vaan...) voi saada jotain noin upeeta pelkällä maalilla! =)

  Köpiksen matkasta oon kyllä aika kade...=)

  VastaaPoista
 2. Jukra mikä kaappi! Hyvää kannatti odottaa. Joskus minullakin se tekemään ryhtyminen vain venyy ja venyy...

  Mukavia pulkkailukelejä. Toivotaan, että hiukan pakkanen helpottaisi.

  VastaaPoista
 3. Todella kaunistui maalatessa tuo kaappi!

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka ihana kaappi !!! Kerro kuinka teit hiomisen, maalauksen jne. Sekä maalin nimen ja sävyn. Kiitos jo etukäteen.

  Meillä on paljon vastaavia huonekaluja ja mäntyisenä ne eivät enää silmää miellytä. Mieheni on sitä mieltä että maalaus onnistuu vain ruiskulla, mutta sellainen homma ei minulta kyllä onnistu. Aion kokeilla maalausta itse, joten vinkit tulisi tarpeeseen.

  Kaunis ja kiva blogi sinulla.

  Tiina

  VastaaPoista
 5. Kaappi näyttää n i i n erilaista valkoisena, kuin uusi kaappi. Raikastui, onnistunut tuunaus.

  VastaaPoista
 6. Siis ihana kaappi. Juuri tuollaisia mäntyisiä kaappeja halauaisin tyttöjeni huoneisiin vaatekaapeiksi. Onko vinkkejä, mistä vois löytää halvalla, käytettynä? Maalaisin siis minäkin valkoisiksi tottakai ;)

  Ja Köpis, sinne haluaisin minäkin tyttöporukalla...

  VastaaPoista
 7. Tuo keltainen nukenpeitto näyttää ihanalta teidän valkoisessa ympäristössä! Taitaa olla lähes ainoa keltainen sisustuselementti teidän talossanne, vai mitä...

  VastaaPoista
 8. Moikka, kiitos joaisele kommentistanne :)

  HaHa, joo, samaa mieltä. Kaappi oli tosi rumanen minustakin...

  Emilia, kiitos. Koko sen ajan, jonka kaappi meillä oli, ioitsin jo etukäteen siitä hetkestä, kun se on maalattu...

  Helena, Kiitos, samaa mieltä täällä :)

  Tiina, kiitos!
  Maalaus ei todelakaan ole vaikeaa, kunhan vain on oikeanlainen maali! En koskaan hio tuolaisia petsattuja/lakattuja kalusteita muuten kuin hyvin kevyesti, että pinta rikkoontuu. Kaappiin pohjamaaliksi Otex. Pintamaalina -kaksi kerrosta, hieno hionta välissä- puolihimmeä Maalarin vakolakka sävynä Teknoksen NCSS 0502-Y, joka on lämmin valkoinen (kuulemma samaa luokkaa kuin ovien ja listojen maalit). Olen maalannut kalusteita myös helmi-kalustemaalilla, joka on vesiohenteinen, mutta sillä jälki on epätasaisempaa. Tuo valkolakka tasoittuu hyvin ja on mukavampi maalata hytelömäisyytensä vuoksi. Maalinhajukaan ei ole mahdoton kunhan tuulettaa hyvin. Siitä vaan maalaamaan :) (ruiskua minäkin olen havitellut, mutta kyllä maalaus onnistuu ilmankin!)

  Elsa, kiitos :)

  Kaima, kiitos myös sinulle :)

  A, kiitos. Kannattaa käydä kierrätyskeskuksissa ja lähetystoreilla. Lähetystorilla Espoon Niittykummussa olen ihaillut vaikka millaisia kivoja kalusteita, joille ei ole tilaa. Viimeksi joulukuussa siellä oli kiva mäntykaappi nejälläkympilä (?)
  jota himosin meille, mutta ei mahdu, ei...
  Köpisreissut on kyllä ihan huippua. Suosittelen!

  Nonna, joo, ei paljoa keltaista löydy nykyään. Toi peitto vaan on niin ihana!!!

  VastaaPoista
 9. Ai kiva, meillä oli joskus toi sama kaappi mutta myytiin aikoinaan se muutossa pois. Silloin tuo mäntypinta vielä innosti :-) Mitä maalia muuten sä käytit? Onko sulla joku tietty valkoinen sävy, millä maalailet? Meidän eteiskaappi on nyt vähän huonon sävyinen, pitää maalata vielä uudestaan. Haeskelen hyvää sävyä...

  Terkkuja!!!

  VastaaPoista
 10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 11. Kyllä tuli kaapista komistus! Meillä odottaa maalausta yksi oranssi komuutti, mutta kun se aloittaminen on mukamas niin hankalaa... Ja sama mielipide on muuten minullakin tuosta kalustemaali Helmistä. En osaa maalata sillä.

  Ihanaa Köpiksen matkan odottelua!!!!

  VastaaPoista
 12. Se mun kysymä juttu löytyikin tuolta jo sun kommenttivastauksista! En kerennyt lukea noita vaan ennen kuin omani pistin :-)

  VastaaPoista
 13. P.S: Mäkään en tykkää yhtään helmestä! Se ei jotenkin toimi. Ei tule hyvä pinta ikinä. Ostin nyt viimeksi Teknoksen huonekalumaalia, en ole vielä testannut. Kanadassa kun ostin jotain huonekalumaalia, siitä tuli tosi hyvä pinta. Tuli mieleen, että pitäisiköhän joskus testata Laura Ashleyn maaleja... Mä käytän yleensä kyllä Helmi-pohjamaalia, se ollut jees.

  VastaaPoista
 14. Onpas upea kaappi! Nuita mäntykaappeja löytyy meidänkin lastenhuoneesta. Ei kun maalaamaan vaan.

  VastaaPoista
 15. Oi, keväinen Köpis kuulostaa ihanalta :)

  Kyllä valkoinen maalipurkki saa aina ihmeitä aikaan, kaapista tuli tosi kaunis

  VastaaPoista
 16. Hannis, kaappi muuten on tullut meille juuri muuton yhteydessä myytynä ;) Ne Ashleyn maalit olis kyllä kiinnostavia. Jos testaat niin kertoisitko sitten kokemuksia?

  Kiitos, Kati! Aloittamisen vaikeus maalauspuuhissa on kyllä ihan oma taiteenlajinsa, tai oikeastaan saamattomuudenlajinsa, ainakin minulla!

  Piupau, eikun pensseli käteen ja maalaamaan :)

  Merja, joo, keväinen Köpis ON ihana. Fillari alle ja menoksi. Pyöräily paikasta (eh, kaupasta) toiseen on siellä must ainakin minulle.

  Kiitos runsaista ja ihanista kommenteistanne. Iloa päivään!!!

  VastaaPoista
 17. Ihana kaappi, erityisesti valkoisena :) Tuollaisen sisään saa kätkettyä sopivasti yhtä sun toista.

  VastaaPoista
 18. Kaapista tuli ihana! Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 19. Sinulla on kyllä yksi kauneimmista ja ihanimmista glogeista jonka tiedän.
  Varmasti sisustaisin samaan tyyliin jos vain mieheni kestäisi sisustuksessamme yhtä päljon valkoista.
  Itselläni on tapana ostaa halvalla vanhoja huonekaluja ja maalata ne valkoisen malin peittoon. Näyttävät niin kauniilta <3

  VastaaPoista
 20. Sanna, kiitos, sanasi ilahduttavat tosi paljon :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)